Being me is hard when someone is trying to destroy what Iam








Att man inte får vara den man vill för någon är som ett brott. Ett grovt brott. Man kan inte bli dömd för det. Men det är ett utav de hemskaste brotten man kan göra. Tänk dig själv, om du inte fick vara som du ville! Din personlighet, dina egenskaper, får du inte vara/ha. Alla ska respekteras lika, även om du ser annorlunda ut! Om någon säger att du inte får vara det du verkligen känner att du är så ska du verkligen inte lyssna på dom. Varför ska då han/hon få vara som han/hon är? 

Varför ska man änns lägga sig i varför man ser lite "annorlunda" ut? Emo, fjortis, bög, ginger, blond eller bara en vanlig "tönt" om man nu vill vara något av dom alternativen så ska du få det! Jag förstår inte varför man inte skulle kunna vara det man vill?

Om du inte får vara det du vill kommer hela ditt liv vara förstört tills du är 18 (om du har föräldrar som säger att du inte får vara eller inte får klä dig som dig) Jag beundrar alla människor där ute, som verkligen skiter i vad alla andra tycker. Som är (t ex) emo även fast hans/hennes föräldrar hatar det och drömmer madrömmar om det, eller bög och du blir slagen men ändån fortsätter var bög. Det är DIN personlighet, INGEN kan ta dig ifrån den.

Va som du vill, och skit i alla andra. (Bra ord det där)


Kommentarer
Postat av: Fia :D

Det finns många där ute som vill va sig själv men inte är det pga grupptryck och skit, synd. Lite tråkigt när alla är likadana.Vi människor sätter folk i olika fack pga hur folk ser ut eller beter sig. Lite dåligt i och med att vissa bara är sig själva, men dock finns det ju många som inte är det heller...



Älskar hennes hår på den första bilden :)

2011-01-15 @ 20:19:47
Postat av: Jonathan från askaban =O

men folk e fan riktigt jävla cp,man ska va hur man vill och man ska trivas med det,dolk som sätter press på dem e 100% tards ^^ men vissa kan ju fan inte kontrolera hur fan dom beter sig =/

2011-01-15 @ 20:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0