Like or Hate



:) - Att jag åker till Turkiet om bara ngr veckor! Skönt att komma bort från Kalmar ett tag!

:) - Fest musik, blir man inte bara så peppad?

:) - Snygga killar...grrr!

:) - Att en header kommer snart upp, behövs verkligen!

:) - Pappas tränings cykel. Har man varit uppe på här ngr gånger!



:( - Pissmyror, spindlar vilka kryp som helst!

:( - Att inte Marabou sommar finns kvar!! 

:( - Vissa som låter deras problem gå ut över andra!

:( - Över perversa killar...euw! 

:( - Att portugal inte vann mot spanien..

  

Stor saknad.. :'(  


Hemma från att plockat jordgubbar på kolonin

Mums säger jag bara! Jordgubbar är den godaste frukten som finns. Frukten säger jag, vad säger ni? Vissa säger bär. Och det är faktiskt ett bär. Haha, men jag säger frukt. Det är som en frukt. Inget jävla bär. Haha. Blåbär och lingon är bär. Likadant med körsbär, det är en frukt, men det visar sig att det också är ett bär. Haha, läskigt. För mig är jordgubbar en frukt! Spelar ingen roll vad någon annan säger :)


Längtar tills dessa filmer kommer!






Dagens låt

Dagens låt:


Michael Jackson - Who is it?

Snurra min jord igen, för allt vi drömmde en gång

Nu har jag precis vaknat och det blev ingen rolig upplevelse. Jag är genomtäppt och jag låter som en j*vla kråka! Inte kul. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jag tänkte på det igår att sen när jag kommer hem så kan jag berätta om hela veckan fast i bilder! Det tycker jag låter som en bra ide!


Igår var vi och fiskade. Eller vi och vi, pappa gjorde. Jag var inte på humör. Men gud vad varmt det var! Jag lovar där vi var ,inne i skogen, var det säkert 25 grader. Och pappa hade lurat på mig ett par jeans. Ha-ha. Pappa fångade en gädda men vi tog inte hem den. Dom ser så j*kla läskiga ut. Haha. Och sedan såg vi minst 3 st vatten snokar. Ormar alltså. Så j*vla äckligt! Usch, usch, usch!

Sedan när vi kom hem där ifrån så tittade pappa och jag på fotboll! Spanien mot Portugal. Jag hejar i vanliga fall på båda, men nu måste jag säga att jag hellre skulle viljat att Portugal skulle vunnit. Men tyvärr blev det inte så. Men Portugal hade en riktigt bra första halvlek. Sedan bytte Spanien ut Torres (som blev en överaskning för mig) och då blev det fart på spelet. Matchen slutade 1-0 till Spanien.


Header inom kort!

Snart kommer en header upp! Verkligen i behov. Har tjatat på att en kompis ska göra den men hon har inte tid. Så nu har jag gjort en själv. Haha. Gillar den och ni som följde min blogg innan denna kommer att känna igen den. För den ser ungefär likadan ut.

Puss :)

It ain't too mutch enough for me

Godmorgon!

Tyvärr så blir detta ett bildlöst inlägg. Det går inte så bra nu med bilder eftersom att jag är på pappas dator och jag glömmde min sony mobil hemma. Men jag vet inte riktigt. Vi får se. Haha.

Idag ska pappa och jag till stångehamn. Vi ska sola och bada litegranna. Och jag ska försöka att få bort min rosett på ryggen. Haha, pinsamt. Ikväll skulle vi göra ngt men fråga är vad...kommer inte ihåg haha. Det väntar att se antar jag.

Brasilien mot Chlie. Det tittade pappa och jag på igår. Matchen öppnades starkt av Chile som satte Brasilien på plats men tyvärr orkade inte Chile hålla emot så länge. Brasilien är ju ett topp lag. Alla hejar på dom. Så, igentligen skulle det varit rätt kul om Chile skulle vunnit. Ca 25 minuter av matchen gick jag in till mitt rum och tittade på Sweeney Todd. Jag har sett den en gång innan med Fia och jag kom bara ihåg att jag tyckte den var...blodig. Haha, den är nästan lite äcklig! Eller nästan och nästan.. Kan inte fatta att den har vunnit oscars. Visst är det så att nästan alla kändisar kan sjunga. Det är lite lustigt tycker jag! Johnny Depp, John Travolta är bara ngr av dom alla.





I could really use a wish right now, wish right now,

Nu sitter man i Oskarshamn. Ska till kolonin snart. Blir att vattna lite granna. Eller inte jag, men pappa. Haha. Sedan ska vi till ngr kompisar och sedan inget speciellt. Dagen har gått så fort. Det känns som att klockan är typ 18.00 eller ngt. Läskigt.


Men jag måste bara berätta. Igår var jag mamma och Uffe på Öland och jag skulle sola min rygg och allt gick som det brukar göra. Jag smörjde inte in mig (men det gör jag ju nästan aldrig) och jag glömmde att knäppa upp på ryggen så jag har fått bonna bränna ! Ännu värre, en rosett har formats efter bandet på bikinin. Haha, ser ganska roligt ut men jag vet inte om det är så kul igentligen ;) Hahaha !







Till Oskarshamn

Ciao ppl!

Nu ska jag till Oskarshamn. Eller inte nu. Men snart. Då ska ajg stanna där i en vecka. Vi ska hitta på en massa små kuliga saker. Som att Gå på Latitud 57 (mer kännt som Offshore Race 2010) Det ser jag fram emot. Där uppträder inga speciella men jag vill se Hoffmaestro. Härligt gung i Highway man och So you do. Nu måste jag packa!



Måste bara avsluta med att Argentina vann igår mot Mexiko med 3-1. Argentina möter sedan Tyskland i kvartsfinal. Kom igen Argentina! :)

Midsommaren 2010!

Hej
Dagarna hos min fina bästakompis Fia har varit så satans roliga! Midsommaren var mycket rolig. Vi var hos Fias storasysters mans familj. Haha, komplicerat att förklara men gd vad roligt vi hade! Vi spelade tennis (Fia och jag). Sedan kom Natte och CH och körde med oss. Sedan hade Ola gjort en musik tävling. Den va bra gjord, men fan vad svår! Haha, jag kunde tre låtar men den tredje låten (som var rätt) sa DB att det inte var. Haha! Flummigt. Och fia kunde låtar hon också! Vi gjorde också en tipsrunda som mitt lag vann. Mohaha! Sedan satt vi och pratade, drack och åt god mat! Mycket mysig midsommar! Tack alla.

 Jordgubbstårta ska're va!

Kanske inte bloggar så mycket dom här dagarna

Tyvärr så kanske jag gör en blogg pause i ngr dagar. Midsommaren och imon blir på lite olika håll så jag vet inte om jag kommer hinna blogga. Men jag ska försöka få iväg något inlägg lite då och då. Kanske får iväg ett inlägg imorgon morgon. Sedan ska man till Fia gumman och sova över där tills midsommar då vi ska ut till Drag och bada, sola och fira midsommar! Mycket härligt. Jag sover nog hos Fia då med. :)


Annars vill jag gratta (en dag i förskott) Lionel Messi som fyller 23 år idag. Han är (anser jag) världens bästa fotbollsspelare!


Haha, jag dör!







Slutet är det bästa! Haha!!





För roliga, haha!

Precis en månad igår

Igår var det så att det var precis en månad kvar tills vi åker till Turkland! Fattar ni hur jag längtar eller. i en freaking vecka ska jag gå där nere och sola, bada, shoppa! Kan man må bättre? Svar: nej. Det kommer vara riktigt jävla varmt där då. För just nu, idag är det 28 grader och mulet. Haha...kommer vara skit varmt när vi åker dit! Shit alltså. Kan inte dagarna bara gå fortare. Jag längtar så mycket alltså!



Watch out, im comming soon..

23 Juni 2010

Hello world!

Idag mår jag särskillt bra eftersom mitt älskade Argentina vann igår! Jag trodde att det skulle bli 2-1 till Argentina (se förra inlägget) men det blev 2-0 till Argentina. Messi har inte gjort något mål och det gör honom iriterad tror jag. Igår var ahn helt punkt markerad av en i Grekland. Tråkigt, men Argentina vann! Och i fotboll kan man inte tänka jag utan vi.


Idag stannar jag hemma från Getterö och åker ut till mormor o morfar istället. Jag ska tjäna lite pengar tänkte jag till Turkiet resan. Jag ska faktiskt spara mina pengar nu. Tro det eller ej. Vi får se hur det går. Haha!

Glömde berätta om igår. Igår var jag Fia och Klas på Getterö. Igen. Haha, vi hade jätte kul. Fia och jag åkte ringen. Så jävla roligt det är! Jag skulle kunna åka den hundra gånger om! För roligt för att vara sant!!


20.30 Argentina- Grekland

Idag är det match. Argentina mot Grekland. Jag läste i tidningen att dom trodde att dom skulle spela lika och sedan skulle Argentina förlora. Men Argentina kommer att vinna. Grekland har verkligen ingen chans. Inte vad jag tror. Grekland kommer öppna starkt i matchen för dom vet att Argentina är duktiga. Dom kommer göra ett mål i första halvlek. Sedan kommer Argentina in i andra halvlek. Dom gör två mål. Och vinner matchen. Det är vad jag tror och vad jag hoppas!


Matchen går på tv4 vid 20.30


Getterö

Idag har man varit på Getterö. Med Lisa, Elihn, Fia. Sedan träffade vi en massa kuligt folk där. Vi gjorde allt man kunde göra där typ. Haha, vi åkte ring efter båt. Cp kul! Lisa föll av två gånger -.- Men jag föll av en gång. Haha! För jävla roligt alltså. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig och Lisa har inte lagt upp bilderna på hennes blogg. men jag lovar det var cp kul! Jag, Fia, Robin och Klas ska dit imon! Kommer bli super.



:)

Orkan eller vadå?

Fy fan vad det blåser.

Min dag blev typ inte så lyckad. det blåser som satan ute. Vi åkte till östra sidan av öland men det hjälpte inte. Det är typ orkan ute alltså. Solen var ju framme och allt, men om det hade varit vid stilla hade det ju varit skönt. Men det var ju inte det. Spelade ingen roll hur man gjorde. Men vi åkte till Ulla och Sven och fikade lite.

Nu sitter jag här och ska fixa mig lite sedan ringer jag Fia och så ska vi till Coop och handla mat till imon. Imon blir det ut till Getterö. Då åker Lisa, Fia, Elihno och jag ut dit ! Mysigt.

Caio!

 


Hoppas på en fin dag

  

(Undvik att titta på brännan mellan brösten från min andra bikini!)

Nu åker vi snart till Öland igen i hopp om en lika fin dag som vi fick igår. Denna gången åker vi nog till Kleva. Eller nått annat. Men det får vi se.

Blir att titta på fotbolls VM idag med. Sydafrika spelar.

Puss

Vilka tror ni kommer bli världsmästare med sitt lag?




Fin dag på Öland!



Idag har det varit fint väder igen! Kul alltså. Men vädret har humör svägningar så imon kommer det säkert vara regn och rusk. 


Innan jag åkte till Öland fick jag reda på att ajg ska nog tillbringa midsommar på Drag med mina undebara vän Fia. Mycket roligt och något som jag ser fram emot jätte mycket! 


Vi solade på Öland idag. Mycket mysigt men det blåste jätte mycket. Så vi gick in i skogen (typ.) och hittade lä. Men det va bara typ 2 meter högt gräs där, men lite får man tåla. Men jag tålde inte det så jag gick och satte mig på bryggan och tittade på vindsurfarna. Dom är för duktiga.

Hoppas ni har haft en bra dag! :)

Natta Tycker



Jag tycker faktiskt att Argentina har en chans att vinna VM. När jag tittade i Kalmarposten igår så såg jag att favoriterna va Spanien. Men det har det nästan alltid varit. De lag som folket gissar är oftast Spanien, Brasilien, England, Holland, Danmark eller Portugal. Men ingen som jag känner har sagt att dom hejar på Argentina. Argentina är ett starkt lag med duktiga spelare. Maradona (som har varit med om en hel del) tränar Argentina perfekt. Maradona kan fotboll! Han vet precis hur man spelar. Nu är det bara för mig att hoppas att Argentinas nästa matcher går bra!


Bilder från Ben&Jerrys igår



När man är sjuk, som jag gör just nu, så har man ju inte så mycket att göra. Så då bästemmde jag mig för att lägga in bilderna från Ben&Jerrys. Vi var ett gäng från min klass som var där igår efter avslutningen. Guttans med glass i solen! Vill också bara säga att blondinen på tredje bilden skulle gå upp på fontänen på Larmtorget (om ni vet vart det ligger) med 7 cm klackar..Det slutade inge vidare. Hon ramlade i. Fast inte hela hon utan bara halva typ. Haha, vad vi skrattade. Men sedan fick jag redan på att mobilen gick sönder och då skrattade jag inte längre.



Jag slänger också upp en bild på min fina vän! Såhär såg hon ut innan avslutningen. Hon hade ett par jätte fina spettsthights till. Mycket stilig var hon! Och det var alla andra också!

Puss

Outfit

 

Medans det är VM och allt så passade jag på att täcka för mitt ansikte med en fotboll istället för en prick eller nått ;)

Give me this!



Allt finns på h&m. Vill ha !

Friday mornin'

Godmorgon!
Nu har jag precis vaknat. Skönt med lite sovmorgon på första sommarlovsdagen! Det känns faktiskt inte så speciellt. Det känns inte som om jag har sommarlov..lustigt nog. Haha. Det kanske beror på vädret. Igår var det superfint väder. Oh ja, men idag...brrr. Molnigt och dant. Nej tack! Soligt ska det va! Men jag antar att det kommer väl snart..eller?

Argentinas seger igår gjorde mig superglad så jag gick och la mig med ett leende på läpparna igår. Känner fortfarande lite glädje i mig. Kul! Hoppas bara att segrarna fortsätter för Argentina.



Hittade denna bilden från skivan med 570 bilder på från skolan..vill inte ha vinter någon mer gång alltså!


Lite snack om allt typ.

Jag har faktiskt varit duktig idag. Jag har dammsugit hela mitt rum! Haha, och sedan har jag hängt upp tvätt också. Tycker att jag har varit riktigt duktig. 

Jag har också varit ute i solen och har bränntupp mina ben..inte så kul! Dom är helt fucking röda...haha! kul när man ska sova..ha..ha. Ben&Jerrys i solen är inte helt fel. Särskillt är livet ganska bra när man har musik att lyssna på med. Det gillas stort!

Man var uppe lite i lägenheten och gjorde en pause från solen och åt och allt detdära. Då tittade jag lite på fotboll. ARGENTINA..seriöst jag tror att dom kan vinna VM alltså. Jag bara älskar dom. Messi är så jävla duktig. Matchen slutade 4-1 till Argentina. Dom mötte SydKorea. Messi gjorde inget mål men spelade fram till ngr av målen. Och Maradona, deras tränare, säga vad man vill om han...men han kan fotboll! Bra gjort Argentina.  

Idag var det skolavslutning. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig men Melissa hade sin med och hon tog lite foton. Skolavslutningen gick snabbt och det var tårar och skratt som kom och gick.


6a splittrades, inte våran vänskap!

Outfit



Nu går jag ut och sätter mig i solen och äter BEN&JERRYS!

Mer bilder...fast från djurparken!


Bilder från Brännbollen mot lärarna

 Själv var jag utklädd till gris :)

 Isak (han i mitten) är klockren!!


 Lisa och Josse

 "Tjejorna", grabbarna..?


Brännboll igår mot lärarna. Det var faktiskt ganska kul. Det var ett litet gäng som satt och ropade "Heja grisen". Grisen va jag, om ni inte har fattat det ;) Vi förlorade, men vi hade så satans kul! Fia och jag var med och spelade, tyvärr inte Elihn o Lisa.

Annars den dagen (igår) så tittade jag på fotboll. Spanien mot..ja kommer inte änns ihåg vem det var dom mötte. Spanien förlorade med 1-0. Mycket dåligt av Spanien. Torres spelade ju inte så, det var kanske inte så lustigt! Mamma och jag åkte till Maxi och sedan till videobolaget och hyrde "Pojken i randig pyjamas". Får se om jag berättar om filmen...kanske jag redan har gjort. Men vi får se.


Ciao :)

Låtarna som får dig as peppad!



 Chris Brown - Pass out



LMFAO ft Lil Jon



Sonic Palms - On the beach



David Guetta, Fergie , LMFAO, Chris Willis



Madonna ft Akon - Celebration



Taio Cruz - Come on girl


Satte låtarna i tripptrapptrull ! ;)

Kändis i fokus

Veckans Kändis i fokus är... Scarlett Johansson.


 En festlig Scarlett ser vi här. Håret är lätt lockat och sattsar på ett par stora öronhängen. Skorna är ett par militärklackar. Väldigt snyggt!



 Denna klänning finns på h&m för 299 kr


 Skärpet hittar du också på h&m för 50 kr.



 Här ser vi Scarlett i en vardags Outfit. Väldigt cool och modern outfit nu för tiden. Håret sätter hon upp i en enkelknut i nacken med en hatt på huvudet.
  Shortsen finns på h&m för 199 kr.  Den gråmelerade toppen finns också på h&m för 50 kr.
  Pilotglasögonen finns på Ginatricot för 60 kr.


  Här ser vi Scarlett i en filminspelning. Hon satsar på en vardagsoutfit. Håret är lätt lockat och låter luggen hänga ner en liten bit.

 Den blåmerlerade tröjan finns på h&m för 80 kr.
 Jeansen hittar du på h&m för 399 kr.

:)

Svart kavaj i gaderoben!



Mamma och jag stack in till stan efter skolan när hon hade kommit hem. Då satt vi på Ben&Jerrys och tog varsin glass och tittade lite på studenterna. Då var det fint väder. Vi gick in på Aima, H&M och BikBok. Jag hittade däremot en kavaj. Jag har letat efter en sådan jätte länge och nu var den på rea. Det var typ världens rea på h&m. Well, im glad. Nu väntar jag på att Uffe ska komma hem med Cowboy kläderna.

See Ya!


Dagens låt

Dagens låt:


Keri Hilson - Energy

15.18

 Saknar min lillaplutt!




Idag var det fotbollsdag. Vi var på södrautmarken och spelade. De var ganska roligt förutom att det började regna när vi spelade. Men det var bara skönt. Haha, jag som var på lite "nattaharväldigttråkit" humör (dom som känner mig förstår) började skratta och gled på gräset. Och när jag blev inbytt så när jag skulle sparka bort bollen så gled jag, Hahaha, fyfan vad jag skrattade! Inga skador blev det, vad jag vet. Förutom att Tore blev skadad i foten.

Jag sitter här nu och väntar på att Uffe ska komma hem. Det är ju brännboll imon. Haha, jag lovar att det kommer foton. För vi ska ju klä ut oss. Haha, Uffe har cowboys kläder som kanske Fia ska låna. Och jag..jag ska vara GRIS! Hahaha, ni kommer dö när ni ser mig. Haha.


Idag är det så att jag har paxat tv:n (om vi inte ska och hämta kläderna till Fia) för då är det en riktigt fin match.  (mittälskade) Portugal mot Elfenbenskusten. Ska jag titta på. Ronaldo in my heart alltså. Finns många fotbollsspelare som har en plats i mitt hjärta men jag ska inte räkna upp alla..

Ciao!


Såg detta nu!! Haha!



Amen Fia vad gör du? :O Hahahahaha!!

Dagens låt

Dagens låt:


Gyllenetider - Sommartider

(Spelades när vi åkte karusell och såklart (svennar som vi är) sjöng vi med!

Stan med Fanny&Melissa

Bilderna från igår :)

 Jag :) Fanny :)

Jag lovar och svär, bästa dagen!

Hej!
Idag har vi varit på Ölandsdjurpark med klassen. Jag lovar, vi hade så jävla roligt (trots att jag spydde) Haha, alltså det typ snurrar i mitt huvud än. Haha, vi åkte en karusell typ hela tiden. Men roligast var nog när Elihn och jag åkte med Tore. Han var så jävla rolig där han satt och gapflabbade! Hahaha, Elihn och jag dog av skratt!! Seriöst. Haha. Vi var i vattenlandet också. Så jävla roligt. Alltså utan att överdriva, jag lovar och sär detta har varit en sån jävla bästa dagen! 

(Vi var och matade getterna och när inte jag hade någon mat kvar så började en äta på mina shorts...hahaha !) 


Från vänster, Tore, Jonathan, Lisa, Felicia, Jag, Elihn :)

 

Like or Hate



:) - Magmuskler, mycket hett och farligt på killar ;)

:) - Sanningar, visserligen kanske det inte alltid är så trevligt men bättre en lögner.

:) - Mode, jag älskar det!

:) - Att Melissa är hemma!

:) - Rihannas nya album RatedR.



:( - Rökande människor. Helt okej om dom går iväg en bit men inte när dom står precis brevid en och röker.

:( - Svett lukt. Vi i 6a hade en lärare som luktade svett konstant och det var inte roligt för någon.

:( - Människor som är för jobbiga -.-'

:( - Att nästan alla snygga killar är bögar...

:( - man säger något med en kompis, sen blir det inte av.  

Dagens låt

Dagens låt:


Rihanna - Stuipid in love

Sunny Sunday

Hello!

(Jag vet inte varför men jag har typ börjat snacka as mycket engelska..Haha, vet inte om det är bra eller dåligt.)

Stan idag var jätte kul. Jätte kul att träffa Melissa & Fanny. Speciellt Melissa. Har saknat henne. Checka deras blogg: www.ilovemyfriend.blogg.se
Vi var på kvasten & baronen. Typ bara det som har öppet en söndag. Vi var också på ny öppnade Ben&Jerrys. Mycket gott med lite glass i solskenet. Det har ju varit fint väder idag. Hoppas det håller i sig tills imon.

Imon blir det Ölandsdjurpark med klassen. Det ser jag framemot. Jag ser framemot att träffa kompisarna men jag ser inte framemot att skiljas sedan. nu när våran klass börjar att lugna ner sig. Nu när klassen börjar bli som bäst. Men men, man kan inte ha för mycket av det goda antar jag.

Men just nu peppar jag till tusen! Jag skulle steka pannkakor men det blev så misslyckade. Haha, dom blev för tunna så dom gick bara sönder och sedan den sista jag gjorde blev typ 2 cm tjock. Haha, typiskt mig.



We can fucking do it, cause we are 6a!

Old song thats still in my head

 

<3

In till stan med fanny&melissa

Idag är det söndag. känns som måndag men det var väl eftersom att jag åkte hem från pappa igår.

Firandet med mamma gick bra. Mormor & morfar mådde inte så bra däremot. Synd men kvällen blev bra. nu idag skulle jag gått på stan med Moa men det sket sig. Istället ska jag på stan med Fanny&Melissa. Melissa som har kommit hem från Vietnamn och allt. Ska bli kul att träffa henne.

Tittade på lite fotboll igår med. Argentina mot Nigeria och England mot USA. Argentina segrade och det blev ett ett mellan USA och England. Jag hejade faktiskt på England. Argentina var ju nästan självklart att dom skulle vinna. jag blev förvånad att det bara blev 1-0. Men jag tittade på vmschemat igår och Spanien (favvolaget) inte spelade förrens den 16 juni. Får vänta så länge för att få se riktig fotboll. Haha. Men jag nåste säga att jag hejar på Spanien, Portugal, Argentina och Brasilien.

Ha en skön dag i det fina vädret! :)



Saknar gullplutten!


The Pianist


Om filmen:
Wladyslaw Szpilman är painist och jobbar för polska radion. Wladyslaw är jude och när andra världskriget bryter ut så för han iväg med sin familj. Dom förflyttas ett par gånger men när dom ska på ett tåg så blir Wladyslaw bortkastad ur ledet av en tysksoldat. Soldaten var förredetta vän till Wladyslaw och soldaten säger till Wladyslaw "Spring, jag räddade ditt liv" och Wladyslaw springer.

Wladyslaw är inte säker någon stans. Han förflyttar sig på egen hand och gömmer sig i byggnader. När han gömmer sig i ett hus så ska han hämmta mat och han hittar en koncerv. Men han hittar ingen koncerv öppnare så han tar ett vasst föremål och försöker hugga sig igenom locket. Burken ramlar på golvet och när Wladyslaw ska ta upp den så står det en tysksoldat där. Wladyslaw hade tur för denna soldaten var ovanligt snäll. Han lät Wladyslaw leva på vinden och gav han ständigt mat.

Genre: Drama/krig

År: inspelad 2002 och utspelar sig under andra världskriget

Betyg: 9/10.

Otroligt bra film. Jag måste faktiskt säga att det här var den bästa krigsfilmen som jag någonsin har sett. Den slår Forrest Gump med inga problem. The Pianist har vunnit många priser och det är filmen värd. Filmen är väldigt bra gjord. Väldigt bra skriven. Jag saknade lite av hans familj vad som hände med dom sedan men det förstör inte filmen. Filmen var sjukt bra! Den här filmen slår Pojken i Randig Pyjamas.






Based on a true story..

Dagens låt

Dagens låt:


John Mayer - Free Fallin'

Lärt pappa spotify...

Godmorgon ppls!

Hur är det med er idag? Med mig är det faktiskt bara bra. Det är ju lördag och jag lyssnar på John Mayer - free fallin' Skönt på morgonen. Och en riktigt bra låt.


Igår laddade jag ner spotify på pappas dator. Jag tyckte jag var jätte duktig och kände mig stolt men nu här efter en ovanligt lång kvart med en massa gamal pappa musik inser jag att det kanske var ett stort misstag. Men men, kul att han gillade det.


Idag ska jag ta bussen till Kalmar igen. Då ska vi fira mamma. Längtar mycket efter min syster också. Sofi. Har inte träffat henne på as länge.



Ciao!



Fotbolls låtar

Shakira - Waka Waka

K'NAAN - Waivin' flag

Akon ft Keri Hilson - Oh africa

DJ ÖTZI - Hey baby

Bomfunk MC's - Freestyler

Thomas Ledin - Vi är på gång!


Football isn't a sport, it's a life style..





Sydafrika - Mexiko

Jag är i Oskarshamn nu och allt har gåt bra.

Jag har tittat på fotbolls vm. Första matchen tyckte jag var katastrof. Iallafall första halvlek. Om jag hade fått 100 000 för varje boll som kom över målet hade jag varit miljadär nu! Men i andra hände det lite granna. Sydafrika gjorde mål men i slutet så kom mexiko och reduserade. Synd, jag tyckte att Sydafrika kunde vunnit. Dom var mycket bättre! Och spelade framförallt mycket snällare!

Blir en ganska lugn fredag. Imorgon ska vi gratta mamma som fyller år idag! Kul, för min undebara syster är hemma med. Mycket kul.



The game has only started..

I want !




I want this just so you know ;)

Friidrottsdag

Nu är friidrottsdagen avklarad. Jag vann i 60 meter och längd. Det var kul. Många goa människor träffade man. Men det känns ändån som att friidrotten inte är något för mig. Jag vet det är rätt lustigt, jag har gått i det i snart 3 år. Men jag känner faktiskt ingen glöd i det längre. Jag kommer nog köra sommaren ut sedan kommer jag att sluta. För det är verkligen ingenting som lockar mig. Men idag var riktigt jävla fu***ng roligt!
  Lisa kommer döda mig..HAHA! :D

Jag är ju somsagt ensamen hemma och jag har faktiskt bara chillat. Och vet ni vad jag ska göra nu..haha, jag ska vara riktigt lat och gå och lägga mig. Jag är super trött!!


Kändis i fokus

Tänkte att vi skulle börja med en ny sak här! Det heter "kändis i fokus". Jag väljer en kändis som har väldigt fina kläder, skor, hår osv så ska jag säga till er alla vart man kan köpa det närmast och hur mycket det kostar! Kändis i fokus kommer få en egen kategori. Alltså lite insperation i vardagen :) Enyoj!

Veckans Kändis Fokus är...Lauren Conrad!


 Den här super fina jackan har jag faktiskt själv. Finns på h&m för 299 kr. 



 Vitt linne från ginarticot 99 kr Röd kjol från h&m 199 kr


 Lacktights ginarticot 99 kr
  Tunika ginarticot 149 kr




Onsdag 9 juni

(kom inte på någon bra rubrik..)

Hej!
Idag så är det onsdag. En helt vanlig onsdag. Jag skulle haft träning men avstår eftersom att jag fortfarande lite förkyld. Idag i skolan har det inte hänt så mycket heller. Vi har spelat brännboll som slutade i katasrof. Haha, för roligt. Annars så vill jag dela med mig av en sång som jag tror att bara jag Elihn och Fia förstår.

"För, jag har köpt en svans på ebay, för jag har köpt en svans på ebay, för jag har köpt en svans på eebaay, fyfan vad jag är glad(ellerinte)!"

Hahaha :)

Tänkte att vi skulle börja med en ny sak här. Titta i nästa inlägg så får ni se mer! :)

 Ni är bäst!

Skolan snart

Godmorgon.
Nu står jag här och lyssnar på lite go musik innan jag ska gå till Fia. Vi tar ju sällis till skolan varje dag typ. Idag är det idrott på schemat och då blir det fotboll. Roligt ! Vi har ju Fotbolls VM snart. Vi måste verkligen öva. Men vi har blivigt så mycket bättre.


Ha en bra dag :)


Träning eller..?

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska gå till träningen eller inte. Det är inte så fint väder..okej jag ska vara ärlig, vädret är så jävla fucking tråkigt. Men jag tror att jag ska ta en power nap innan, så kanske jag orkar. Men om jag somnar nu så kommer jag inte kunna gå upp sen. Nej, jag går till träningen. Jag behöver träna styrka och springa. Men jag vill inte springa ute. Det suger. Särskilt i detta väder. Usch, usch. Ska försöka peppa så mycket jag kan.


Jag tyckte att min bästavän Fia var bara så jävla söt idag. Jag tror bara hon vet vad jag snackar om. :)


Dagen idag har ändån varit ganska lugn. Jag har haft min sista franska lektion för denna terminen. Vi i 6a har verkligen fullt upp typ. Såhär ser vårt schema ut för dom sista dagarna: 
Måndag: Sista franska lektion (för dom som har franska) 
Tisdag: Fotboll på idrotten
Onsdag: Brännboll på hälsan
Torsdag: Friidrottsdag på Fredrikskans
Fredag: Träffa nya klasserna

Vecka 24

Måndag: Klassresa
Tisdag: Fotbolls VM (vasamästerskapet) 
Onsdag: Brännboll mot lärarna
Torsdag: Den undebara avslutningen!!




Puss :)

 

Like or Hate


:) - Grillfester på sommarkvällar! Kan det bli bättre?

:) - Solen, den är bara en sån stor hiss just nu!

:) - Rebound, jag älskar den gruppen!

:) - Flumm humör. Haha, var mycket såndant på grillfesten!

:) - Spotify, smart människa som kom på det. Och som även kom på att det är gratis !



:( - Solbänna, inte kul inte!

:( - Pissmyror, varför finns dom anyway? Dom bara bits och skrämms. Likadant med spindlar. 

:( - När människor man känner inte hälsar när man ser dom på stan eller annat ställe. Det är riktigt lågt.

:( - Msn. Jag har börjat bli trött på det och jag är typ aldrig inloggad.

:( - Låtar som man har lyssnat för mycket på. Finns inget värre.

Dagens låt

Dagens låt:


Katy Perry ft. Snoop Dogg - Calinfronia Gurls

Stekt

Hej!

Nu har jag typ kommit in från gården efter att ha solat i typ två och en halv timma..jag har brännt mig. Haha, men jag får hoppas att det går över snart. Eller snart och snart men imon. Snart hoppas jag att Uffe kommer hem så han får göra lite mat. Mohaha!

Ja, festen. Det finns så mycket och berätta men ska jag vara riktigt ärlig så orkar jag inte. Vi sov ungefär 1 timma i natt. Och det är inte bra för Natta. (Det var därför jag typ låg och latade mig hela dagen i solen) Vi hade otroligt roligt iallafall. Förutom att jag fick två anfall som om jag skulle svimma...läskigt. Men det gick över på två minuter :)  

Imorgon blir det skolan igen. Då får man släppa helgen och ta nya tag. Även fast amn inte orkar och inte har någon lust. Imorgon är det inte något speciellt. Förutom att på Torsdagen är det friidrottsdag på fredrikskans. Hoppas det går bra !

Ha en bra dag :)


Partaj picsen från igår/idag morse


Ut med gull-pluttarna!

Godmorgon.
Idag ringde Elihn o Fia vid typ 10. Haha, då hade jag precis vaknat och dom undrade om jag ville hänga med till FF till tusen med Arvid och Calle. (Haha, lång mening där) Och det ville jag. Men sedan måste jag in till stan för jag måste köpa ngt att äta till kvällen. Vi ska ju grilla igen ! Det gillas jävligt stort.





Sommaren är här...kanske för att stanna också.

Jag tittar ut ur mitt fönster och ser att syrenerna verkligen blommar nu. Och det har faktiskt varit lika fint väder som det var igår. Sommaren kanske äntligen är här. Och kanske till och med för att stanna kanske. "Den som lever får se.."


Så..idag ska vi ut till mormor o morfar. Då kommer min sälkt. Eller ja, min moster. Det ska bli kul. Imon blir det att grilla med de bästa. Hoppas ni får en skön helg!
 Boysen från förra grillfesten !


:)


Natta Tycker

Sak nummer1:
Humörsvägningar. Det är verkligen inte kul. Varken för en själv eller för dom omkring en. Varför finns det överhuvudtaget. Visst, när en lärare har humörsvägningar så är det bara kul. Men inte om någon som man känner eller om man har det själv. Då är det inte kul!

Sak nummer2:
Seriöst. Min kompis Lisa. (www.lisalundback.blogg.se) Har kommit på en låt om våran klass. Helt själv. Och den är så jävla sann med. Haha, det är lite komiskt. Jag lovar att efter skolavslutningen ska ni få texten alltså. Haha, så jävla bra!

Sak nummer3:
Vädret! Jag älskar det. Iallafall idag. Fyfan var skönt det har varit. Typ 20-30 grader i solen. OMG, det brukar aldrig vara så varmt. Eller jo, fast det känndes inte att det skulle bli såför 2 veckor sedan. Vädret ändras sjukt snabbt. Haha, men idag älskade jag det! :)

 

I'm walkin' on sunshine...

Dagens låt

Dagens låt:


Drake - Find your love

(spola fram till 01.02 om ni inte vill höra snacket)

RyskaDockor

Hej!

Idag var jag och min klass på Waldrofsskolan och gjorde Ryska dockor och fåglar. Haha. Jag, Fia och Lisa satt bervid varran och det blev roligare än någonsin! Det var helt ok men dom pratade bara ryska, fast vi hade en tolk. Haha, fast hon var inte så bra. Men men..

Efter skolan åkte Jag, Fia, Elihn, Lisa och Jonathan till kattrumpan och badade. Först var det ganska kallt men sedan blev det as varmt! Det var så jävla skönt. Och på land också! Det var typ 20 grader. Skönt!! Och jag hoppas verkligen att jag har fått lite färg. Jag kände mig så blek. Haha.


 Titta in brösten, haha! (ngt som Fia och jag dog av skratt åt)
 Fias och min fåglar :)

______________________________________________________________________________________________

 Elihn innan vi badade på kattröven :)


PRETTY SUMMER DRESSES IN DIFFERENT COLORS


Just Dance tjejorna!



Så här ser det ut när vi spelar Just Dance. Här är några av låtarna som är där!

Fatboy Slim - Jin Go Lo Ba
Survivor - Eye Of The Tiger
Baha Men - Who Let ThE Dogs Out
New Kids On The Block - Step By Step
Katy Perry - Hon N' Cold
The Trashmen - Surfin' Brid
Spice Girls - Wanna be
m.f 


 

My girls in school

 Min lugg lå alltid fel..förbannade vind!



Hej!
Idag har det varit en vanlig dag i skolan. Som alltid typ. Ingetspeciellt hände.

Idag efter skolan gick jag och Lissie hem till Fia. Där spelade vi Just Dance (vår nya drog) Haha. Vi ägde ut. Men vi körde inte det så länge utan vi gick in på våran sida. Haha, där var det en jätte söt kille som jag fick kontakt med! Han var så jävla söt. Haha, fast han bodde i holland..Haha! Skitsamma han var snygg! Sedan skulle Lissie hem och då gick Fia o jag ut och kastade vattenballonger till varran. Haha, inte så smart om man tänker efteråt! Haha, jag tappade alla ballonger och blev jätte blöt!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Like or Hate



I like:

1. Felicia Olsson, Elihn Carlbrant, Lisa Lundbäck och Josefin Lewton som vann på minigolfen. Vi tjejor är bäst!

2. Bilder i inlägg! Jag vet jag ska försöka bättra mig. :)

3. Facebook. Eller mitt kallade Bacefook. Det har jag fått äta upp!

4. Kläder, skor. Jag bara älskar det!

5. Typ 2 och en halv vecka kvar till sommarlovet!



I Hate:

1. Svek, vad kan jag säga. Oerhört onödigt bara!

2. Datorer som laggar. Jag har ärvt mitt tålamod från pappa. Eller om man änns kan kalla det för "tålamod".

3. Kissies, Dessies osv. Dom flickorna har inget vett i hjärnan. Det är helt sjukt hur man kan vilja va sån. Titta på Kenzas. Hon är normal!

4. Skol lunchen...suck.

5. För små kläder som man ändån gillar. Shit vad f*n ska man göra?!


Dagens låt

Dagens låt:


Fatboy Slim - Jin go lo ba

Dansades mycket med Fia idag :)

Håret

Idag hade jag ett hår band med lite svag volym i håret. Många tyckte det var fint. Eller ja, typ tre. Haha. men här kommer lite bilder och förklaring om ni vill göra samma sak.




1. Kamma håret bakåt och ta sedan lite underhår och tupera. Gör det ngr ggr på olika ställen. Men alltid på underhåret.

2. Sätt i ett hårband och ta lite extra med borsten och tupera lite.

3. Sedan spraya med hårspray.

Superlätt!


Så j***a roligt.

Det är helt sjukt. Fia och jag dampade verkligen loss hemma hos henne! Haha. Vi körde Just Dance på Wii. Man ska typ dansa som en gubbe. Och jag vann en gång och Fia vann ungefär..5.000.000 gånger. Haha, jag sög. Men Fia nördar ju alla spel hon får. Hahhahahha!! Skojar bara gumman. Sedan blev vi överspeedade (som vanligt) Alltså, mer överspeedad än det går att bli. Så va vi! Haha, hon och jag har så jälva roligt!


Nu håller jag på och göra något som min mamma inte tycker om. Maränger. Jag bara älskar det! För er som har följt min andra blogg som jag tog bort visste att jag var en riktigt bak tjej. Haha, jag bara älskar det! 
 

Älskar denna plutt!
:) 


nu..

..till min älskade fia :)

hejdå!

Vi är så snygga!

Måste bara lägga ut bilderna på vi tjejor i hjälmar! Haha, enjoy ppls!

 

Ha-ha!!

1 juni 14.49

Nu väntar jag på att morfar ska komma och hämta mig! Jag ska ut till dom och tjäna lite pengar. Bra till mammas födelsedag och allt. Snart ska jag ju till Turkiet. Eller ja, om två månader typ :) Eller ganska exat en månad och 22 dagar. Haha, det är ju den första juni idag. Hos mormor o morfar ska jag väl antingen rensa i rabatten eller göra ngt inne som te x damsuga eller damma eller nåt.



:) Hoppas får en bra dag! 

  

Minigolf

Så är det!

Idag har det varit en vanlig dag. Helt ok. Blandade kännslor. Men också matte! Vad är det som är så viktigt med problemlösning?! Wtf, man ska kunna division, multiplikation, subtration osv. Inte problem lösning..oerhört onödigt!! Idag på maten blev det fiskgratäng. Eller ja, för mig och mina kompisar blev det potatis. Haha, tänker inte äta skolans lunch. Den suger.


Idag senare så åkte vi med klassen till ekudden och spelade minigolf. Eller ja, vi fick testa. Dom visade typ bara hur man skulle göra. Det var inte så roligt. Men det var lag tävling och vi vann! Mitt lag!! Jippie :) Det var tjejorna: Lisa,Fia,Elihn,Josse och jag. Vi äger ut alla! That's it f******! Och så var MF på vårt lag också. Hahahaha nu vet jag att Fia kommer skratta ihjäl sig om hon ser detta! Haha, MF ;)


 Fia :)

 Blondie försöker ;)

 Elihn, Fia och Josse !

Som pris vann vi ett fri spel. Så vi tjejer kan gå och spela när vi vill under 2010 en gång.


RSS 2.0