Film musik

The Dark Knight



















Filmmusiken finns på spotify

Bildbomb kommer senare..



Hej.

Bildbomben från Trukiet kommer lite senare. Kanske ikväll eller i natt. Vi får se.

Nu har jag och mamma varit på Maxi och handlat lite innan moster o morbror kommer hit. Sedan ikväll bär det av till mormor & morfars place. Där blir det att träffa kusin och hans familj.


Kort och onödigt inlägg,


Stannar i Kalmar tills på söndag

Ciao,

jag stannar i Kalmar tills på söndag. Skulle åkt till Oskarshamn idag till pappa men det visade sig att min kusin och hans famlij och min moster och morbror kom hem och jag ville träffa dom. Jag har inte träffat dom sedan Mejas dop. Och det är länge sedan!

Idag har jag bara slappat. Haha, största delen av dagen har jag sovit, sovit och sovit. Men vid 6 tiden gick vi ner till hamnen för att titta lite på triatlohn (ellerhurfandetnustavas?!) En som uffe kände tävlade. Han vann inte men han gjorde bra ifrån sig.

Efter att ha avnjutigt en gyrostallrik från Victoria så ligger jag i min säng och lyssnar på soundtracken från The Dark knight. Film musik är så bra, är det ngn mer än jag som tycker det? Shit alltså. Så avkopplande. Jag ligger nästan och somnar. Mysigt.

Tänkte att jag skulle dra iväg en liten bildbomb från Turkiet innan jag somnar helt men det kommer i nästa inlägg.



Puss

He was so beautiful, so nice



Hej.


Nu är jag hemma i Svergie igen. Men jag hade velat stanna kvar i Turkiet! Men tyvärr kan man inte få allt man vill. Men bara nästan, summer love was in the air. Det gjorde det lite svårare att lämna. Men jag ska inte tala så mycket om det mer.

Turkiet var så jävla skönt. Jag har aldrig varit i en sådan fin stad. Okej kanske inte fin, det låg ju en massa sopor på gatan och det men annars var det en sådan jäkla gullig stad. Människorna var trevliga och snälla. Killarna flörtade med mig! Haha, det gillade jag. Jag hoppas att pappa och jag får tag i en rest resa i septmeber. Hoppas hoppas hoppas! Jag älskar alanya!




Jag orkar inte lägga upp så många bilder men det kommer lite då och då, hihi.




I love music













Klädesplaggen som jag önskar vore mina



Give me this!

Puss, från en shopaholic.

1 Dag kvar

Hej, idag är det sista dagen i Kalmar, Sverige. Sedan åker jag till Tukiet. Det var väldigt roligt när jag bäddade min säng idag för jag tänkte att, jag kommer bara bädda den här sängen en gång till innan jag åker! Igår träffade jag Fia och Tove en stund. Sedan åkte jag hem och åt och sedan ringde fia mig igen. Då hängde jag med henne och köpte frasses. Sedan efter en stund då Fia och jag vågade oss ut igen så gick vi till Jonathan.

Idag har verkligen varit hemsk. Haha, men ändån inte på ngt vänster. Jag blev väckt klockan 9 av min ovanligt morgonpigga pappa. Jag fick lite kräftor i en burk. Mums, sedan hämtade han upp mig igen fast då var det vid typ 10.00. Då åkte vi till Forex och växlade pengar. Jag växlade in 1500 svenska. Då fick jag 300 turkiska liror. I can shop bitches! Sedan efter jag hade varit med pappa en stund och vi hade fikat på lotsutskiken (trorattdetstavasså) så var det hem igen. Då gick mamma och jag och uffe in till stan. Där köpte vi det sista till imon. Jag köpte baterier till min kamera. Det lär behövas. Och sedan lite hårnålar. Fan mina försvinner ju bara.. 

 Gumman och jag!


Jag kommer inte ha med mig min dator dit så det kommer inte bli ngr inlägg på en vecka,


Puss!

Natta tycker

Jag tycker faktiskt att plastik operationer blir nästan alltid för mycket. Som tillexempel dom här bilderna här nere. Det är helt sjukt att man änns vill se ut så här. Jag skulle inte vilja se ut såhär. Det är bara hemskt hur det finns saker som det här. Titta bara!

 Läskigt värre!


Svar på tal

Från Sara om Gifta, hångla och skjuta:

Hur kom du på detta? :D

Svar: Jag har hört det på radion ngr gånger. Jag kommer ihåg hur jag brukade tycka att det var så jäkla roligt. Hoppas att du också tyckte det!!

Tisdag

Hej.

Idag blev jag väckt av telefonen. Ingen ringde men uffe hade satt på alarm för Jonas fyller år idag. Vid klockan 9 på morgonen. Om jag blev förbannad! Herregud, hela mitt huvud kokade. Och nu kan jag inte somna om. Haha, så är det. Idag ska jag och pappa växla pengar. Tror jag iallafall. Jag väntar på att han ska ringa. Nu ska jag gå och göra lite frukost. 

Godmorgon puss alla söta läsare!



Jag måste bara säga en sak. Även om inte vädret är det finaste just nu så längtar jag inte till vintern! Sommaren får gärna hålla på i ngr år till!!

 

Go' natt söta bloggläsare!

Nu ska jag hälsa på hos drömmlandet.


Gifta, hångla, skjuta

  • Denna veckan så gifter jag mig med ingen mindre än...Christian Bale. Är inte han bara för snygg. Väldigt charmig kille också. Han gifter jag mig med.

 

  • Hångla gör jag denna vecka med...Kiowa Gordon. Vem kan motstå denna läckerbit. Han är den hetaste i varulvs teamet säger jag klart, men vem i varulvs teamet är ful igentligen. Veckans hångel blir med Kiowa iallafall.

  • Skjuta, oj oj vad svårt. Jag kommer faktiskt bara på en kille i mitt huvud som jag vill skjuta. Inte för att jag har ngt emot han men han är ingen bra skådespelare. Jag gillar inte han. Haha, jag har ngt emot han. Men alltså, visst han kan vara rolig och så men jag gillar inte han. Det är ngt med han, fråga mig inte vad, för jag kan inte sätta tummen på vad det är. Owen Wilson, you're dead!

Ny kategori

Nu kommer det en ny kategori upp här. Kategorin heter "Gifta, hångla, skjuta" Förstår ni? Jag kan föklara lite kort. Jag ska säga en person jag vill Gifta mig med, hångla med och sen en person som jag skulle vilja skjuta. Kommer bli roligt tycker jag.



Lägg märke till min fina ritade pistol, mahaha!


Outfit



Nästan packat klart!

Idag har jag packat min väska till Turkiet. Jag börjar verkligen känna lite pirr i magen att jag ska iväg snart. Det är så mysigt, och jag älskar känslan. Ni vet, som dagen före julafton. När man ser paketet och man vill gå fram och bara riva bort pappret. Sån känsla har jag imagen. Hihi, det känns jävligt bra!


Hörs,

Varje gång är som den första gång vi sågs


(Om ni undrar var rubriken kommer ifrån så är det ifrån Petters låt "Längesen")

Ciao!

Nu när mamma o Uffe är på banken och växlar pengar så ska jag dra iväg ett inlägg innan dom kommer hem igen. Då ska vi åka till ngn strand tror jag och sola. Jag tror det lutar åt någon strand på Öland. Jag har verkligen tagit det lugnt nu. Den sista veckan tills Turkiet. Eller ja, typ hela sommarlovet har jag inte brytt mig vilken dag det är. Ibland har jag frågat mamma vilken dag det har varit i snart en månad. Jag skämms inte för det. Jag älskar att bara ta det lugnt. Idag vet jag att det är måndag, för att jag håller på med nedräkning till Turkiet. Haha, today it's MONDAY.

Igår drog jag och Fia, Elihn, Tove och Jonathan ut till Stensö. Kuligt där. Mötte en norsk kille som såg ut som skalman!! Hahaha, inget illa menat men fyfan vad vi skrattade. Alltid lika roligt där.

Idag drömmde jag att jag var en skådis som var känd över hela världen. Kanske blir mitt framtida jag, man kan ju alltid hoppas!


Finare kompisar är svårt att hitta!



Godmorgon världen,

Jag har typ vaknat nyss. Mamma är ute hos mormor o morfar medans jag och uffe ska hålla på med våra datorer idag igen. Det går lite segt, men det går framåt.


Snart smäller det. Jag ska till Turkiet om 4 dagar. Fyfan vad jag längtar. Det är liksom bara 4 dagar kvar. Och om jag har och göra. Shit alltså.

Måndag: Ledig dag, tänkte hitta på ngt med Fia

Tisdag: Kanske växla pengar med pappa, lr packa

Onsdag: Packa, kanske växla pengar med pappa, packa, ut till Berga och fira Jonas, packa, packa.

Torsdag: Goodbye sweden, hello turkey!



Godmorgon!

Nu blir det film



Nu blir det film, hörs imon!

Puss alla mina söta läsare!


Ny data

Hej!

Jag har inte kunnat blogga för att Uffes dator kraschade..men nu har jag fått en egen! Så nu jäklar. Haha, men det var fan på tiden. Nu kan jag nästan göra vad jag vill. Haha. Jag är så jäkla glad, visst det är bara en 11,1 skärm men jag älskar den. Perfekt för mig. Vi köpte den på Media Markt och försäljaren var så jävla snygg. Haha. Sånt går jag runt och tttar på. Haha.


Idag har vi varit i Kosta Outlet. Inget speciellt hände där. Jag vaknade idag av världens åska!! Hemskt vare, och mamma o uffe var ute och gick då. Jag jade varnat dom men inte lyssnar dom inte.. Vad trött man blir. Men jaja.

Igår var vi och köpte den här och Uffes och mammas nya dator också. Annars inte så mycket. Fia har kommit hem från göteborg. Äntligen!

 Min nu, :)




See ya,

Inget Böda

Usch, det blir inget Böda. Jag som hade längtat så mycket. Jaja, livet fortsätter. Jag har faktiskt tittat upp lite drinkar. Hihi, från en sak till den andra. Men jag tyckte att denna såg smarrig ut. Kan du ngr goda och smarrigadrinkar, komentera recceptet! Jag tänkte att på mormor o morfar diamant bröllop (det är 60 år!!) skulle vi ha ngn drink. Så jag vet inte, vi får se. Men den här verkade riktigt smarrig..Blue Hawaiian!



Ser god ut :)

Mycket Madde

Caio, imon blir det nog så att jag åker till Böda Sand och stannar där tills på Fredag. På Böda Sadn bor min fina och undebara vän Madelene Wirmola. Eller ja, bor och bor, hon bor dr för tillfället. Ni vet hon som flyttade till Holland. På fredag ska jag hem igen och då tar jag bussen hem med mina andra fina kompis Madde . Så det blir mycket madde dom här dagarna. 


Idag sov jag sent och sedan åkte jag ut till mamma som redan hade legat ute på långviken i två timmar typ. Vi åkte hem vid 15.00 tiden. Nu står jag upp och väntar på att telen ska ringa. Madelene Wirmola ska ringa mig. 

 

Min fina MaddeW 



Min fina MaddeP


Ännu duktigare!

När mamma kom hem så gick vi ut och gick igen. Nu känner jag mig dubbelt så duktig. Hihi! Vi håller på och göra mozarella sallad nu och sedan ikväll blir det lugnt!

Imon ska vi ut till Boholmarna på grillkväll hos mormor o morfar. Mysigt!

Ha en fin kväll!



Solen är min number one!

Duktig flicka !

Idag har jag varit ganska duktig tycker jag! Jag blev väckt klockan halv nio (seeegt) och tittade när mamma åkte iväg med ett par kompisar i ett par jätte fina bilar. Sedan gick jag och la mig igen, hihi! Vid 11 tiden vaknade jag och tog på mig träningskläderna och gick ut och gick! Jag joggade lite och körde lite spjut. Inte spjut, ett sånt man kastar, utan man springer, går, springer, går och så håller det på så. Känner mig ganska duktig. Nu kom jag upp ifrån att ha legat på gården och solat. Mysigt.



:)


Blogg.se vägrar sammarbeta!

(JAG OCH EN UTAV MINA KOMPISAR HAR FÖRSÖKT ATT SÄTTA IN EN HEADER MEN BLOGG.SE VÄGRAR SAMMARBETA!!)

Hej.
Idag har uffe och jag varit på hansa city. Vi var på Ikea och sedan Modéhuset. Där träffade jag Madde. Roligt, jag fick reda på att den 19 augusti ska vi till Göteborg och Lisseberg! Mysigt! Vi har åkte till Köpenhamn så mycket nu så vi bestämmde att vi åkte till Götet denna gången! Hihi, kommer bli super!

Jag mamma och uffe har suttit ute i trädgården och solat ända sedan halv två. Vi har verkligen fått färg allihopa. Nu lyssnar vi på min summerplaylist oh bara njuter. Ska snart äta med.

Ha det bra i sommaren!



Saknar innebandyn..

Mys lakanet!



Love it!

Dagens låt


Dagens låt:


Paramore - The Only Exception

Stensö

Idag har jag och mina kompisar varit ute på stensö. Där träffade vi en massa folk och bland dom en liten kille som hette Lukas på 5 bast. Så jävla gullig var han! Han typ hoppade på mig Fia och Elihn. Haha! Och sedan klättrade han upp på mina axlar hela tiden. Haha, go kille!


När jag kom hem från stensö la jag mig och stekte ute på gården. Då kommer deet hux flux två hundar och slickar mig i ansiktet. Och en av dom tog min strumpa ! (Jag och mina strumpor verkar inte får vara tillsammans för nästa varje gång jag har det så tar ngt djur mina strumpor!!) Då visade det säg att det var Rickards hundar. Och allt blev bra och jag fick tillbaks mina strumpor. Haha, men den ene vägrade att gå ifrån mig typ så den satte sig brevid mig och typ sommnade. Haha, men tillslut så gick hunden ifrån mig.



(Outfiten på Latitud 57)


puss.

Fixa fika

Nu ska jag göra lite fika till mig och mamma. Hon jobbar idag så vi ska ta en fika innan hon åker. Jag skulle varit med Madde idag. Men jag får inte tag i henne..lustigt. Nu måste jag skynda mig. Haha, juste! Igår va jag med Josse och vi var inne i stan och sen skulle hon och jag ut med Jonathan och Fia. Vi var på stensö. Haha, sedan åkte fia och jag ut igen och då träffade vi Robin o Klas.

Puss :)

Förra veckan hos pappa i bilder

Måndag



Tisdag




Onsdag




Torsdag




Fredag




Lördag




Söndag




Många dagar utan blogg

Hej!
Det har blivigt ganska många dagar utan ngn blogg. För jag har varit ganska upptagen med att träffa mina kompisar. Jag har varit ute och badat med Fia, Elihn och Tove ngr gånger. Och igår var jag på bio med Madde och Melissa. Sedan nu idag ska ajg sola på gården med Josse. Det ska bli skönt! Men jag ska ladda min Sony Ericsson nu så ska ni få se bilder från veckan hos pappa :)

Hörs


Tittade in Varulvarna igår...Embry is in my heart!

I LOVE MUSIC



Nattas musik stil är lite olika. Jag kan lyssna på nästan vad som helst. Men jag gillar nästan bara R'n'B och balader. Finns väl ngr rock låtar som inte är så fel heller, fast då är det mest rockbalader. Här får ni lite exempel! Enjoy.















En blandning som sagt :)

AAARGEENTIIINAA

Kör så det ryker nu Argentina! Kör över tyskarna så det bara ryker om det.


"Resultatet är bara en lögn som inte har någon betydelse.."
Diego Maradona


Dagens låt

Dagens låt:



Eminem - Love the way you lie

Just gonna stand there and watch me cry,


Idag har man haft fullt upp! Eller inte jag, Erja och pappa har haft det. Dom åker tidigt imon till Sthlm och där efter tar dom båten till Finland. Därför måste jag ta bussen som går jätte tidigt från Oskarshamn...! Kul, jävligt kul.

Vi har varit ute på kolonin och plockat jordgubbar, det blir bara mer och mer för varje dag! Och sedan har pappa och jag städat hans bil och sedan hittade jag 50 kr. Haha, dom låg på gatan..och vem skulle inte tagit dom?Jag tog dom! Haha, 50 kr rikare som jag ska spara till Turkiet. Detta har varit svårt..för jag brukar inte spara pengar. Varje gång jag får en hundring av mormor o morfar så går jag till stan nästa dag. Haha, sån är jag. Men jag tror jag har sparat 400 och sedan nu plus 50 så 450 kr har jag sparat och (mina vänner vet hur jag är) jag är jävligt stolt över det. Haha.

Nu sitter jag här och funderar på om jag har fått ett Eminem rus igen...hans nya album har ju kommit ut nu. Recovery. Mycket bra tycker jag ! Hans nya låt med Rihanna är bäst på albumet tycker jag! Därifrån kommer också rubriken för er som undrar!

Puss

Latitud 57

Dagen idag har varit sådär kan man väl säga. För att ha gått upp tidigt på morgonen för att fiska blir det nu att man ska gå iväg här snart för att se Calle Kristiansson mf på Latitud 57. Jag fångade 3 fiskar iallafall. Och det är jag ganska stålt över! Haha, men nu ska vi titta på latitud i två dagar. Imorgon är den riktiga dagen, då dom stora artisterna kommer det vill säga. Men idag blir det väl bara att träffa människor! Roligt. Hoppas ni får en trevlig helg!

 

Puss!

Det är helt okej för mig om jag får någon av dom här i present!

  Tony i Life of Ryan...grrr!

  Embry Call i New Moon (Kiowa Gordon i verkligeheten)

 Cristiano är inte helt fel..

  Grrrrrr, så hett!

OBS!! (Helt okej att köpa och ge mig i present när som helst!) OBS!!

Åka till stranden!

Nu ska vi åka till stranden tror vi, det är så himla fint väder! Jag hoppas bara att det håller i sig hela dagen.

Imorgon ska pappa och hans kompisar och jag ut och fiska. Mysigt, pappas kompis har sån fin utsikt från ett hus som ligger precis vid en sjö. Huset ligger på en kulle och är så jäkla fint rent ut sagt. Mycket fint, jag ska ta kort imon.  Hoppas ni får en bra dag :)

 

Måste ändån säga att jag saknar mina kalmariter! :*

RSS 2.0