Do you know your enemy


Godmorgon blogg-läsare, förlåt för att det har varit liiiite kass updatering, men igår var jag inte på humör..

Som ni kanske har märkt så är mina rubriker oftast från låtar som stämmer in i mitt liv ganska bra. Vad tycker ni om det? Är det inte rätt coolt att en låt-text kan beskriva så mycket? Det tycker jag, men skitsamma.

Idag MÅSTE jag få tag på fia!! OM DU SER DETTA FIA RING MIG NÄR DU HAR VAKNAT!!!!!!!!!!!!!

Vad ska ni göra på nyår? Jag ska vara med Fia vilket jag älskar. Vi kan nästan göra allt tillsammans, misstolka INTE!! Hahaha xD Fast igentligen vet jag inte vad vi ska göra men det får vi se då. Det blir nog lugnt..

Igår... kan ni gissa vems namnsdag det var? Haha, min! Lovely. Jag fick nagellack och lite annat smått och gott som jag behövde. Jag tycker själv att Nathali är ett väldigt fult namn. Jag skulle vilja byta.. men till vad? Haha, jobbigt.

Anyway, vi hörs!

Run away, tought that I never come back, but I guess I change my mind..


Hey!

Hur är läget med er? Igentligen är det meninslöst att skriva det för ingen komenterar hur man mår igentligen.. (right)? Skitsamma, det har varit en ganska bra dag. Fia gumman färgade mitt hår, sedan har jag bara varit hemma och slappat. SKÖNT! Ligga i sängen är inte helt fel.

Igår var det match. 5-3 vann vi med, det var vi värda!! Fan va duktiga vi var... absolut dom 3 sista minuterna! Omg vilken bra innebandy vi spelade då. Då kunde vi tillochmed slagit Kalskrona.. men så var inte fallet. Utan vi vann mot Craftstaden (Oskarshamn). Men det var bra det också! Lovely med en seger. Nu ligger vi 3 i tabellen! Lovely. 

Nu ska jag fortsätta titta på Pirates of the Carribean. PÅTAL OM FILM!! OMFG, se aldrig THE HILLS HAVE EYES 2. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemsk läskig film!! Fia och jag fick dampet när vi tittade på den filmen... omg!


PUSS. 

Decisions, decisions..

 
/



... GODNATT!

TURKIET!


Bästa julklappen ever! Turkiet den 18 maj. LOVEEEEEEEE! Ohyeah bitches, im going away from ya, and I aint gonna miss ya! (Okej.. jo kanske.. jag kommer sakna er alla, men hallå, ni kan jobba lite åt mig i skolan också) Nu ska jag och pappi till Maxi sen sätter jag mig på bussen te KALMA!! Hah, ha det bra! :)


 TURKEY sweet home.

Juldagen, mot Oskarshamn.



Godmorgon bloggisar!

Hur är läget idag? Huvudvärk? Illa mående? Glad? Ledsen? Jag mår bra iallafall. Jag fick många paket igår och fler har jag kvar. LOVE PRESENTS! Om någon vill komma högt upp i min aktning så skämmbort mig med presenter som jag verkligen vill ha. Snart kommer pappa. Då ska vi åka upp till Oskarshamn vilket jag älskar. Det är en fördel med att ha skillda föräldrar. MAN FÅR MER JULKLAPPAR! Muhahah. Jag har faktiskt en julklapp på mig... ni ser där nere. Visst är den snygg? Jag fick mest kläder och presentkort. Jag har presentkort på både THE BODY SHOP, H&M, BIO och INTERSPORT. Det blir väl att köpa ett par nya innebandy skor på intersport. Hoppas ni hade det bra och ni fick det ni ville!

 Ser kanske inte så rolig ut men irl är den AWSOME!

På måndag är det somsagt match, vilket jag älskar. Jag är så innebandy sugen så det är inte sant.

Hörs av, Puss.

Det är inte längre jag som har det jobbigast!


Rubriken stämmer. Läs den igen. "Det är inte längre jag som har det jobbigast". Det har tagit väldigt hårt när min morfar gick bort. Han var som sagt den jag beundrade. Men nu har jag det inte lika jobbigt, det finns en människa som behöver all kraft. En människa som har det jobbigast. Jobbigare än jobbigast. Denna människa har jag kännt sedan jag var 2 år. Jag har alltså kännt denna människa i 11 snart 12 år. Som har förlorat sin pappa. Sin pappa som ska finnas för dig, finns inte nu längre. Calle, undebara vän. Din pappa är stolt över dig. Jag vet det. Alla tycker att du är en sån otrolig vän!

Ingen vill förlora dig, någonsin. Din pappa har lämnat dig, en pappa är svårare än en morfar. En pappa är som sin andra hand. Din pappa kommer alltid älska dig. Precis om vi alla andra. Calle, ge inte upp. Hur svårt det än är! Julen blir inte den samma, inte för mig heller. Men att förlora sin pappa vill jag inte änns tänka på. Calle, du har den kraften. Den speciella kraften som gör att du klarar detta!

Min speciella kraft kom ganska omgående. Min kraft är inte lika stark som din. Inte på långa vägar. Mina fina vän, du klarar detta! Jag vet det, alla vet det. Jag är med dig i varje steg du tar, jag finns om du vill fråga något. Jag kommer alltid finnas som ditt stöd. Alla kramar och alla roliga skratt. Jag kan fixa dom tusen gånger till om det är det du vill. Jag kan tyvärr inte fixa tillbaks din pappa. Ingen kan. Tyvärr.

Men jag kan (och jag ska) stötta dig. Calle, du är bland den äldsta vännen jag har. Den som jag kännt längst. Den som jag känner bäst. Efter 11-12 år ser man direkt om det är något som inte stämmer. Nu är det inte något som stämmer. Någon saknas, någon har gått bort. Någon var din pappa. Din pappa har det mycket bättre där han är nu. Så får du tänka. Tyvärr är saknaden stor.

Dina utbrott är dom bästa, du är den som får mig skratta mycket! Haha, jag kan börja asgarva när du rev sönder ett prov och började skrika. Det kallar jag riktigt hederligt damp. Vilket jag och alla andra ÄLSKAR! Fyfan, så jävla roligt! Jag kommer aldrig glömma när Lisa berättade det. Jag kunde verkligen se det framför mig.

Clas, älskar dig. Precis som vi alla andra gör. Det är svårt nu. Tro mig, det kommer bli svårare! Men vi alla finns för dig. Det kommer gå bra. Lycka till min fina vän, jag finns för dig i vårt och tort!


24 - Det här får mig att gråta


Gråta är egentligen inte min grej. Eller jo, jag börjar iallafall väldigt lätt att gråta till musik eller filmer. Också när jag är väldigt trött kan jag få tårar i ögonen. Också när jag pratar med en viss person... Jag börjar gråta när någon säger morfar. Det hände sista skoldagen. Min lärare visste mycket väl om att jag är väldigt ledsen för morfar och sen börjar han snacka om det... SÅ JÄVLA ONÖDIGT! Anyway, musik om vi börjar där. Jag börjar väldigt lätt gråta till denna musiken. Jag börja också gråta när jag har blivigt sviken (killar gäller det mest). Helt sjukt vad det tar på en.. Iallafall, nu ska vi upp med mun-giporna och ha en god jul! :)






Ho ho ho, GOD JUL!

Haha, God Jul vafan!


Nu är det den 24. Alla julklappar är inhandlade (som tur är) och jag tittar nu under vår "fula" gran och vill öppna alla paket med en gång... men jag får väl vänta 6 timmar till eller något. Jag är spänd på Fias paket. Hon överraskar mig alltid! Jag har faktikst ingen aning om vad det kan vara... jag sprängs av nyfikenhet. Längtar så tills man får öppna.

Hur firar ni jul?  Öppnar ni alla paket på morgonen "ala USA style" eller väntar ni till kvällen då tomten kommer? Vår jul ser ut så att vi tittar på Kalle (älskar den där lilla fåglen) sen äter vi, sen kanske kommer tomten. Eller så fikar vi först... segt att vänta men så är det. Jag önskar er iallafall en god jul och imorgon så drar jag iväg till Oskarshamn. För att få mer jul mat och mer paket! Jag hoppas jag får en resa av pappa, men det kan jag nog glömma! En navelpiercing från mamma skulle inte heller sitta fel... men det kommer jag heller inte få. Men paketen kommer nog inte vara odugliga. Jag hoppas på mycket mjuka paket och litehårda också.




Puss, N

FUUUCK blogg alltså.



Hade skrivigt ett jävligt långt inlägg och nu är det borta.. fuck alltså, FUCK.

Anyway ska jag till mormor snar och sen till Fia tror jag. Vi ska ju byta julklappar. :)

22 - Detta upprör mig!


Haha, okej.

1. Jag blir inte så lätt arg, eller det beror på helt vem det är och vad den gör. Men jag kan bli så jävla arg på dom som blir sura för att man inte skickar smlieisar eller hjärtan. Så fjantigt, ibland så orkar man bara inte skriva hundra hjärtan och sjutton smileisar. Men jag gör nästan det alltid ;)

2. När man skriver ett sms och så ringer någon. Det är så jävla störande och sen glömmer man (iallafall jag) bort vad man skulle skriva. Leave us alone to text our texts.

3. När man går ut vid tunnelbanan och folk ställer sig rakt framför och glor åt vilket håll dom ska till. För fan, flytta på er kärrningar och gubbar?!

4. Otrohet, lek med en osv. JAG BARA HATAR DET. Det är så jävla lågt. Tror man att man verkligen har hittat den rätte, sen blir allting kaos. Fyfan vad lågt, fyfan.

5. Rasism. Min absolut bästakompis (Fia (Gudrun) as you know) är mörkhyad, och jag bara hatar rasism. Min bästa kill kompis är från Irak. Så alla ni Svergiedemokrater där ute, försök att skaffa er en hjärna att fatta att alla mörkhyade behöver inte göra fel för sig. Jag älskar Fia mest av allt på denna jord. Om en Svergiedemokrat (av någon andledning) skulle hoppa på henne eller döda henne hade jag utrotat hela Sverigedemokraterna! Fuck them asså, fuck them.

6. Mobilen laggar. Lika dant med datan. Finns bara ett ord. SEEEEEEEEGT.

7. Handbollsklister på sporthalls gloven. Klibbigt och jobbigt. USCH!


Sen beror det ju som sagt på vilket humör man är på..

Home comming from the city!


Ciao Bella, my readers.

Hur är läget idag? Bra, men stressigt. Alla julklappar är inhandlade och när jag kom hem så fick jag ett brev med ett presentkort på H&M och en påse godis! Love it alltså. Innebandy väntas ikväll, måndag = match. Är inte så pepp just nu, men på söndag och på måndag kommer jag vara aas pepp! Love game, love floorball.

HÖRS!

VA BEREDDA PÅ LITE HALVT SMÅTT GALNA BILDER, blondie ska inte äta ensam..




Presents likes Natta, Natta likes presents.

I may not always be parfect, but I always try



Jag ska försöka blogga nu så mycket jag bara kan här nu på lovet. Annars fattar jag inte hur dom andra hinner med. Jag menar, jag har skola, innebandy och sen ska jag hinna med lite kompisar. Det är tuft! Anyway, jag ska somsagt förbättra mig nu på lovet. Då jäklar hörni!

Nu sitter jag hemma och funderar om jag ska äta lite. Jag är fett trött eftersom att jag knappt sov något igår heller. Jag har nog sömnproblem... läskigt. Eller så är det bara den fasen jag går igenom just nu... Skitsamma, inga suraminer, jag dampade lite i webben. Have a look!



Ni ser ju liksom hur trött jag är..

11 - Ett annat ögonblick


Okej, ett ögonblick? För det första bokstavligt eller inte bokstavligt? Annars vet jag precis om det är bokstavligt talat. Okej, alla har gått på stan right? Det var en aaaaaaaas snygg kille som gick förbi med sitt gäng och då precis när jag hade gått förbi den snygga killen busvislar as högt och jag vänder mig om och han blinkar med ett öga. Det kallar jag helt insane?? Han var så jävla snygg också. Men tyvärr har jag aldrig sett han sen dess, han kom nog inte från Kalmar. Då skulle jag nog ha sett han igen.

Om det inte är bokstavligt vet jag inte riktigt vad dom menar här. Men ett "ögonblick" som jag aldrig kommer glömma var min första innebandy träning. Fett kul, jag tacklade den populäraste tjejen och fick spela på fairplay. Allt detta på min första och andra träning. I'm a pro dude! ;)



Seriöst tjejer, jag snackar om sånnahär blickar...omg, I'm fallin'.

I'm gonna make a change in someones life... soon.



Hejsan bloggläsare, fuck alltså, förlåt.

Min dator har varit fuckad och mitt internet har inte funkat... detta suger eftersom att jag inte kunnat blogga då. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Jaha ni, snart är det jul? Har ni jul känslan? Inte jag, jag brukar få det när julafton är slut. Haha, typiskt mig. Men så är det! Jag har fortfarande ngr julklappar kvar och dom ska inhandlas imon med Lisa. Love it. Jag är den som är ute i sista tiden kan man säga.. but that's how Iam.


Jag är nyss hemkommen från sporthallen. Nice, att sitta sargvakt på en jätte dålig match? Nja, sådär. Anna räddade mig... haha, men CL vann (såklart) men fyfan vilken kass match. Men Anna och jag lärde oss litegrann iallafall.


I Lördags skulle vi ju spelat match men eftersom att kalmar inte hade något vatten (?!?!??! wtf) så blev den avblåst. Den ska nu spelas på måndag. Looking for to it. Nu blir det sängen, imon väntas avslutning... HELL YEAH.

Jag måste också bara säga att idag hade vi värsta chilliga dagen i skolan, AMERICAN PIE "BandCamp" och Ishallen. Oh yeah, stiflermiester.

Thinking 'bout him, thinking 'bout me, thinking 'bout us.


Du var min älskling,
du var mitt liv
Jag var en leksak,
ett tidsfördriv
Du älskade mig inte,
så varför kysste du?
Varför smekte du?
Jag bara undrar, varför lekte du?
 

Vi var tre
du, jag och kärleken
Vi är fortfarande tre
jag, sorgen och saknaden


Du är inte värd att gråta för varje kväll
Du är inte värd att tänka på varje sekund
Du är inte värd allt guld och silver på jorden
Du är inte ens värd en femöring
Men jag kan ändå inte sluta att tycka om dig

Du säger att du älskar blommorna
men ändå trampar du på dem
Du säger att du älskar vinden
men ändå stänger du fönstret när det blåser
Du säger att du älskar regnet
men ändå använder du paraply
Hur ska jag då tro på dig
när du säger att du älskar mig?

Glöm att han kom
glöm att han fanns
glöm att du vet
att du aldrig blev hans

Love is not to play with.
Love is not a toy.
But if you want to brake it
give it to a boy..

Jag ska inte gråta mer över dig.
Du ska inte få en tår till av mig.
Du, tid som går,
ta med mina sår.




 

I'm strong..

peppar match.


Match match match, soon soon soon, mot mot mot, SVALA SVALA SVALA! Jag bara skojar, isjälvaverket är jag hur trött som helst. Jag har inte sovigt en blund inatt... nervös inför idag? JA! Nervös inför matchen? Nej. Vad är du nervös för? ... Bara en som vet.

Mot Svala är matchen, jag får snart gå ut för att Olivia står väl utanför snart. Då åker vi till Mörlunda. Kul att det tar typ ett århundrade att åka dit. Men, wish me luck. CYA when i come home.

10 - Det här hade jag på mig idag.


Ja eftersom att dagen inte har börjat än kan man väl säga.. så får jag ju ta det jag har på mig just nu. Just nu har jag på mig CL98IC träningsoverrall. Med mitt namn-tryck på ryggen på tröjan. Och på byxorna står det CL98IC. Love this suit.

 

Påväg mot ett idrottspass i spelefanten!


Snart bär det av mot Fia där vi tillsammans (ovanligt jag vet ;d) går till Spelefanten. Ska bli roligt, för idag ska vi  ha innebandy. My game, wiho! Jag är riktigt taggad måste jag säga. Det är så fett kul! Hörs, :)


I wish she come back, no one knows.



Tjoho bloggisar!

Idag har det varit skolan igen. Som vanligt. Samma lektioner nästan varje dag. Tur att man har en rolig klass med mycket skratt i. Det räddar dagarna. Idag har jag faktiskt bara varit hemma och nu ska jag börja plugga till NO provet imon... FUCK! Seriöst, jag hatar prov. Varför har man änns det? Är det en bestraffning.. ?


Annars idag... fuck it. Tyvärr håller inte roliga kompisar i skolan upp humöret... inte idag. Inte efter skolan. Men idag var det mitt egna val, jag ville vara själv. Vara hemma för mig själv. Bara vara med mig själv. Jag har haft så jävla fullt upp dom här senaste veckorna så jag har knappt hunnit med "min egna tid". Träningar, kompisar, plugg + lite annat har kommit i vägen. Men idag var det verkligen skönt.


Imon väntas innebandy på schemat. Ja, iallafall idrotten. Innebandy får jag annars vänta tills lördag. Då är det match. Mot SVALA. Haha, det ligger ända uppe i mörlunda.. men mer om det sen.

Ha det bra.



I want to have the look, like everything is fine... but its not, you disappointed me... just like the other dudes. Just after one thing..

07 - Min bästa vän!

Okej... here wo go. Min absolut bästavän är faktiskt Felicia Olsson. Jag vill att ni ska veta att jag har många bästa kompisar men Fia är ngt speciellt. Jag lärde känna henne på dagis... när vi var sådär 2-3 år. Sedan dess har vi varit som syskon. Fia och jag har hållit ihop sedan dess och vi kommer nog alltid att göra det också. För våran vänskap är ngt speciellt! Sedan har vi gått i samma klass och dagis. Vi går i samma klass nu och kommer göra tills 9. Sedan vet jag inte om vi kommer på samma gymnasium.. hope so.

Om jag skulle skriva lite kort om denna tjej så skulle jag faktiskt beskriva henne med tre ord, fantastisk, oerhört snäll och omtänksam. Det är bara få ord som beskriver henne. Igentligen skulle inga ord beskriva henne. För hon är bättre än bäst, snällare än snällats, sötare än sötast.

Utan Fia skulle jag vara ingenting. Fia och jag har hållit ihop sedan vi var 2-3 år som jag skrev där uppe. Vi känner varandra väldligt väl. Man behöver bara titta på varandra för att se sanningen. Om ngt är bra, dåligt så märker man det ganska lätt.

Utan dig, skulle jag inte existera, inte vara den jag är idag. Jag älskar dig.



Citerar "Just a dream.."



Dagens låt:



Nelly - Just a dream

Hi world!



Hejsan bloggläsare!


Nu sitter jag i datasalen med Alexander och Fia. Mysigt, vi har håltimma. Just nu så gillar inte fias dator fia för den stängs av hela tiden.. HAHA! Idag väntas en massa plugg... jag ligger as mycket efter. Franskan och SO NO och engelska... LOVELY.

CYA.

Sweet little liar..

HA-HA-HA. Omfg, you fucking sweet little liar..

05 - Vad är kärlek?


Då kommer vi till den känlsan, som ingen...jag upprepar ingen, kan få för mycket av. Själv har känslan varit hos mig många gånger... Om jag skulle beskriva den skulle jag säga undebar. Det finns ingen känsla som få mig att må så mycket bättre än kärlek. Kärlek behöver alla. Ingen kan klara sig utan den.. även om det är från din bästa kompis som ger dig en present eller säger att han/hon älskar dig. Det räcker, alla älskar att få höra att någon älskar en.  Allt det värmer. Om det är en kille som säger att han älskar dig så är det lite annorlunda. Det värmer mer... tycker jag. Om en kille säger att han saknar dig, vill ha dig hos han, vill dela sitt liv med han värmer det lite mer. Kärlek är när man får överraskningar, får gulliga komplimanger, får presenter, får han. Det är kärlek för mig.


Försenatt tidsfördriv till jul

01 - Om mig

02 - Min första kärlek

03 - Mina föräldrar

04 - Det här åt jag idag

05 - Vad är kärlek?

06 - Min dag

07 - Min bästavän

08 - Ett ögonblick

09 - Min tro

10 - Det här hade jag på mig idag

11 - Mina syskon

12 - I min handväska

13 - Den här veckan

14 - Detta hade jag på mig idag

15 - Mina drömmar

16 - Min första kyss

17 - Mitt favoritminne

18 - Min favorit födelsedag

19 - Detta ångrar jag

20 - Denna måndaden

21 - Ett annnat ögonblick

22 - Detta upprör mig

23 - Detta får mig att må bättre

24 - Det här får mig att gråta

25 - En första

26 - Mina rädslor

27 - Min favoritplats

28 - Det här saknar jag

29 - Mina ambitioner

30 - Ett sista ögonblick



I see your dirty face,



Go Kväll!

Idag har jag faktiskt fått en ny klubba! Ville bara börja med det, den är as snygg... Lila och Vit. As grymm!! Ett fodral till den också... Fett nice. Nu fattas bara skorna. Men dom kommer väl ganska snart. Hoppas jag..

Efter stan gick jag till Lisas jobb och och snackade lite med Melissa och hennes bror. Sedan gick jag och Lisa he till henne och bara dampade. Som hon och jag kan... nu sitter vi här och snackar med Alexander. Haha, otroligt kul! Hoppas ni får en bra kväll... ni som är på fester, uppför er inte! PUSS!


Om en vän..


Jag ska faktiskt skriva lite om min fina väl Alexander. Du är lite sär, visst.. men jag har aldrig träffat en sån rolig kille i hela mitt liv! Ni som läser detta kommer säkert misstolka detta och vara så p12iga som man bara kan bli och tro att jag och Alexander är på G. Men nej, han är bara ett stort sär barn som är en väldigt gullig kille...! Han betyder mycket för både Lisa och mig och han kommer faktiskt vara den ända som kan få mig på bättre humör när jag är deppig. Ja har aldrig träffat ett större särbarn och kommer nog aldrig göra, haha! Jag älskar dig gubben! :)


OBS BTW så är han Lisas bebiloni OBS


Nej, detta inlägget är inte fult av ironi... nej nej! ;) Mitt tips är att...gå inte i närheten av detta särbarn... MAN BLIR BEROENDE!

"Sätt ett nackskott i pannan på han.."


Haha, jag älskar rubriken!!

Idag har det varit träning, feeet nice. Blivigt av med lite kalorier. Visste ni att jag är kalori-beroende. Rätt sjukt, men jag tänker ganska mycket på det. Men jag brukar sällan lyssna på min hjärna...tyvärr.

Igår kväll kom Fia hem till mig. Då hade jag precis bakat pepparkakor. FETT GOTT. Det är så sjukt stort måste till julen. Fia kom som sagt med kristyr.. jag tror det hette så, men envis som jag är fortsatte jag kalla det för glasyr. Haha, envis som en åsna. Vi gjorde jätte gulliga gubbar som kommer upp imon eller ngn anna dag... för dom måste ni bara se!!

Torsdagen väntar imon...kul. Vad har ni för er? Jag tror att jag ska dra hem till BLONDIE brownie. Hon har färgat sig, haha, väldigt stiligt på henne. Vi ska öva till morfars begravning. Låten. Gonna be hard, but i'm gonna make it.

Hoppas ni har haft en bra dag!


RSS 2.0