Sanna ord är inte alltid vackra, vackra ord är inte alltid sanna.



Hej!

Idag har man varit i skolan och det har faktiskt varit en ganska chill dag! Man började ju vid 09.30 så det finns inget att klaga på. Kan man tycka. Men jag gillar inte riktigt att vi slutar vid fem i fyra. Är det änns normalt? Svar, nej. Skolan var kanske inte så jobbig idag som dom andra dagarna, men jag gilalr inte heller matte. Gud, jag hatar det! Finns nästan inget värre. Jag och Fia hade håltimma samtidigt idag med. Nice nice, då gick Lisa och jag och Fia till Netto. Lisa den lilla grisen hade redan slutat så Fia och jag fick pallra oss tillbaks till skolan.

Efter skolan så stog jag Fia och Elihn och pratade med Carl i typ en timma. Haha, fett kul hade vi. Det kom en ägare med sin hund och den hunden jag lovar och svär, jag ska ha en sån!! Den var lik en sån här ni vet Sebrian Husky (eller vad dom nu heter??) fast den var svart och brun. Så jävla söt, en liten valp var det! Jag typ smälte som en pigelin glass i solen.



Kisses n' hugs!


Dagens låt



Dagens låt:



Chris Brown - For ur love

4 sanningar om mig själv..



Sanning 1: Jag älskar kläder, skor!

Sanning 2: Jag är ganska lat men om det är något som verkligen måste göras så gör jag det, oftas.

Sanning 3: Jag hatar spindlar, instekter, kryp! Finns inget vidrigare...

Sanning 4: Jag har bästavänner som folk skulle döda för att ha!




Bildlöst och bara lite kort (och onödigt) inlägg!

Hej.

Inne på stan så köpte jag med mig kinesmat hem. Det är rätt nice om jag får säga det själv! Hih, mamsen och uffe tog sushi. Usch, det är det värsta jag vet..den är ju inte änns färdig lagad?? Jag har också tittat på en film idag som hette "seven" med Brad Pitt och Morgan Freeman. Den var väl sådär...slutet var väl inte det bästa jag har sett. Men men, kanske skriver vad jag tydker om den. Den som lever får se.


Jag har satt på min lugna playlist på spotify och ska snart försöka somna. Imorgon har man sovmorgon! JIPPIE! Det gillas stort. Då behöver man inte gå upp så jäkla tidigt! Nu kan man verkligen ta det lugnt. Det älskar jag! Annars...det är två super stora spindlar i mitt tak...INTE OKEJ! Vet inte vad jag ska göra, eller jo det vet jag. Men jag orkar inte. Haha, jag ska gå och lägga mig nu!

Kisses 'n hugs!


Solen skiner, glada miner!



Tro det eller ej, men solen skiner faktiskt idag! I lilla Kalmar. Men som sagt, det är Kalmar, och det blåser som satan! Snart ska man ut till stan och där ska man köpa något gott att äta med mamsen. Vi får la se vad det blir. Jag har faktiskt precis gjort klart min engelska läxa nu också! *happy face* Skönt, nu kan man ta det lugnt.



Igår så var det söndag, jag vet inte om jag har berättat det men förra söndagen så började ju "The hard times of RJ burger" och fia och jag tittade på det. Vi blev helt saliga när vi tittade på det. Så jäkla roligt program! Så denna söndagen så tittade vi på det också och det var inte en besvikelse. Fy fan vad roligt det är.


Annars igår var jag på hansa city och fick två par skor. Yes, i like that! Ett par boots med nitar och ett par vanliga svarta skor. JAG ÄLSKAR SKOR! Dom är rätt snygga va? Snyggt till hösten tänkte jag :)

 

Nu gick solen imoln, fan också. Nu ska mamsen och jag iallafall gå in till stan. CYA!



dessa rubriker

Godmorgon!


Idag har jag faktiskt varit duktig! Jag vaknade vid 10 då jag gick upp och satte på mig mina träningskläder och gick ut och gick. Gissa vart? Haha, till Svinö som sagt. Det är en bra runda! Man går jätte långt om man går till svinö. Då känner jag mig stolt. Solen sken och allt var fin fint. Men nu börjar molnen komma. Usch!


Idag ska jag ut till Hansa City, jag har faktiskt ingenaning om vad vi ska göra där men vem hänger inte med dit? Fett kul och många affärer man kan gå i! Hihi, me like it. En annan kul nyhet är att design och header är på ingång! Vad tycker ni om det då? Ganska nice va? Får tacka min fina vän Melissa för det. 

 
Turke saknar man till 110 %.

KISSES, N   

in till staan.

Hej!

Idag blir det så att jag väntar på att Fia ska ringa mig och sedan ska Fia och jag in till stan. Där så ska vi titta på Ifk Kalmar när dom ska göra någonting...haha. Men vi ska iallafall träffa Lisa och Elihn och många fler hade vi tänkt oss. Jag gör ingenting nu, fast igentligen så skulle jag måla mina naglar...fast jag orkar inte resa mig upp. Och så skulle jag sätta i ett hårspänne i håret...men jag orkar inte resa mig upp.

Jag måste bara berätta en sak alltså. Fett jävla kul! Så här lät konversationen.
Elihn, jag, Fia och Olle kommer från netto. Då cyklar det en en kvinna med två asstora förpackningar med toalettpapper på cyklen förbi oss. Då säger elihn lite tyst:

ELIHN: Här ska man hem och skita..

OLLE,FIA,NATTA: asgarvar

KVINNAN: Bara för att ni torkar er med händerna..

ELIHN,FIA,NATTA,OLLE: dör av skratt!!

Haha, kan skratta åt det själv nu. Haha! 




 Haha, men nu börjar jag bli pepp på att resa mig upp så då kan jag ju sätta i ngr hårspännen och måla mina naglar.

KISSES, N

-whatever doesn't kill you, makes you stronger



Cha cha bloggläsare!


Nu har jag vaknat och ska ta och försöka få i mig lite frukost. Senare hade jag tänkt att ringa Fia och undra om hon ville hitta på ngt.Men jag väntar ett litet tag till, för jag hatar att väcka folk, och man vet inte hur länge min bästvän kan sova. Det är riktigt skönt att sova ut måste jag säga! När man går upp vid 7 varje morgon (förutom när vi har sovmorgon) för att gå till skolan så blir man rätt trött. Men nu var det skänt att sova ut lite granna.

Getterö var vi ju på igår. Det glömde jag att säga. Det var fett nice alltså. Den finaste dagen på väldigt länge. Det var strålande sol och ganska varmt i vattnet om jag får säga det själv. Feet nice! Vi åkte ring efter båt, det gjorde Fia och jag. Haha, fyfan vad roligt det var! Ibland önskar man att man hade en båt...hihi. Kanske en rosa båt.. Med många hästar i motorn så man kan köra riktigt snabbt i svängarna på ringen.

 
Haha, my dream. Vi körde också några samarbets övningar i små grupper som kanske inte var det bästa som någonsin har hänt mig. Det var fett tråkigt men man fick en klubba. Haha, då är jag nöjd! Annars måste jag säga att det är fett mysigt att åka båt, att känna vinden i håret.

   
Olle sätter tummarna upp!


Igår blev det en dag med Elihn. Fia skulle hängt med och badat men det blev inte så. Elihn och jag gick runt och letade efter Olles hus för han skulle väntat på oss nere på Fias och Elihns gård, men han stack...(!?). Så då fick vi leta reda på hans hus och det gjorde vi kanske efter en halv timma. Haha. Men han var inte hemma...(!?) Så då fick Elihn och jag åka och bada sjävla. Vi var på varvsholmen och sedan gick vi lite runt där bland husen...fråga mig inte varför. (?!) Men sedan efter ett litet tag så gick vi hem och då fick Elihn tillbaks sina inlines. Men innan vi gick hem så gick vi förbi Fredrikskans och då sköt någon över en boll på gatan. Haha, så då var vi tvunga att hämta den, och då visade det sig att det var Benne. Det är en kille som Elihn kände. När vi lämnat tillbaks bollen så sköt tränaren en boll på Benne och sa att det gör du inte om igen, fast det var ju bara på skoj. Haha, för jävla roligt. 



KISSES, N


Natta tycker

Natta tycker faktiskt att det har hänt en hel del sedan vi slutade 6a. Både på kompisar och på lärare. Allting förändras, det är sant. Och det har det verkligen gjort! Att gå i 7 var inte alls så tufft som jag trodde att det skulle va, men det är ju bara första veckan och det är då lärarna är snällast.

Att kompisar förändras det är naturligt, alla förändras. Vänskap förändras. Det var en kille som sa till mig en gång att den du umgås med nu, kanske du inte äns kommer hålla kontakten med när du börjar gymnasiet. Han berättade också om två tjejkompisar som hade stått varandra så nära, lika nära som syskon. En dag, så fick den ena tjejen nog. Hon slutade umgås med den andra tjejen. Varken pratade eller umgicks. Den andra tjejen blev förkrossad. Vad har jag gjort för fel? Tänkte hon. Men alla, precis alla förändras. Vissa bra, vissa dåligt.

Jag såg på mina kompisar i 7a att herregud var dom hade växt. Även på utseendet och i mogenheten. Alla förendras, var inte rädda för det. Det är naturligt. Även om du inte vet varför, eller hur, så göra alla det. Precis alla!






Whatever happends, you guys are the best!

Hemlig blogg pause, förlåt!

Tja gullisar!


Vi har som sagt börjat skolan nu, på riktigt. Idag ska vi faktiskt till Getterö som kanske inte är det jobbigaste som finns men igår hade vi en hel jobb dag och jag kan säga att det är faktiskt ganska jobbigt efter att har gått ifrån att ha alla sina böcker i sin låda och nu ska man öppna ett j*vl* skåp (som jag faktiskt har lärt mig kåden på!!) och hämmta sina bäcker och sedan gå till dom olika klassrummen på hela skolområdet. Usch usch, men det funkar väl!



Igår var jag ute med Fia, Josse och Jonthan. Fett kul hade vi! Vi var på Maggaplan och sedan gick vi till Josse. Jag bara älskar Josses lillasyster!! Så j*vl* skön alltså! Jag älskar henne. Haha. Nu måste jag göra mig iordning,


puss mina trogna läsare!

Innan skolan

Godmorgon.

Jag har precis gjort mig klar för skolan. Jag ska snart gå och möta upp Fia och Elihn för vi ska dra till skolan. Idag är det en vanlig dag igen..vi ska få våra skåp idag! Sedan är det NO och språk och idrott och lite annat skit.

Igår var jag ute med Fia, Jonathan, Josse och Markus. Vi var lite var stans. Jag älskar sånna sena kvällar. Fast det var lite kallt för jag hade bara ett par shorts på mig. Haha! Men annars inget speciellt.

Jag har faktiskt märkt en sak. Det blir mycket mörkare snabbare nu på kvällarna, och det blir piss kallt! Det är inte okej. Vill ha tillbaks sommaren!! Nu regnar det också..getballe!


Puss

- I feel amazing but im not



Heej gullungar!

Jag har precis tittat klart på Pirates of Caribbean: Vid världens ände nu som gick på kanal9. Jag älskar den filmen, Jack Sparrow är en av dom som jag tycker har skönast humor! En sak som jag inte visste vad att Pirats of Caribbean: Vid världens ände är också en av dom dyraste filmerna som någonsin har gjorts!! De ni, visste ni det? Inte jag iallafall.

Jag sitter också här och tänker på att helvetet börjar imon...är det någon mer än jag som är jävligt opepp? Usch, men det är en ganska chill dag. Ni vet man pratar lite om vad man har gjort på lovet och sedan ska vi kanske gå och bada. Så vi slutar efter lunch men ändån! På onsdag börjar vi direkt med NO. Det är ju kul...jävligt kul. (ja, ni finner en viss ironi i det)




Måste faktiskt erkänna att jag saknar Göteborg ganska mycket!

Anyhow, anywho, anywhere, anyway, anywhy...
KISSES BITCHES!


- Dont be afraid to turn it up!

Tjaa gullisar som läser just den här bloggen!

Min dag började ganska bra får jag ändån säga. Jag vaknade kl 06.00...(inte en av höjdpungterna idag) i soffan och då gick jag in och la mig i min ägna säng. Jag tittade på en skit kass film igår som jag inte kommer ihåg namnet på och den var verkligen super kass!! Men när jag hade tittat klart på den så satte jag på slutet av Sagan om ringen. Jag måste ha somnat i reklamen lr ngt. Haha. Så typiskt mig. Iallafall så somnade jag om och vaknade vid halv elva. Det är väl helt okej. Sedan så bästemde jag mig för att gå ut och gå. Då gick jag till Svinö. Haha, som vanligt, men det blir min lilla runda som jag går ganska ofta nu. Det gillas stort. Skitsamma, när jag kom hem så hoppade jag in i duschen. Nu sitter jag här och jag undrar en sak..går det att mixa frukt...eller alltså inte som en smoothie utan alltså bara mixa frukt.. HAHA, jag testar så får jag se hur det blir. 

 
Idag är det sista dagen på sommarlovet. Jag vill verkligen inte börja igen!! Att inte ha någon tidspress på sig och sova hur länge man vill på morgonen är så j*vl* skönt!! Varför finns skolan, kan inte jag byta med ngt barn som är fattigt som vill gå i skolan..? Bara ring, helt ok.



I got my middle finger up, i dont really give a f*ck!


Kisses, N

New Stuff, that i like most!

Jag har ju köpt lite nya grejor och jag tänkte faktiskt att ni skulle få se mina topp  5  4 som jag gillar mest! Det kommer inte vara i någon ordning, jag gillar dom alla lika mycket! Jag verkligen älskar dom här plaggen, skorna och smyckerna. Jag skulle inte kunna leva utan dom :)

1.


Dom här skorna köpte jag i Göteborg för ngr dagar sedan. Jag är helt förälskad i dom. Dom var jäkligt billga också, bara 199 kr. Jag tänker inte säga vart, för då kommer alla köpa likadana bara. Haha ;)

2.


Dom här snygga skorna har jag faktiskt köpt i Turkiet som jag tyvärr inte har hunnit att visa. Men nu får ni se dom! Dom här är äkta läder. Va fan, försäljaren bevisade det, läder brinner ju inte, så han tog fram en tändare och började elda. Haha, inga konstigheter alls i Turkiet. Men snygga är dom och jag köpte dom för 300 svenska kr.

3.


Den här skarfen då, haha. Vad tycker ni om den? Jag älskar den! Den här är köpt på hm och kostade 80 spänn. Den köpte jag i Fredags.


4.


Ringen! Den kommer från hm och kostar 50 kr. Den kan verka lite stor men helt okej för mig. Ja gillar lite större ringar. Den ska inte vara för liten. Då ser det bara lustigt ut!




Kräftorna är fiskade.

Godmorgon.

Jag har sovit en liten stund sedan vi kom hem vid 7. Det gick ganska bra och vi fick ganska mycket kräftor. Gott! När jag åker hem idag så ska jag få lite med mig hem. Kräftorna ligger nu i badkaret och vissa är mer retliga än dom andra. Vissa går det att bråka med, men jag bråkar bara med dom små. För jag vågar inte med dom stora. Haha.

Bussen går hem idag vid halv 3. Jag är fett trött så jag hade tänkt att bara ta det lugnt men man vet ju aldrig vad som kan hända. Pappa hämtade mig vid lite över nio och då skulle vi åka till Jula och köpa åror till hans båt. Men det var inte öppet och öppnade inte förrens 10 så då satte sig pappa och jag och fikade lite på cafét där vi coop. Hihi, men gott var det.

När vi kom till Oskarshamn var det full fart på oss. Först åkte vi till Kenneth och sedan till Lillen och sedan till Maxi och sedan hem och sedan iväg till Hjorted. Det var full fart på oss. Men fasiken vad mysigt det är att sitta runt en eld vid 24-01 tiden. Fast sedan vid 02 tiden så gick jag och la mig i bilen och där har jag sovit till 4. Då skulle vi upp och ta upp burarna.

Vi får höras mer när jag kommer hem!


Caio,

Trött men måste upp!

Tja gullisar.

Nu måste jag verkligen gå upp. Pappa kommer vid 9 och jag har inte packat..(PANIK!!) Så jag måste skynda mig nu. Men vi hörs senare! :)

Kram!

Fiske på Varsvholmen



Såhär såg det ut för ungefär ngr veckor sedan när jag och tjejorna var och fiskade (eller förskökte) på Varvsholmen! Haha, vi fick ingen fisk men kul hade vi. Det roliga var att det var bara Fia som hade ett fungerade spö. Hihi, Elihns gick kroken av på. Hennes spö var så gulligt, det har hon gjort själv. Mycket sött. :)

Göteborg

Godmorgon.

Igår var en liten bloggpaus kan man säga. Jag hade ingen tillgång till min data för jag var på Liseberg! Det var fett kul. Jag och 
Madde åkte Ballder och Colorado och en massa massa mer. En toppen dag på Liseberg iallafall. Och sedan mötte vi upp våra mammor och då gick vi på stan lite i Göteborg. Där jag köpte helt sjukt snygga skor!! Dom kostade bara 199 kr, på dinsko. Sedan var det dags att åka hem igen och då blev det mycket skratt. En hel toppen dag i Göteborg! :)



Jag är coool.
 

Sovit över med den bästa..

Tja.


Nu har Fia och jag vaknat och käkat frukost. Haha, just nu snackar vi med Lisa och vi har fett kul!! Haha, vi pratar om olika hundraser och lite annat tjejsnack! Vi snackar om vad Lisa ska göra mat. Och nu ska vi åka och bada. Hihi :)




Fia gjorde nyss highfive med telefonen. Haha. För er som inte fattar så slog hon till telefonen i luften.


Interntskämt: Any How, Any Who, Any Where, Any Why! Jag var fett flummig inatt och då låg jag och sa det hela tiden. HAHA! 



Lite smått galna ;)

En söt konversation med min fina kompis Madde



Såhär låter det när det bara hanldar om dagar kvar tills Madde och jag åker till Göteborg.  


P.S. Jag har alltid varit geniet! D.S

Puss från ett stolt geni ;)


Match ikväll tror jag.

Tja.


Idag gick jag upp tidigt för att gå ut och gå på morgonen. Det var kul tills jag hade kommit till Svinö då jag såklart får världens skoskav. Jag lovar det täcker hela hälen!! Inte okej och mindre kul. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Och mina väner som känner mig liiite bättre kommer nog tappa hakan nu, men vet ni vad jag gjorde igår natt? Jag mördade en sipndel!! Haha, känner att självförtroendet börjar bli högre och högre. Muhahah! Jag är fan stolt. Jag kommer inte berätta hur, haha, får då blir jag nog utskrattad i resten av mitt liv..hah!


Men ikväll blir det match igen med Ifk Kalmar. Härligt! Förra matchen blev det seger, hoppas på samma idag. Idag spelar Ifk Kalmar mot Madesjö. Matchen börjar vid halv 6 och den är på Gröndal. Kom och titta vet jag! Fast heja på Ifk Kalmar, annars kan ni skita i att komma. Haha!

Igår, ja, vad gjorde man igår, inte alls mycket. Snarare igenting. Nu blir det att få på sig ngr kläder och fixa sig.

Caio :)



Hoppas det går bra för Elihn Pelin idag!

The Pursuit of happyness




Om filmen: Vi får följa Chris Garnder (Will Smith). Han är en familjeman och försöker att ge han och hans famlij ett lyckligt liv. Chris söker ett jobb men det går inte så bra, det tar inte lång tid förrens Chris är pank, hans fru (Linda Newton) lämnar han och hans son och tillslut får dom bo ute på gatorna.

Gerne: Drama

Lite kort vad jag tycker själv: Jakten på lycka (som den heter på svenska) är en oerhört bra film. Bra gjord, bra skådespelare. Filmen har allt. En utav dom bästa filmer som jag har sett. Betyg, en solklar 5. Inget snack om saken!





Om ni inte har något för er ikv,

,så tycker jag verkligen att ni ska se (om ni har kanal8) Jakten på lycka med Will Smith och hans son. Den filmen vet jag inte om jag har skrivigt om men det ska jag banne mig göra ikv. Filmen börjar om 45 min. Alltså vid kl 20.00. Jag lovar att ni får ta fram handukar för att torka bort dom stora pölarna på golvet av gråt! Mitt ordspråk: När Will Smith gråter, då gråter alla.

Bildbomb - Turkiet



Otrolig resa som blir ett minne för livet, :)

Abooww jao!

Tjaa.



Nu har jag kommit hem från en lång promenad till Svinö och tillbaka igen. Denna gången utan Lisa och istället med mamma och Uffe. Jag har precis klivigt ut duschen och jag tittar på lite fotboll som slutade nu. Haha, ganska surt. Matchen var, Tottenham mot Manchester City. Det blev 0-0.

Nu ska vi snart åka till Berga. Där blir det kräfftor. Mums, det blir gott. Man har längtat efter det. Jag tror att vi ska ta med oss Uffes data och visa bilderna från Turkiet. Åh HERREGUD så många komentarer på facebook har jag nog aldrig fått på en bild då jag står med en (asful) kille på stranden som kom fram till mig och frågade om jag ville ta ett foto med han. Det kommer nog bli en heldel komentarer då också antar jag...haha!

Ni kommer få en bildbomb från Turkiet. Jag har bara glömmt det. Im so sorry. Men jag lovar att ikväll så kommer det en bildbomb, tror jag. Det beror på hur trött jag är. Haha, men nu ska vi åka!

Puss.

Everything doesn't last forever

Godmorgon!

Jag har bestämmt mig. Tror jag. Haaha, jag vill tjäna pengar. Och, lyssna, ni kommer smälla av, jag ska damsuga hela lägenheten och tvätta Uffes bil hade jag tänkt. Och allt detta får dom jätte billigt. 150 kr. Haha, vi får se vad dom säger!


Idag ska man på kräftskiva. Det ska bli mysigt tror jag. Annars nu om en stund så ska mamma och jag åka och handla och sedan ska jag ut och gå! Eller om jag går ut och går nu. Jag får se vad jag gör.


Matchen igår var super kul. Andra halvlek hände det lite mer än i första. Två mål blev det för Kalmar. Lela och Fanny gjorde målen. I LIF blev det inga mål alls. Hah! Annars var matchen rolig. Dommarna var för söta, det var två små pojkar och Yvonne (Elihnsmamma) tyckte att det var blöj varning på en av dom!! HAHA!



CYA!

23.35

Hej!

Fotbollen gick bra, som förväntat. Vi vann med 2-0. Tycker jag är rätt bra gjort av dom. Ni skulle varit med och sett Fanny Gs mål. Rakt upp i krysset och sedan stållpe in! Mycket snyggt mål.

Nu ligger jag i sängen och är rätt trött faktiskt. Tror att jag ska sova nu. Haha, jag vet det är lite tidigt. Men, who cares?

Ha det bra!


If I only could make a deal with god

Godmorgon.

Mamma väckte mig för en stund sedan och tog mina lakan för vi skulle tvätta. Om jag blev sur? Ja!. Men nu är man vaken iallafall.

Lite senare, jag väntar på att klockan ska bli lite över 11, ska jag ringa till Fia tänkte jag. Det är ju så att det är match idag. Ifk kalmar mot lindsdal. Det kan man ju inte missa! Mitt hjärta håller på Ifk. Men jag har ju en del vänner i Lindsdal också. Haha, men men. Matchen börjar vid 6 och är i Lindsdal. Jag hoppas att Fia vill hänga med :)

Hörs av lite senare, :)

 

Bara för att bilden visar hur galna vi kan bli! :*

Sleeptime

Ciao!

Nu blir det läggdags för mig. Haha, jag orkar inte vara upp längre. Jag har varit hos mormor o morfar nästan hela dagen idag. Kul att träffa dom. Har inget annat att berätta så, godnatt bloggisar!

Puss

Gifta, Hångla, Skjuta



  • Gifta

Denna veckan tar jag och gifter mig med Chris Evans. Han spelade i filmen som jag såg igår. (Vadjagtyckteomfilmenkommeruppinomkort) och han var bara för jäkla skön. Humor och bra utseende räcker för mig. Haha! 

  • Hångla

Jag hånglar denna veckan med en annan humor kille. Chris Rock. Haha, han är för skön i Bad Company. Den här kille har ett STORT sinne för humor!

  • Skjuta

Denna veckan skjuter jag faktiskt...Hugh Grant. Jag hade ingenaning om att han var sexmissbrukare!! Va fan, hur kunde jag missat det?? Hur som helst är han jävligt död.

 


Till mormor o morfar

Hejsan och godmorgon söta blogg läsare!

Ida gska jag faktiskt ta en dag och umgås med min mormor o morfar. Morfar mår inte alls bra och jag vill spendera lite tid med mormor och han också. Så det ska jag göra idag, vad ska ni göra idag? Hoppas att ni får en trevlig dag iallafall!

Puss!

I fall in love with shoes!



Bling Bling shoes från Nelly. Det här är verkligen min stil. Jag bara älskar dom här! Men jag vet, titta på diamanterna, kommer dom hålla? Hur länge undrar man? Haha, men dom är jävliggt billiga! Bara 150 kr.


 Look at them! Herregud, jag bara älskar dom här också. Så jävla sexiga. Dom skulle passa till min klänning som jag köpte i Turkiet. Dom här kostar 399 kr och kommer från Love Label.



Dom här är också riktigt fina. Det är mocca matrial. Dom kostar 299 kr och kommer från Nelly.



Dom här är verkligen min stil. Dom är lite speciella. Men jag tycker dom är fett snygga!! Dom här kostar 299 kr och dom är också från Nelly.



Titta på dom här då? Fett snygga. Rosen passar så jäkla bra där den sitter. Dom här är också från Nelly. Dom kostar 299 kr.

 Omg. Dom här var väl inte bara jävligt snygga? Eller, i'm i right? YES! Jag måste ha dom här. Shit, herregud. Jag måste, jag kommer inte kunna sova om jag inte får dom här. Haha, jag skojar bara, men ni måste erkänna att dom var jävligt snygga. Dom kommer från Love Label och kostar 399 kr.

 Kanske inte världens bästa bild men dom är jäkligt snygga. Dom här kostar 399 kr och kommer från Nicholas Millington.



 Jag måste bara lägga upp dom här heta rosa skorna. Dom här skulle vara så jäkla snygga med ett par vita shorts och en blus till. Dom kommer från Nelly och kostar 299 kr.

Jag trodde mormor o morfar...men nej!

Jag trodde nämligen att vi skulle till mormor o morfar idag efter som att han inte mår bra alls. Men jag hade fel. Idag skulle vi inte det. Aja, nu är det mat. Egna hamburgers. Ohyes, love that. Mums! Hörs av senare! Puss

Like or Hate



:) - Männsikor som bryr sig om folk!

Det är ett sånt jävla stort plus till dom människorna. Sånna som skänker pengar till barncancerfonden eller till bris eller ja, ni fattar vad jag menar.

:) - Musik!

Jag lovar jag skulle inte klara mig utan det i en dag. I turkiet fick jag lyssna på samma låtar som jag hade på min röda mobil. Men det räckte! Musik kan jag inte klara mig utan.

:) - Att fler och fler människor går in och tittar på min blogg!

Vad kan jag säga, det är undebart! All kärlek till er!

:) - Min Innebandy tränare Adam!

Idag får faktiskt Adam en plats här. Han är så jävla rolig. Haha, Lisa du vet vad jag snackar om. " Om ni inte skärper er flickor så ringer jag till mamma ann ". För er som inte känner Adam, han kan vara lite hotfull ;)

:) - Att Justin Bieber fick en flaska i huvet!

HA-HA-HA! Äntligen, nu kanske han kan börja göra lite bättre musik!




:( - När man går in på andras bloggar och så är det musik i bakrunden!

Detta är så oerhört irriterande tycker jag. Herregud, jag lyssnar ju på min egna musik. Jag behöver ingen annans jävla musik. Och sedan så brukar det inte vara så bra musik heller, så snälla ni som vill att jag ska titta på eran blogg, TA BORT MUSIKEN I BAKRUNDEN!

:( - Solbränna som flagnar bort!

Detta händer mig just nu, och det är inte kul. Fast sedan när man börjar pilla så kan man ju knappt sluta. Haha. Irriterande, jo tack!

:( - Att Hugh Grant är sexmissbrukare? (?!?!)

WFT, det hadejag ingen aning om. Shit, fy fan. Nu ligger hna lågt ner på bästa skådespelare listan. Men herregud, hur kan man bara vilja göra ngt sånt?

:( - Sommaren och sommarlovet är slut!

Vad kan jag säga, fyfan vad tråkigt! Vill ha mer!

:( - ATT THE HILLS ÄR SLUT FÖR ALL FRAMTID!!

H*lv*t*s j*vl* f*ck*ng sk*t!! Varför skulle det sluta. Det var ju så spännande. Eller ja, spännande och spännande. Det var inte så roligt längre när Lauren stack men att det skulle sluta så snabbt visste jag inte. Vi ska inte se om jag kan fixa showen som sa hejdå till alla i The Hills. Tårarna forsade! Buhu :(

Hem kommen utan fisk!

Hej,

Det blev ingen fisk. Inte nu iallafall. Elihn och Fia tror att dom ska ut ikväll och försöka få någon fisk. Hoppas det går bra för dom. Det blev en massa foton men eftersom att jag inte har någon sladd till mina båda telefoner så blir det inga foton idag. Kanske imon eller lite senare. Haha, det får vi se.

Jag letar desperat efter någon som kan fixa design till min blogg. Herregud, finns typ ingen.. aja, snälla Madde har iallafall lovat att hon ska sätta in en header! *HappyFace* Men på designadinblogg.se jag fattar inte ett skit!! Är jag ensam eller? Ha-ha. Herregud.



Tack föresten till alla er som komenterar om att ni gillar bloggen osv! Fortsätt titta in bloggen och komentera mycket, det gillar jag ;)


Dagens låt


Dagens låt:


Christina Aguilera - You lost me

Ut och fiska på varvsholmen!!

Haha, herregud jag kan inte fatta att jag gör detta! Jag, Fia och Elihn ska fiska på varvsholmen. Vi såg ett gäng som fiskade där igår och dom hade fått jätte stora fiskar. Nu vet jag ju inte vems idé det var av Elihn eller Fia men Fia vet jag är LIVRÄDD för fiskar och jag ska inte säga så mycket jag heller och Elihn vet jag inte om hon är rädd..men det är hon säkert. Haha vi får väl se hur detta går. Jag hoppas att et går bra. Fast jag vet inte hur i helvete man får upp fisken...eller jag tror jag vet...hm..det är säger er säkert bara en sak. Hahahahha, herregud!


Idag vaknade jag typ vid 11 tiden. Inte så tidigt men ändån inte så sent. Nu måste jag göra mig iordning! 

  Hoppas att man inte får på nått sånt här på metspöt..HAHA


kram,

3 dresses



Dom här 3 klänningarna andvände jag i Turkiet. Komentera vad ni tycker!


Varit ute med Elihn o Fia, nu blire film eller ngt..

Hejsan alla blogg läsare!

Jag vill först medela att jag faktiskt har fått besöksrekord! Mycket duktigt av er läsare fortsätt såhär!

Jag har kommit hem från att vara ute med Fia och Elihn. Först så hjälpte jag Fia med att måla ehnnes cykel rosa. Den blev fett häftig. Sedan var vi på Varvsholmen och badade. Kallt var det och just nu känns det som att jag aldrig vill göra det igen..aldrig aldrig aldrig. Dom där två är så jäkla härliga människor! Jag älskar dom av hela mitt hjärta.

Nu ska jag titta på Scooby Doo. Haha, barnslig som man är.

Ha det,

 

En bild från idag när Lisa och jag var ute och gick.


Natta tycker

Jag tycker att missförstånd är så jäkla tråkigt. Vem kom änns på det? Jag hittar inget bra med det. Är det ngn som gör det? Snälla komentera det då..för seriöst jag hittar inget bra med det! Missförstånd när man chattar på msn tillexempel. (nu tar vi ett snällt exemplar) om man inte skickar hjärtan till sin bästavän så frågar man plötsligt, är du sur? Eller om man tittar på en kille som man tycker är snygg och sedan så säger hans kompis " Åh, hon gillar dig!" Är det ngn som känner igen sig? Eller sitter jag bara här och babblar om ingenting..Missförstånd är så jäkla tråkigt. Inte kul för 5 öre. Nej tack till missförstånd.


Ute dag med Lisa

Hej,

Idag har man varit ute hela dagen med Lisa. Vi har gått till Svinö och tillbaks. Riktigt duktigt av oss tycker jag. En applåd för oss. Jihhue! Nu ska vi snart grilla. Mysigt, det har man längtat efter. Och jag måste faktiskt säga att det är strålande sol ute! Hör och häpna! Jajemänsan!

Har på mig en ny tröja från h&m. Så här ser den ut!
 Mycket tjusig,


Hörs, och bilder från dagen kommer senare ikväll eller imon :)

Färdig fixad och nu kommer molnhelveten!

Hej.


Nu har jag fixat klart mig och nu väntar jag bara på Lisa. Jag som tänkte att vi skulle ut och gå med hennes hund. Och nu så kommer molnen..kul...jävligt kul. Men vi får hoppas på att dom går bort snart. För jag måste verkligen röra på mig och Lisa och Yoda är perfekta sällskapet. Hihi, vi får se vad hon säger när hon kommer hit.

Om ni undrade om rubriken "We had magic and this is tragic" det har ingenting med inlägget att göra. Jag lyssnade på You lost me med Christina Aguilera och då sa hon det exat då.

 Super gamal bild från en fest i Kalmar Kanot Klubb.

Dusch!

Godmorgon!

Nu har jag vaknat och är pigg. Jag ska ta en dusch nu och sedan fixa mig. Lite senare kommer Lisa och då ska vi bara ha kul och umgås. Det är så fint väder ute, mycket mysigt! Har man längtat efter.

Hörs, N

We had magic and this is tragic,



Hej,


idag har jag varit med Fia & Elihn. Vi har åkt inlines och varit på Öland. Mycket roligt! Vi var på Ö&B och Köpstaden. Där vi bara gick runt lite. Vi åkte inlines till maxi och sedan tebax. På maxi så pantade vi flaskor. Sedan åkte vi lite på maxi och då träffade vi Klas och Robin! Imorgon blir det att träffa Lisa. Ska bli kul faktiskt. Har inte sett henne på super länge! 

Vi hörs,
  

Kärlek vid sista ögonkastet.

 Kiss me goodbye, maybe it will be forever.

Hej, nu är jag hemma!


En hel vecka att spendera med mina fina vänner innan jag åker iväg om en vecka igen. Denna vecka ska jag spendera med mina vänner verkligen! Jag har saknat dom ngt otroligt! Det har ju typ tagit 2 veckor...inte okej.


Sthlm var så jäkla kul. Gå på stan med min klumpiga lillastorasyster Emelie är på topp. Haha, det roliga är att vi är så jävla lika varran. Vi känner preccis likadant om allting. Haha. SHOPPING I STORA LASS, blev det också. Jag hade med mig två väskor, tre påsar hem med kläder. Haha! Sofis lägenhet fick ett stort lyft. Mycket finare och modernare. Men jag måste erkänna att det är rätt skönt att vara hemma.

Jag missade statsfesten och jag har härt att det har varit ett jäkla hålligång! Synd att man inte var hemma. Men jag hade hellre åkt till Sthlm. Haha! Idag får vi se vad som händer. 

Ciao!


Dagens låt





LMFAO - Yes

Lugn dag

Hej.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Jag har bara latat mig kan man säga, fram tills nu. För en stund sedan ville pappa att jag skulle hänga med han till hans jakt-mark och så skulle vi sitta och titta om det kom ngr djur. När jag först hörde det så tänkte jag "åh,nej!" Men faktiskt så blev det rätt spännade! Jag hörde djur som gick bakom jakt-kojan, där vi satt. Shit vad pulsen gick!


Nu sitter jag här och är jävligt trött...haha. Blir att lägga sig snart för imon så åker jag till Stockholmo! Jippie, härligt att komma till en storstad! Det kommer nog inte bli så mycket blogg då dom dagarna, men lite ska jag nog hinna med, annars så ses vi på Söndag!



Jag i sommras när jag och melissa&fanny var på ny öppnade Ben&Jerrys :)

Svar på tal

Från Sara:

Vilken typ av modell skulle du vilja bli? :)


Svar: Hej Sara, tack för din komentar! Jag skulle kunna tänka mig att bli (eftersom att jag inte har den "perfekta, smala" modell kroppen) pepolemodell. Det är ngt som lockar mig starkt! Ha det bra! :)

Dream of my life

(Ny kategori btw!)


Jag vet att det här kommer låta väldigt tjejigt när det gäller vad jag vill bli när jag blir stor. Men jag har alltid (okej inte alltid, men de senaste åren) viljat bli modell eller designer. Jag vet, jag vet, det låter dummt och det är få som kommer in på sånna saker och bla bla bla. Men you know what?, jag tänker inte ge upp. Jag älskar kläder. Jag älskar att gå i butiker med mina kompisar och hitta plagg och säga det skulle verligen klä dig! Det här är väldigt tonnårsaktigt men jag älskar kläder, jag vill hålla på med kläder. Om det är i en tidning..spelar ingen roll, det gör jag gärna. Blir modell, gör jag gärna. Göra min egna kollektion, super, i would love to do that! Så fort jag fick se Lauren för ca 2-3 år sedan. Jag blev helt salig. Kläder, kläder, kläder. Ohyes, give me more. Hon har så sjukt fina kläder, och faktiskt så har jag (i smyg..haha) ritat lite egna skisser på kläder. Men jag har inte vågat att visa dom för ngn..haha, chicken som man är. Men ohja, jag vill (om ni inte har fattat det än) hålla på med kläder, modell foton, när jag blir stor. 

 

Toppendag med tjejorna!




Hej.


Idag har man faktiskt träffat (i oskarshamn) mina bästavänner! Oerhört roligt måste jag säga att dom kom hit! Det kändes så skänt att träffa dom, det var verkligen ngt jag behövde. Jag vet inte om detta är lustigt, men så fort dom är i närheten blir allt så roligt, så bra. Jag älskar verkligen dom, och jag lovar jag skulle inte vara ngt utan dom! Så tack för att ni finns tjejor! Om ni nu läser detta :) 


Dagen idag har varit toppen! Jippie, vi har gått i lilla Oskarshamn stad och ätit lunch på en asiatisk resturang och sedan så har vi ätit glass i solen (!!) mycket mysigt. Det har skrattats och varit hur kul som helst! Nu sitter jag här och har tittat på Top model 4. Vet inte om ni tittar på det där ute, men jag tror att Tiffany vinner. Och jag hoppas verkligen så! Jag menar titta på hennes look. I wish i had that look. 


Det luktar stekos i hela lägenheten...inte kul..mår illa.

CY!


Dagens låt





Enrique Inglesias - Tierd of being sorry

Om ngr dagar drar jag till Stockholm!

Jihooo!

Har kommit på att snart är det så att jag åker till Stockholm om ngr dagar. Jippie, typ överlycklig! Ska bli så jäkla kul. Stockholm har alltid varit en stad som jag har beundrat. Det finns så många affärer. Okej, yes, det är dyrt där men..who cares? Jag vill bo i en stor stad. Inte i ngn lite småstad. Iallafall ska vi hjälpa Sofi lite med hennes nya lägenhet. Sedan ska jag träffa min andra syrra. Emelie! Kuligt ska det bli! Och efter det så ska jag och Madde och jag åka till Götet! Älskar storstäder!



Jag håller på att få totalt DAMP!! (Mina kompisar som känner mig vet att jag har lite smådamp, men säg, vem har inte det?) Men det här är inget att skratta åt för det är sant! Min bränna håller på att försvinna helt!! Jag är en blekis igen...fan jag måste ha sol! Restresa?, brunutan sol?, solarie? ngt måste jag ha! Snabbt.

Imogron kommer Fia upp till Oskarshamn! Mysigt är det men jag vet inte riktigt vad vi ska göra..som sagt det är Oskarshamn så det är jävligt litet men någonting måste det ju finnas att göra? Haha, vi får se vad ni kommer på för ngt.


Idag har jag varit i Kalmar ett tag medans pappa var och fixade en sak på ett bygge. Jag träffade mamma o uffe ett tag och sedan var det av igen till Oskarshamn. Har inte gjort ngt speciellt...förutom att jag börjar få lite..hm...vad ska jag säga...lite...tankar om vad jag ska göra när jag blir stor. Jag är väldigt intresserad av kläder! Det gör mig glad, skor likadant. Om jag skulle kunna bli designer skulle det vara fantastiskt! Jag vet bara inte hur jag ska börja... Aja, får se.




Ciao!

Cloverfield



Om filmen:
Cloverfield är inte som ngn annan vanlig film. Den är inspelad med en vanlig video kamera. Ett gäng kompisar överraskar en annan kompis som ska åka till Japan så gänget överraskar honom med en avskedsfest. Samtidigt när dom har festen så attackeras staden av ett monster.

Genre: Skräck/Drama

Lite kort som jag tycker själv: Cloverfield imponerade inte ngt särskillt på mig. Lite jobbigt att följa den med en vanlig kamera. Dåligt slut var det också tycker jag! En film för ngn som inte förväntar sig så mycket av en skräckis..







Är uppe...tror jag



Vet inte om det bara är jag, men nu fan är det svinkallt!


Godmorgon, tror jag?


Jag är sjukt trött men min kära pappa har fått liv i mig nu...tror jag? Lyssnar fortfarande på lite Turkiet music. Mycket lugnande. Mycket skönt! Att bara en längtan kan vara så stor. Efter det turkosa varma havet, 55 gradiga solen, han, och tillochmed de skrikande försäljarna! Jag längtar verkligen tillbaks. Jag vill inte vara i Sverige mer, att åka i September med pappa hoppas jag händer. För jag vill inte vara i kalla Sverige! Usch nej.


Något som jag ser fram emot är att jag ska åka till sthlm på Fredag! Kommer bli mycket kuligt. Mamma och Uffe ska hjälpa Sofi med hennes nya lägenhet medans jag inte riktigt vet vad jag ska göra...kanske jag ska ringa upp min andra storasyster och försöka umgås lite med henne! Eller ska jag träffa Wilma, kankse jag hinner med båda! Hoppas hoppas. Sofi bor mitt inne i stan och jag hoppas att det finns surfsooner där hon bor. För jag har somsagt med mig min lilla dator dit.

Idag blir det nog en slapp dag...antar jag. Eftersom att det regnar så förbaskat..inte kul. Ännu ett skäl att åka tillbaks till Turkiet!!



Gifta, hångla, skjuta

  • Gifta


Denna veckan gifter jag mig med inte mindre än min summerlove från Turkiet. Jag har ingen bild och jag tänker inte komentera det så mycket mer. Men han var fantastisk! But for now, its..

  • Hångla

Denna vecka hånglar jag också med min summerlove. Förlåt om ni blir väldigt nyfikna nu, men lite på mig, han kommer ni får höra mer av. Kankse tillochmed det kommer en bild, det beror på.. but for now, its..

  • Skjuta

Denna begravningen i veckan blir för Jim Carrey. Så kan det gå. Men han är nästan också som Owen, dom är faktiskt ganska lika. Jag gillar dom inte. Jag vet inte varför men det är ngt med dom. Eller är det så att när jag såg Yes Man så var det inte så roligt kanske..men fråga inte varför! Han är lite överspeedad.. sry alla fan till han..ni får gå på begravning.


Sätter på lite Enrique Inglesias och tänker på dig

Tjenare.


Nu sitter jag här hos pappa och har satt på lite Enrique Inglesias. Jag har verkligen börjat att lyssna på han på allvar efter Turkiet resan. Det var väl att dom spelade hans musik där nere mycket, och nu så på minner låtarna mig om Turkiet. En annan rolig sak är att pappa funderar att köpa en sistaminuten resa till han och mig till Turkiet i September. Det är än så länge bara en tanke men vi verkar sugna på det båda två. 


Ikväll vid 23.00 ska jag titta på filmen Cloverfield. Den har jag velat se så länge och så nu så går den på tv4. Visst, tv4 men jag antar att jag får stå ut med reklam pauserna...hur det nu ska gå? Men det ser jag framemot.


Jag har med mig min lilla laptop hit men jag är inne på pappas stora. I stockholm har dom säkert frisurfer men det har dom inte i Oskarshamn. Det är för litet. Haha, men det är inte svårare än att jag får vara inne på pappas stora. Den känns så stor nu, min är ju typ hälften så liten. Känns lyxigt.


Hoppas ni får en fin kväll,



En sommar bild, önskar att man kunde gå sån här här i Svergie nu!!


Seni seviyorum

Rubriken..


Hej.


Idag har man vaknat ganska tidigt för min moster och morbror är lite morgonpigga. Och när mamma och uffe börjar snacka då kan inte änns dom döda sova. Haha, skämt och sido. Jag har varit och gått ute i kalmarsundsparken med mina kusin barn och min kusin och moster o morbror. Mycket trevligt. Lovis och Oscar är så otroligt söta! Känns lite tråkigt när jag inte kommer att se dom mer nu. Men jag antar att det blir fler gånger.


Igår var vi ute på Boholmarna. Hos mormor & morfar. Det var mycket mysigt. Då jag och Lovis och Oscar plus tre andra barn körde lite kurragömma. Då jag fick räkna nästan hela tiden. Haha, för gulliga är dom.

Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan få mina 50 kr. Jag ska ju ta bussen upp till Oskarshamn. Till pappa. Ska bli roligt, har inte sett han på jätte länge. Ska visa honom en massa bilder från Turkiet. Det vill han säkert se. Jag undrar om jag ska slänga iväg en lite bildbomb...vad tycker ni? 


Fick ett jätte gulligt armband igår av moster. Jätte fint tycker jag!




Kram,

RSS 2.0