I trow my hands up in the air sometimes, singing ayo, got to let go!



Både besviken och arg, vart ska jag ta mig till bloggläsare?

Innebandy matchen idag (jag ska tala klar språk) FÖRJÄVLIG. Jag har aldrig sett vårt lag spela såhär dåligt.. Rätt läskigt, men det är bara att ta nya tag antar jag. Jag har tappat bort min kaptensbindel... och vi förlora med 7-0. Härlig avslut på helgen.. Anyway imon är det match igen fast mot P99:orna. Hoppas på det bästa!

Ja, imon är det skola...igen. En ny vecka, nya möjligheter, nya besvikelser och nya skratt! CYA.

Take A Dirty Picture To Me, Send The Dirty Picture For Me.


Nu är jag seg på att åka bil...det kan jag lova er!

Hej!

Efter att ha suttit i en bil i 12 timmar lite drygt är jag rätt trött på att sitta i en bil. Vi var ju som sagt uppe i Uppsala och hämtade en rally bil. Den var jätte fin tycker jag! Blå och fin. När vi hade hämtat den var det raka vägen hem igen. Vi stannade och åt i Söderköping. Tack föresten alla som har ringt och messat och gjort mig sällskap! Haha, fett kul.

Annars idag spelade Craftstaden (innebandy) mot Karlskrona som också är serieledare i deras serie. Tyvärr så förlorade dom med 4-3. Stackarn, Craftstaden ledde med 3-2 sedan tappade dom.. That's sucks. Det var ändån seriledarna. Och Craftstaden ligger typ 4-5-6. Jag har ingen aning. Men vi ska också möta dom imon, fast i vår serie. Och dom är nog också serieledare vad jag vet.. så hope for the best! Kom dit och stötta vårt lag!!



Lindsdalssporthall kl 13.30. Be there!


Nu ska jag bara ta det lugnt och bomba Adam med massa mess! CYA!

Fan va ja diggar henne!

 

Såhär såg det ut när Paris Hilton gjorde samhällstjänst i veckan. I KLACKAR? Haha, hon är för skön. Jag menar, vem skulle inte bli chockad om man såg någon som gjorde samhällstjänst i klackar. Hon hade också på sig ett par dyra svarta design jeans. Hon förväntade sig inte detta.. haha! Såhär går det om du har kokain i din väska... tänk dig för lite Paris. Det jag vill ha ut i detta är att det faktiskt är helt okej att komma och göra samhällstjäns i klackar. Det tycker ja iaf! Vi är nog mer vana att se Paris såhär..
 

Kiss!

I am more then just a number.


Hejsan bloggläsare, idag är jag fett glad, har ingen jävla aning varför!

Nu sitter jag i Oskarshamn. Helt okej får jag faktiskt säga. Vi slutade skolan 14.10! Feet hiss på d! Sedan gick jag och Fia hem till hennes storasyster och umgicks lite med henne och lilla Li. Fyfan vilken docka säger jag bara! Hon är så jävla söt. Sedan efter det kom min käre far och hämtade mig. Hem och hämta väskan och nu sitter jag i Oskarshamn. Tänk va fort allt kan gå.


Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra ikväll. Blir väl rätt lugnt antar jag eftersom att jag ska upp imon vid halv 6. (DÖDA MIG??) Men sen ska vi upp till Uppsala. Fett kul! Där ska vi upp och hämta en rally bil med massa härligt folk. Love it!

Hörs av, N

ÖNSKELISTA!

 

1. Tung/Navelpiercing. Detta är så sjukt snyggt båda två, men mina päron är emot mig till 110 %! Vilket jag hatar. Men min mamma sa ändån att en navelpiercing kan va rätt snyggt, så jag hoppas!! Detta är det jag önskar mig mest!!


2. Iphone 4. Jag älskar denna telefon! Ge mig denna, sen kommer jag aldrig vilja ha en annan telefon på hundra år. Minst! Nee, men det går bra med den vanliga Iphonen men helst denna, för denna ska vara så mycket bättre, säger dom.


3. Bruno Banani (Pure Woman). Denna parfymen luktar så oerhört gott så jag dör! Varje gång jag kommer till Maxi går jag på dirren till parfym avdelningen och tar på mig lite sån här parfym. Den luktar sött och gott! Ett måste innan julen är slut!


4. Kläder! Okej, nu kommer detta cplånga inlägget om kläder som jag önskar mig! Haha, kom ihåg alla där ute som vill köpa julklapp till mig (det är helt okej vem det nu än är!!!) att jag önskar mig allt som finns här!!
 Jag antar att vi börjar med dom här JÄTTE snygga shortsen! Dom kommer från H&M och är på rea just nu! Dom kostar 99 kr just nu, och min storlek är 36. Love em!
 Sedan dom här assnygga leggingsen från H&M. Dom kostar också 99 kr om ja inte missminner mig helt, sorry isnfl. Min storlek är 36.
 
Ännu ett par leggings. Hellre leggings än jeans, men tyvärr har jag inte så många leggings. Men dessa är fett grymma! 99 kr från H&M. Min storlek är 36.
 
Dessa leggings är i "ormskinn" i designen som det stog. Ganska coola tycker jag. 99 kr, från H&M. Min storlek är fortfarande 36.
 
Snygga jeans-leggings från H&M. 149 kr kostar dessa. Min storlek är 36.
 
Denna super fina tröja från H&M. Min storlek är 36. Den kostar 99 kr.
 
Dom här söta leggingsen är små hjärtan på, det kanske inte syns. Men dom kommer också från H&M och kostar 79.50 kr. Min storlek är 36-38.
 Leopard klänningen. Here we go! Jag älskar denna, super fin! Den här är dock lite dyrare och kostar 299 kr och kommer från H&M och min storlek är 36.
 Dessa är ett par byxor igentligen. Men dom ser ut som lackleggings. Dom kostar 199 kr och kommer från H&M. Min storlek är 36-38.
 Otroligt snygg tröja från H&M!! Kostar 149 kr och min storlek är 36.
 Rolling Stones tröja från H&M. Kostar 149 kr och min storlek (vet ni väl vi detta läget) 36.
 Denna klänningen är så JÄVLA SNYGG!! Den kostar faktiskt bara 49 kr och kommer från Nelly. Min storlek är 36.

Det var alla kläder, nu kommer vi till mina älskade SKOR! Dom kläder där det står att dom kommer från Nelly så kan man bara köpa dom från deras hemsida. Den finns Här!

5. SKOR! Här kommer alla skor som jag önskar mig just nu.

 Tyckte att dom här kil-klack skorna från H&M var rätt fräna! Min skostorlek är 39 i klackat. Dom kostar 399 kr.

 Dessa önskar jag mig nästan mest. 299 kr och dom kommer från Nelly. Hur snygga som helst!! Min skostrolek är 39.
 
Dom här skorna kommer också från Nelly och kostar 399 kr. Men dom är jävligt heta om jag får säga mitt. Skostorleken, 39.

Likadant med skorna, nelly skorna går bara att köpa på deras hemsida! Här! finns den! 

6. MONEY MONEY! Cash cash cash, buy what ever I want. Om ni inte kan köpa ngt av detta är det helt ok att skicka mig pengar! :)
 Helt ok!

7. Utomlands resa! Jaja, detta är super bra också om jag får. Bara det är till ngt varmt ställe! Typ Thailand/Turkiet/GranCanaria You name it.
 

8. The Hills (season 1-5) Ja, dom här serierna har jag önskat mig i all evighet men aldrig fått.. :( Jag älskar Lauren Conrad och hennes stil. Gimme Gimme! Verkligen, hennes stil blandat med en massa drama kan bli en perfekt tjej kväll!
 Season 1.
  Season 2.
 Season 3.
 Season 4.
 Season 5.

Köp nu paket till mig! Mohaha! :D


HISS/DISS



:) - Snöbollskrig! Fett kul att kasta på folk helt eneklt, jag kastade på min tränare, som tur var kastade han inte tillbaks.


:) - Måla naglarna! Jag tycker faktiskt detta är super kul, jag har blivigt "bättre" på det, och då blir det kuligare!

:) - Eminem. Hela han är ett gillningsmoment! 


:) - Att jag ska till Uppsala, feet hiss på det! Jag har aldrig varit där, så det ska bli spännande.

:) - Tuggumi, can't get enough! Mint eller melon smak skar'e va.




:( - Snöbollskrig! Ja, jag vet att jag både hissar och dissar detta, men tänk efter lite själva.. det är ju inte så kul att bli kastad på, bättre att kasta än att bli träffad.

:( - Att jag är sjuk, fuck it!

:( - Jag kan inte baka och jag suger på att laga mat, blir oftast samma sak heeeela tiden, och jag kan verkligen inte baka om inte någon som är duktig på att baka hjälper mig!

:( - Blondin skämt, HA-HA, dom är ju så roliga... HA-HA! (ironi)


Hook up, make up, break up, hook up


Hejsan kära bloggläsare!

Igentligen, ska jag inte börja som alla bloggare gör nu. FAN VILKET VÄDER, JAG HATAR DET!! Så, när är jag inte så mobbad längre. Fast jo, haha! Jag gick hem idag från skolan, för jag mådde verkligen piss! Mina bihålor trodde jag skulle sprängas!! Jag gick hem direkt och sket i simhallen och gick och la mig i min varma säng. Men innan jag gick hem hann jag faktiskt göra franskaprovet. Vilket jag hoppas gick ganska bra, men jag vet inte. Språk är roligt, men ingenting som jag ÄLSKAR.

Det var skönt och komma hem och gå och lägga sig. Två panodil, lite vatten och en baffucin (ellerhurfandetnustavas?!?!) gjorde susen. Jag somnade på dirren. Sedan vaknade jag väl igen vid 14.00 någonting... och då hade morsan redan stuckit till jobbet men då så gjorde jag lite muffins. Haha, dom blev inte såå lyckade, men nästan. Dom va goda!

Jag fick igentligen inte åka på träningen men jag åkte dit iallafall. Sedan efter träningen hände inte så mycket, nu sitter jag här. I köket. Är hur trött som helst. Aja, imon väntas en ny dag. Skola eller inte? Förmodligen inte. Jag mår verkligen inte så bra, men vi får se. Jag kanske blir bättre i natt.


Fick en fråga om ja inte kunde visa hur mitt hår har blivigt. Och hur ljust jag har färgat det! Här kommer det!
 
Före (detta är tillochmed på sommaren då mitt hår är ljusare en som det skulle varit nu om jag inte färgat det!!)

 Efter (Jag är den som står här nere till höger, nu vill jag också bara påpeka att här var mitt hår nyfärgat så det är därför det ser lite gult ut, men jag svär, silverschampo gör susen!!)

When we drink we do it right gettin slizzard



Godmorgon!

Jag måste faktiskt först erkänna (som alla 200 på min facebook också har gjort) att vädret är fucking kaos i staden Kalmar! Det har regnat jag vet inte hur mycket regn, och u ikväll har det snöat jag vet inte hur mycket snö.. bud på att gå i ide för gått alltså.
Jag vaknade upp för ngr minuter sedan (ASTRÖTT) förkyld. Jag menar, hallå? Ge mig lite mer som jag hatar!! Jag hatar att vara förkyld, jag hatar regnet och snön (dom har ingen bra blandning tillsammans, det blir bara vatten tilslut) och sedan ska vi till silmhallen idag...vilket jag absolut inte känner för..!
 Playboy bunny who really doesn't care..


Ha det bra så hörs vi!

In smoke with all our memories



Go' kväll!

Jag har för det första fett ont i min höft. Blev ju tacklad igår... Men jag mår som jag förtjänar. Jag var inte snäll jag heller. Då får man ta sånnahär smällar, och det var defenitivt värt det!

Jag har precis lagt över lite musik till morsan så nu väntar mina hundra spänn på mig i hennes plånbok. Wiiho! I'm not broke anymoore... happyface. Idag har jag varit och tittat på Innebandy. CL98IC mot Munka någonting. Jag började asgarva för att jag trodde dom sa ngt annat först. Lisa och jag träffade Jocke och Kasper och sedan Monica, Tuva och Michelle. Trevligt och jag fick ta hand om lilla Tuva, vilket jag gjorde så gärna så, för den lilla ungen kan man inte få nog av! 

Många skratt idag, men även lite allvar i det hela med Lisa. Tack för att du finns för mig gumman! 


 
Morfar. Nu har det gått snart en vecka sedan du lämnade mig. Mig med hela jävla världen, i mina jävla händer. Jag vet att du inte gillar när jag svär, men jag vet inte hur jag ska få digatt förstå annars att du är den mest saknade i mitt liv just nu! Dom säger att man antingen återföds man eller så är man kvar i himlen, och då morfar, får du vänta på mig, först ska jag leva mitt liv, som du ville att jag skulle, och sedan kommer jag till dig. Då ska du få lära mig mer om livet och ge ännu fler goda råd om allt och alla. Snälla morfar, vart du en finns, jag hoppas att det har gått fram till dig att jag älskar dig! Det är du, och ingen annan. Jag önskar du vore här på jorden, och hjälpte mig..

 Jag ska leva mitt liv, göra allt jag vill, skita i vad andra tycker, ta ingen skit, och må bra!!

Dagens låt



Dagens låt:


Rihanna ft. Eminem - Love the way you lie part 2

Nattas tips, för jävla kul helt enkelt!



Okej, mina kära trogna läsare! Nu ska ni få ett tips av mig. När jag är nere, eller arg, eller sur eller, ja ni fattar poängen. Då brukar jag gå in på Craftstadens hemsida och titta på floskeltoppen! Jag svär, fyfan så roligt detta är. 

Om ni undrar varför jag går in på Craftstadens hemsida och är CL98IC tjej så måste jag faktiskt berätta att en av mina innebandy förebilder spelar i herrarnas lag där! Mer om innebandy i ett annat inlägg, nu ska ni få höra lite floskel. 

Och jag måste bara påminna er om att dom här orden kommer från Innebandy spelare!!   

*-"Dommarn, det är hål i bollen.."

(Markus "Greken" Nilsson, tycker att bollen inte ska ha några hål tydligen..)

*-"Nu när jag är heterosexuell kan jag ligga med båda tjejer och killar..."

(Markus "Greken" Nilsson,- mannen som kommer att ta över den här listan med tiden..) 

*-"Faan, jag måste skaffa mig ett jobb så jag har något att göra i sommar." (Dolk)

-"Vad ska du göra då, skotta snö eller?"... (Abbe)

(Albin "Abbe" Rahm, lovande både på innebandyplanen och på Floskeltoppen...)

* -"Du måste ha klubban mitt på bladet...."

(Henrik Jonsson om reglerna vid tekning....) 

* - "Det finns inga bestick i sporthallen, bara gafflar"...

(Magnus Sjöö, vem annars?...) 

* "man ser sämre när det är mörkt ute.." 

(Magnus Sjöö om vädrets makter) 

* "ta han den mörhåriga, rakade killen..." 

(Magnus Sjöö nervös för markeringen av en motståndare)

* "sätt ett nackskott i pannan på honom..." 

(Tobias Larsson, behövs inga kommentarer) 

* "förut åt jag varken svamp eller champinjoner..."

(Henrik Jonsson om sin kost...) 

* "Det är gutt att gå ut och gå vid sju på morgonen när man vaknar, men jag har aldrig gjort det..."

(Henke Jonsson, Vad ska man säga?)

* "Du flåsar som en tankbil..."

(Magnus Sjöö komenterar Mathias Svenssons andning efter ett byte)

(Sen när flåsar tankbilar?...) 

* -"Ge mig handduken" (Nordh)

- Näe, den kan du inte ta, det är ju fothandduken... (Palle)

(Fothandduk, Palle?...)  

* -"den är schwarz" (Palle)

- Har du redan börjat med engelskan, Palle? (Sjöö)

(Sjöö och "engelska", världsklass!:) ) 

* "Var har du köpt de där Intersport-strumporna?

(Jerry, Ja vad säger man?...)


 

Även om Craftstaden inte alltid har sin hjärna med sig, så är det ett lag som står högt upp på min gilla-lista! Länken till ännu fler floskel finns här.


:)


On the first page..


On the first page, of our story, the future seemed so bright. Then this thing turned out, so evil, I don't know why i'm still suprised.


Godmorgon bloggläsare!

Jag har ingenaning om varöfr jag är vaken såhär tidigt. Jag kan bara inte sova, tänker för mycket... igen. Föresten, har ni hört Rihannas nya låt? Love the way you lie part 2. Jag bara älskar början. Texten som står där uppe är en del av början. Så meningsfull, så beskrivande.

Igår så var de match igen med mina undebara flickor 97 i CL98IC. Matchen var tuff. Jag blev tacklad minst 4-6 gånger, och ni som känner mig väl vet att jag inte tar ngn skit, så jag tacklade tillbaks. Som tur va blev jag inte utvisad. Men i första perioden så tog det oss 1 minut in på första halvlek att göra 2-0. Sedan blev vi för stolta (?) så vi tappade det. Matchen slutade 8-5 till Färjestaden, tyvärr. 2 vunnena, 2 förlorade. Självklart skulle det kännas bättre om det var så att man hade 3 vunnena och 1 förlorad. Men, jag antar att det är bara tillbaks och jobba skiten ur sig. Annars sen igår så var jag också ute i Berga ett tag med. Det va kul!


Idag ska jag ringa Maja eller Lisa och undra om dom vill gå och titta på när våran tränare spelar match. Det kommer bli kul tror jag! Men jag ska höra lite med tjejorna först. Jag hoppas att CL98IC vinner idag! 

  

On the first page, of our story. The future seemed so bright. Then this thing turned out so evil, don't know why i'm still suprised. Even angels have, their wicked schemes, and you take that to new extrems. But you'll always be, my hero. Even though you've lost your mind.

Gymnasten, är man taggad? Nae!


Godmorgon!

Snart ska jag till Gymnasten med min klass.. Kul? Ja. Taggad? NAE! Jag är såå jääääääävla trött så det är inte sant. Måste gå och lägga mig tidigare.. Men idag är det ju sista skoldagen vilket gillas otroligt mycket, innan helgen! Sedan på måndag så har jag STUDIEDAG! Jiippiie, klackarna i taket, då festar vi lite till!

Nu ska jag fixa mig, ha det bra!

Got to keep my head held high


Godmorgon!

Idag är det Tisdag och idag ska jag gå till skolan. Eller ja, jag ska försöka. Igår va jag inte i skolan eftersom min kära morfar lämnade oss. Hur trist och tråkigt det än är så måste jag var stark. Så sa pappa, och det stämmer! Man har all rätt att vara ledsen och arg och besviken tillochmed, men det blir inte bättre, därför så måste man gå vidare i livet. Han kommer inte tillbaks.. Det kommer nog att ta ett tag innan jag fattar det.

Annars vill ja tacka till alla gulliga sms, medelanden på msn, facebook inlägg och komentarer!! Ni alla gör det så mycket enkare.

Snart ska jag gå till Fia, och hon är helt undebar. Ni ska se vad hon skrev till mig på facebook. Lägger upp det ikväll eller imorgon. Helt undebar är hon, och jag är så jävla glad att hon finns. Bästavänner växer inte på träd, tyvärr. Jag älskar dig.

Hoppas att jag kan koncentrera mig litegrann idag iallafall, wish me luck! Puss,
 
Jag är så oerhört stolt över att jag har dig gumman.

I do it for you, only you grandpah!

Här är länken
http://artists.letssingit.com/coldplay-lyrics-the-scientist-3spq2t1
 
Med både musikvideo och lyrics. Den är speciell, för dig morfar. För dig morfar ska jag stå framför 100 tals personer och sjunga denna låt, speciellt för dig.

Texten är så fin..

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are

Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start.

Ohhhh oooooo
Ahhhh oooooo
Ohhhh oooooo
Ohhhh oooooo












Kära Morfar..


Morfar. Den bästa morfarn som någonsin har funnits. Den som har varit likast mig i familjen, den som har skött allting själv och bara mått bra. Du har varit som en person som jag har beundrat och viljat va som. Du klarade allting själv och du skötte det bra. Allting var perfekt, innan du fick cancer..

När du först fick diagnosen cancer så var du 82 tror jag...eller det kanske var senare eller tidigare. Jag tog det inte seriöst, du gick på dina "behandlingar" och dina besök hos sjukhuset slutade efter ett tag. Du var frisk, vilket jag va så oerhört glad över. Det va då jag va bombsäker på att du skulle bli 90 år. Jag trodde, jag hoppades.

Det gick lång tid innan ngt annat hände. Du ramlade ihop en gång. Dina såkallade "blodtrycksfall". Dom kom mer och mer, och du skickades upp till sjukhuset. Du skickades ganska snabbt hem igen, och när du va hemma så var allt som vanligt igen. Tyckte jag.

Nu på "slutändan" som vissa säger, så när du sa att han hade fått cancer igen, bröt jag nästan ihop. Men vågade inte visa för någon. Du, du som hade varit frisk så länge, hade fått djävulens sjukdom igen. Denna gången lite allvarligare. Han fick operera bort vissa saker och ett tag såg det ut som att han mådde bra.

Men han mådde inte bra, jag visste vad som skulle hända. Vi alla visste. Pappa frågade mig igår, "Natta, är du beredd på vad som kommer att hända?" Jag svarade självklart "Ja". Men det är fel, man är inte förberedd. Inte på detta. Igår när jag va oss honom blev det som en chock... Han kunde knappt prata och han var pinnsmal, utan att överdriva. Han hade fått en "böld" på högerkind. Morfar va inte längre starka morfar. Han hade blivigt svag, han hade blivigt förvirrad.

När jag kom in i rummet sken du upp och kramade min hand. Jag och mamma satt hos dig i sängen och höll dina händer. Du ryckte till lite grann och svammlade med händerna...som du var påväg att ta något. Men du var stark. Du hade fortfarande SJÖHOLMSKRAFTEN i dig. Det kändes. Ibland kramade du hårdare, ibland lösare.

Det var tufft att se dig såhär morfar. Och jag hoppas att du får se detta, vart du nu än är. Jag vill erkänna en sak till dig, som alla barnbarn säger, men som jag ändån vill ska fram till dig. Du har varit den bästamorfarn, inget snack om saken. Jag älskar dig. Jag saknar dig ngt så oerhört, även om det bara var timmar sedan du kastade in handduken..

You might never get this chance again, so make it real!



Godmorgon bloggisar!

Hur är det med er idag? Idag är det söndag, alltså bakis dagen! Någon som är lite bakis? Inte jag iallafall. Mår prima bra förutom min huvudvärk..Annars tycker jag det rullar på bra!

Jag och pappa har varit ute hos Kenneth och Gunilla där vi planerade en resa! Jajemänsan, jag ska till Uppsala och om två veckor!! Jippie. Fasst det kommer ju inte bli ngn shoping resa utan vi ska hänga med Kenneth och hämta Palles rallycross bil. Spännande! Jag har aldrig varit i Uppsala så det kommer bli spännande.
 Kenneth och Micke (hans andra son) är dom "två dvärgarna".. ;) .. alltså 3 och 4 från vänster!

Imorgon är det skoldag...igen...en vecka till..fuck. Ingenting som är kul, skulle hellre vilja ligga hemma och sova ut på måndagen...eller ja, hela veckan skulle ju inte vara fel att ligga hemma och sova. Men på träningen så blir det för mig och Maja att ta ton! Haha..

ALLA I CL98IC flickor 97 (MITT LAG) SKA KOMMA HALV 6 ISTÄLLET FÖR HALV 7, MEN TRÄNINGEN SLUTAR VID HALV 8 SOM VANLIGT!! SPRID TILL ALLA I VÅRT LAG!!

Vet inte hur många gånger jag har skrivit det...men men, jag får hoppas att det gör ngn nytta..för jag vill se alla i mitt lag där vid halv 6. Jag och Maja ska ta upp lite saker, men mer om det imon, önska mig lycka till bara!

 This is where I belong..no place else.

Puss, N

Take me back to..

..TURKEY!


Detta var inte alla bilder men jag svär, det finns säkert hundra tusen bilder från Turkiet! Jag saknar det så hiiimla mycket. Problem fritt, sommar och sol och 40-50 graders värme, 20-35 i havet! Detta gillas ngt så otroligt och jag skulle så gärna vilja åka ner dit nu asso. Sol och värme kan man ALDRIG få för mycket av. Jag är i sånt stort behov också av att åka utomlands nu! Jag menar, jag vill bli brun och fin..! Men jag riktar nog in mig på att åka utomlands igen i MAJ-JUNI nästa år. Då jävlar, då får turkarna se upp! Haha, skämtosido. Men hursomhelst vill jag rekomendera Turkiet starkt, för människorna där är så trevliga, billigt, snygga turkar och sol och bad! Vad kan man mer önska sig..? ;)

ÄLSKAR LÅTEN!

 

JLS - One shot

Tell me when you hear my heart stops, you're the only one who knows.



Hej!
Nu sitter jag i Oskarshamn hos min kära far. Har saknat honom en massa får jag lov att säga! Idag är det lördag och vi har varit hos lite kompisar, snackat lite skit och bara mått bra. Det gillas så jävla stort. Inga bekymmer finns i Oskarshamn, där är alla så trevliga, snälla, goa, och har jävligt roligt humor på allt! Haha, inte för att Kalmar inte har ngt av det jag skrev, men allt är så avslappnat i Oskarshamn. Love it.

Men ändån saknar jag innebandyn, nu mer än någonsin, och jag har ingen aning varför.

Snart kommer ett par kompisar till pappa och mig och dom ska äta här och sedan får vi se vart vinden tar oss. Iallfall är jag jävligt hungrig...haha. Men ändån inte, för jag har så jävla ont i magen...inbillning eller ont? Vem vet.. Hoppas ni får en mysig helg!

 You've seen the picture before!

Hörs, puss!

Sry, ppl!


Tja bloggläsare!


Jag har varit fett uptagen denna veckan så tyvärr har det inte blivigt ngt inlägg, sry for that. Men nu till helgen tror jag att jag ska få iväg ngr stycken inlägg iallafall. Svaren på frågestunden har kommit upp..hope you like it!

Topp nyheterna för denna veckan är ändån..

Att min kompis i Oskarshamn som kör rally har vunnit en tävling på väldigt länge! Denna killen (Mikael Ekman) är väligt duktig va det gäller rally, jag har tittat på han många gånger..och varit väldigt chockad men ändån ganska stolt över att jag känner han. Han har iallafall haft mycket problem med sin bil, och nu i förra helgen så vann han!! Oerhört glad för hans skull!

Att vi vann i Söndags mot Sandbäckshult! Från en sport till den lite bättre sporten. Innebandy. Även fast vi vann med 8-1 (8-3 igentligen men domaren såg inte deras mål...TIHI!) spelade vi ingen BRA innebandy match. För att inte snacka skit, vi spelade helt uselt. Så...we got to work on that. Men annars, skitbra tjejer!

Innebandydag imon! Imon är det innebandydag för hela slanten...skit kul! Men även fast jag inte hamnade i det laget som jag ville så är jag ändån jävligt pepp..! Kommer nog bli ganska kul, men VANJA, OM DU SER DETTA SÅ NEJ, JAG TYCKER INTE VI SKA KLÄ UT OSS..

Dissen denna veckan, där toppas att min morfar verkligen inte mår bra. Det känns bara piss att gå till skolan varje dag när jag vet att morfar inte alls har långt kvar...dessutom ska jag till Oskarshamn i helgen...håll ut morfar, håll ut! Jag älskar dig.

Finns inte så mycket mer att berätta...ni får höra mer imon! Puss!
 

I got a party man, thats how I live..!

FRÅGESTUND -svar!


Fr. 1: Vem hatar du i din klass?

SVAR: Den här frågan är för det första helt jävla sjuk ställd. Jag hatar ingen i våran klass, hata är ett starkt ord, men vissa är lite smått IRRITERANDE!

Fr. 2: 

heeeej:) hoppas du har det bra i stockholm:) <3

Frågan:
är du tsm med någon elr gillar du någon:)?

SVAR: Heej du, jag hade det awsome! Ja, jag gillar ngn, och denna killen vet vem han e..! :)

Fr. 3: 
Jag älskar din blogg! Dina åsikter stämmer faktiskt ganska bra med mina. Men hur blond är du igentligen? Man har ju inte fått sett någon riktig förklarlig bild, visa kanske? Tack och Bock!

SVAR: Tack, ja...hur blond är jag igentligen.. ;) Om du skulle fråga mina klasskompisar skule dom säga överklass blond, men jag antar att du inte menar hur dum jag är..HAHA. Absolut, kommer blider snart!

Fr. 4: 
brukar du sola på stränder och steka med en tequila i bägarN du har med dig !?
 
SVAR: ALLTID!

Fr. 5: 
Tja, snygg blogg! Vad föredrar du.. singel eller upptagen?
Blondt eller Brunt?
Glass eller Godis?
Cosmopolitan eller SOLO?
En hel dag med KISSIE eller Carolina Gynning?

Kram! :)

SVAR: Hej, och tack!
Det beror på, om man ska på fest är det bäst att vara singel..då slipper man göra bort sig.. ;)
BLONDT utan tvekan, om du menar på mig, men annars känner jag ngr riktigt fina brunetter!!
GODIS, can't get to mutch
Cosmo, helt klart.
Skulle nog faktiskt vela träffa KISSIE, och röra om lite i hennes huvud.. ;)

Fr. 6: 
Berätta mer om din såkallade SUMMERLOVE i Turkiet...

SVAR: Okej, lets have this clear..
Min "summerlove" i Turkiet mötte jag på mitt hotell som jag bodde på. Vi ögonflörtade många dagar, morgonar som kvällar. Sista dag så skulle jag ge han dricks och då bad han mig komma ner till han efter han hade slutat. Jag gick ner och vi pratade jätte länge, tyckte jag. Sedan hände lite andra saker som bara han och jag vet om.. ;)

Fr. 7:
Vilken vän skulle du absolut inte kunna klara dig utan?
Om du fick välja en kändis som du fick vara i resten av ditt liv, vem skulle det vara?
Om du fick gå ut med en kändis, vem skulle det vara?

SVAR: Fia skulle jag absolut inte kunna klara mig utan, hon kan läsa mig i alla lägen. Men jag har många andra fina undebara kompisar som jag verkligen älskar också!
Om jag fick välja skulle jag nog välja Brooke Hogan, hon har looken och en lägenhet i Miami!
Om jag fick gå ut med en kändis skulle det nog vara, Chris Tucker. Han va det första som kom upp i mitt huvud. Han är för jävla rolig, och utseendet har han också!

Fr. 8: 
Hej, jag har hört att du sjunger? Stämmer det..? ;) Isnfl, skulle man kunna få höra..? Skulle vara rätt kul, och vad sjunger du för typ av musik..? :)

SVAR: Hej, herregud, hur har du fått reda på detta? Jag tror inte jag har sagt det till ngåon.. Ja, det stämmer, men nej, jag skulle ALDRIG lägga ut en video på mig själv när jag sjunger eller ngt liknande, helt onödigt. I only do it live. :)

Fr. 9: 
Vem var den senaste du kysste?

SVAR: din mamma..

Fr. 10:
Vad är det pinsammaste du har gjort?
Om du bara fick nämna ett minne genom livet, vilket är det bästa?

SVAR: Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte gjort ngt pinsamt, inte vad jag kommer ihåg.. ;) 
Om jag fick välja ett minne är det när vi vann våran första innebandy match (visserum) eller någon kulig fest. :)

Fr. 11:
yoyoyo,
vad längtar du mest efter just nu?
är det sant att de gick lite ''vilt'' till i sthlm...?
är det också sant att du sjunger?

SVAR: yoyoyo.. xD Just nu längtar jag efter tuggumin...i stort behov av! 
Herregud...skaffa dig ett liv, nej! 
Ja, jag sjunger :)

Fr. 12: 
Tycker du om din mamma skämten? Jag har hört talas om att du har gjort plastikoperationer, är det sant?

SVAR: Jag tycker inte om din mamma skämten...JAG ÄLSKAR DOM!!! ;) Aldrig i hela mitt liv har jag gjort plastikoperationer...kommer förmodligen ALDRIG att göra heller, men vem vet, alla förendras.

Fr. 13: 
Hur gick det för er idag? Vann ni matchen? ;-)

SVAR: Det gick bra, vi vann men vi spelade den dåligaste matchen på länge.. -.-

Fr. 14: Är du oskuld?

SVAR: ... denna frågan är nog den mest intresanta frågan i tonåren!! Alla frågar denna frågan, och jag fattar inte vad som är så roligt att veta...men du, lilla du, som frågade skit i det du!


Pepole are all the same,


Godmorgon!


Jag måste erkänna att jag faktiskt vaknade för en stund sedan..Jag vaknade första gången vid 11 och gick upp och käkade frukost och duschade men sedan somnade jag om. Men som sagt, jag är fortfarande ganska trött. Snart ska man ut ett tag, sedan efter det blir det nog bara lugnt... hörs av ikväll!

GLÖM INTE ATT FRÅGA PÅ FRÅGESTUNDEN DET ÄR SISTA DAGEN IDAG!!

Inception och Shutter Island

INCEPTION.



Om filmen: Filmen handlar om Cobb som är prefektionist på drömmar. Hans fru har dött och barnen som dom hade har tagits ifrån han, men nu har Cobb en sista chans att få tillbaks barnen genom att lyckas med sitt sista jobb. Kommer han lyckas? Titta så få ni reda på det!

Genre: Thriller/Drama

Lite kort vad jag tycker om filmen: Leonardo Dicaprio gör huvudrollen och som vanligt ser han riktigt bra ut! Filmen är liite svår att förstå i början men man fattar tillslut. Rolig och spännande film. Absolut värd att se!




SHUTTER ISLAND.


Om filmen: Shutter Island är en Ö för phsykist sjuka grovt kriminella människor. En dag så rymmer en mycket farlig brottsling från fängelset men finns fortfarande kvar på ön. Då åker Teddy och Chuck (två poliser) dit för att leta reda på henne. Men letandet förvandlas snabbt till något helt annat..

Genre: Skräck/Thriller

Lite kort vad jag tycker om filmen: Shutter Island va väldligt svår att förstå tycker jag, men väldligt spännande film som jag verkligen ger en stark 3 för.


Bara HISS!


:D - ROLIGA FACEBOOK-GRUPPER!  Ex:

"eey, var är du?" idiot, du ringer hem till mig, vart fan troru jag är?

VA FAN, väntar du på att hela stolpen ska bli grön eller?! KÖÖR!!

Vi som skrattat ihjäl oss men som fortfarande lever.

Kan jag få ditt nummer?? - Nej, det är mitt, skaffa eget!!

Vi som tror att alla kineser kan karate!

Vi som plötsligt kan börja asgarva åt ingenting!

A penis had a sad life, his hair was a mess, his family is nuts, his nieghbour is an asshole, his best friend is a pussy and his owner beats him! 

HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH oh you were serious about that?

Är boxer-robert och daniel westling samma person??

Grön gubbe betyder gå, röd betyder SPRING!!



Home from a nice party!



Ciao, bloggreaders..!

Just got home from a very nice party.. it was really nice and we had alots of fun. Okej, vi tar detta på svenska känner jag.

Jag har varti på fest idag, nice faktiskt. Elihn fyllde tonåring och vi firade henne med paket och singstar. Haha, det körde vi en liten stund, kul faktiskt. Många låtar som ja lyssnar på nu som igentligen är super gamla men som man inte hört på ett tag. Sjukt gutt! Ni kan få ngr exempel sen.

Innan festen (jag måste bara nämna att jag vaknade idag vid halv tolv ganska exakt...FETT NICE att för en gångsskull få sova ut!!!!!!) så var jag och Fia på stan. Fia köpte paket till Elihn och jag köpte ett par leggings och ett nagellack. Sedan ringde jag mamma så att hon fick köpa hårfärg. Jag har färgat mig igen, eller Fia färgade mig denna gången, och det blev SUPER BRA. Hon är BÄST. Lisa, sorry, Fia won. Sedan fixade jag mig hemma hos Fia när vi hade färgat mitt hår också! Sedan gick vi ner till Elihn. Vi hade super kul, men nu sitter jag här och är inte ett dugg trött...va fan ska man göra? Jag vet, lägga sig och somna? Eller har jag helt fel..? Haha, anyway...

CYA!
PS. BILDER KOMMER IMON!!

Angående Lady Gagas köttklänning..

Jag måste bara skriva detta...det är helt sjukt.

Under MTVs VMA dök Lady Gaga upp i "köttklänningen". Jag har inte tagit detta på allvar..men nu står det att den är av riktigt kött! Detta är bara jävligt snuskigt och äckligt!! Hon har ballat ur totalt vad det gäller hennes stil. Jag ÄLSKAR hennes musik, men hennes klädsel...bara äckligt! Jag fattar inte varför hon inte kunde ha på sig normala kläder...? Annars diggar jag hennes ögon makeup här..


 

BARA ÄCKLIGT..!!


Men ni där ute som verkligen tycker att detta är jätte trevligt och mysigt så kan ju ni gå till ett slakteri och be om lite kött så ska ni nog se att ni också för en köttklänning!!!

Dagens låt


Dagens låt:


Brooke Hogan ft. Colby O'donis - Hey yo

Hemma, men frågestunden fortsätter!


Tja yo, whats uup?

Lite flummig, men det går bra. Jag är iallafall hemma nu, vilket är bra. Träningen idag gick super bra, tycker jag. Ida, Hanna och Alva från 96:orna va med, det gick otroligt bra tycker jag! Alla kämpade till sitt yttersta. På Söndag är det match igen, denna gången borta. Mot Blomstermåla, eller som dom heter '' Sandbäckshult ''. Det ska bli kul, tycker jag!

Jag ser att jag har fått ngr få frågor men jag låter den hålla på tills Söndag eller någon annan dag i helgen! Så är det ngt som ni verkligen undrar över, fråga mig! :)

 

"She looks good but her boyfriend says she's a mess, she's a mess, she's a mess, now the girl is stressed.."

RSS 2.0