Stan med Josse.

Tjaa mina bloggläsare!

Idag har jag och min fina vän Josse varit på stan och köpt lite grejer. Josse köpte en BH och jag köpte ett par skor. Haha, som vanligt typ. Jag köper typ alltid skor..muhaha! Love it. Anyhow, efter det att Josse och jag hade varit på stan så gick hon till simhallen och träffade sin pojkän och jag gick hem och pluggade till NOn imon. Bajs på det, men efter några förhör så börjar det gå bättre och bättre!

Imon är det en ganska chill dag om jag får säga mitt...men visst. Att man går till 15.05 på en Fredag är väl helt okej, men att sluta med NO..haha, stackars Niklas. Haha!! Men sedan är det helg, och oh ja, fan vad skönt! Jag ska till pappa i helgen och jag kommer hem igen på Söndag. Chill helg också, rätt skönt!

 

Lejonkungen style, oh yeah! HAHAHA, ha det gött!

Famous with a big F!

Tjaa. 

Idag var det ingen STUDIEDAG även hur mycket man än hade velat. Men man hade sovmorgon idag, hihi, så jag fick sova till 8. Nice! Sedan bärde det av till skolan. Jag spenderade min Studiedag med att bara vara hemma och chilla, sedan vid kvart över fem så stack jag till Lisa och sedan så gick vi till Intersport. Där var det innebandy kväll och jag beställde ett par glasögon (som man måste??) och sedan en zipoverall som är av go och skön! Väntar spänt till dom kommer.

Nu håller jag på att boka biljett till Stockholm. Nice nice, det gillas STORT! Ska dit på höstlovet som inte är förrens vecka 44. Är det änns normalt att ha det så sent? Svar: NEJ. Men jag kommer förmodligen att åka upp till Stockholm på fredagen och komma tillbaks till Kalmar på Tisdagen. Riktigt kul att träffa storasyskonen och en massa annat folk får man hoppas på!

Nu ska jag duscha, hörs av!

 Säga vad man vill, men Stockholm slår Göteborg!


Say it with RINGS

 Den här ringen kommer från Ellos och kostar 79 kr. En ring som verkligen skulle passa bra hemma hos mig!

 En ring från Nelly som kostar så mycket som 39 kr. Inte så farligt för en slapp snygg ring...

 Favoriten, men den dyraste såklart! Ringen kommer från Tintin Style och kostar 199 kr. Dyrt, men snyggt!

 3 pack ringar från H&M är inte helt fel det heller. Den guldiga med diamanterna på är ganska snygg. Detta 3 packet kostar 49 kr.

 Detta 3 packet är inte så fult det heller..kostar lika mycket som det förra alltså 49 kr. Och finns från H&M.

 Den här ringen kommer från BikBok och kostar 49 kr. Lite små rolig kanske?

 49 kr H&M. Give me?

 Snygg ring från BikBok som kostar 49 kr.

Jag kan som sagt hålla på i evigheter med att rekomendera er med snygga ringar men nu får det ta stopp! Va fan, jag blir ju helt galen när jag ser såhär mycket snygga ringar...

Jag är vaken och kan inte somna om..


Jag kan ändån inte sova så då kan jag berätta om vad jag gjorde igår!

Igår så vaknade ju Elihn och Fia upp hos mig. Vi käkade lite frukost och sedan så skulle ju Elihn på match! Jag skulle åkt till Oskarshamn men det blev inte så, så då hängde Fia och jag med Elihn och tittade när Ifk Kalmar F97 vann med 6-0 mot Mönsterås. Haha, bra gjort! Tyvärr så tog jag inga bilder för det var piss kallt och man kunde ju va fan knappt känna sina händer? Nu vet jag vad ni tänker, vilken dålig ursäkt, men det var faktiskt piss kallt. Och då menar jag det!

Vi åkte hem till Kalmar igen och då så åkte jag hem. Sen så åkte Uffe och jag och handlade på Coop och sen när vi kom hem så slocknade jag...haha, vi skulle möta upp mamma på kvällen och då hade jag somnat så Uffe fick väcka mig. Kallt som attan var det och blåste halv orkan ute men tåget var inte försenat som tur var (kors i taket för SJ!!). Sen gick vi hem igen och käkade sen så somnade jag framför filmen Utlämnad med Jake Gyllenhaal.

Så såg min Söndag ut, nice faktiskt! Kan ni gissa vem som har STUDIEDAG idag? JAG, nu ska jag försöka somna. Puss!

(Y)


Life of Ryan

Just nu tittar jag på snyggingen Ryan Sheckler...omg! Seriöst, ni tjejer som inte har sett han...synd för er! För han är den snyggaste killen på hela jorden och jag är seriös. Ni får en chans att titta på han här om ni inte har sett han.

4 sanningar om mig själv



Sanning 1: Jag älskar att måla naglarna! Okej, jag kanske inte är så bra på det, men ett par välvårdade naglar är så snyggt.

Sanning 2: Jag älskar sällskap, om det är en främling som jag aldrig träffat spelar ingenroll, jag gillar bara inte att vara ensam.

Sanning 3: Jag kan hålla i mina pengar om inte jag går in till stan eller tittar på reklam eller på en massa skor och kläd sidor...för då är det kört. Haha!

Sanning 4: Jag ska sova över med Elihn och Fia idag, men först så hade jag tänkt att jag skulle cykla ut till mormor o morfar!


Usher, Versus!



Här kommer Ushers första låt när han bara var 16 år (vill också bli känd ung!!) Låten heter "Call me a mack".

Här är Ushers nya låt "Dirty Dancer" ft. Enrique Inglesias, lite skillnad va?


So, let's go crazy  USHER!


Kort fattning av dagen och lite till ;)



PUSS!


Kärt återseende!


Hej!

Igår var det träning och då kom det en snubbe som jag tror att alla i vårt lag har saknat. Adam! Det var så kul att se han igen. Äntligen liksom. Vi hade så jävla kul, eller iallafall jag. Haha, jag kastade vatten på han. Och sedan sprang han iväg men då hängde jag på, haha, han blev ganska chockad när jag var han i hälarna hela tiden. Kul att se han igen!
Annars på träningen tycker jag att det var bra. Bra träning! Vårt lag har en ganska bra stämning också. Och det är viktigt! Vår första match blir vis Visserum (ellerhurfandetnustavas). Det ska bli kul, det är ett ny bildat lag och då taggar vi till 110 %!



Igår kväll så var jag helt slut körd, det är ett under att jag lever nu..? Haha, Jocke är duktig tränare! Så jag låg bara och slappade framför TV och tittade på 2 and ½ men och Idol. Min favorit i idol är ju såklart Sebastian Krantz. Snyggingen nummer 1!

Nu bli det iväg till skolan snart men först ska jag göra något åt mina naglar. Jag fick ett jätte fint nagellack som inte är den där starka rosan utan lite mer en tecknad gris rosa. Hoppas ni fattar! CYA!

 

Take care!

"Sleep time playlist"

Jag har ju pratat om min spellista när jag ska chilla eller gå och lägga mig, så här kommer den! 

(DOM ÄR EJ LÄNKADE)


Kelly Clarkson - Beautiful Disaster (live)
Drake - Find Your Love
Chris Brown - For Ur Love
The Script - Breakeaven
Eddie Vedder - Society
The Fray - Never Say Never
James Morrison - Once When I Was Little
Mario - Let Me Love You
Mario - How Do I Breathe
Lifehouse - You And Me
Trey Songz - I Need A Girl
Demarco - Standing Soldier
Charice - Pyramid - Feat Iyaz
The Fray - You Found Me
Chris Brown - Crawl
Darin - Seasons Fly
Joshua Radin - Only You

 

Shopping tips!

 Var inte dom här skorna rätt söta? Dom kommer från fasion by C men finns på modegallerian. Dom kostar 375 kr.

 Dom här snygga paren kommer från Nelly shoes och finns då på Nelly. Dom kostar 399 kr. Dom här skorna är lite speciella...som jag!

Jag skämms, på riktigt!


Det här är inte sant. Jag måste faktiskt erkänna att jag skämms! På riktigt, för att jag är svensk. Jag är absolut inte stolt över vad som har hänt! Sverige demokraterna! Kom igen Lena, är det här ett skämmt? Seriöst, vad händer med svergie? Jag älskar utlänningar! Visst, det finns nårga osm uppför sig jävligt dåligt och visar dålig respekt mot Svergie genom att gå runt och mördar/misshandlar folk. Shore, ta bort dom! Men det finns faktiskt snälla utlänningar. Det är så drygt och fult att dra alla över en linje! Därför från och med idag tills den dagen då Sverige Demokraterna åker ut ur riksdagen kommer jag att skämmas över att vara svensk! Jag vet det är hårda ord, men jag skulle kunna skjuta var enda en i Sverige Demokraterna!

Innebandy, oh yeah!


Go kväll mina trogna läsare!

I know, i'm sorry! Bad update. Men nu är jag tillbaks!

Idag har det varit innebandy! Nice, also föräldra möte inom innebandyn också! Fett nice med seriespel ju. Första matchen är den 10 oktober! Längtar det kan du ge dig på. Vi ska möta bland annat Craftstaden (som är Oskarshamn och som pappa och hans kompisar ska komma och kolla på...omg) Färjestaden och så tror jag att det var Karlskrona också med. Det var bara några av lagen som är med!

På tal om Innebandy så såg jag att Craftstaden (där Palle spelar) förlorade med 6-12 mot vilka...jo men CL98 IC såklart! Ägda craftstaden, ÄGDA!


Nu är jag ganska slut körd får jag väl säga. Imon är det sovmorgon! Helt okej, börjar vid halv tio. Men slutar vid 15.55. Inte okej. 
 
Höres!

Helg men uppe tidigt!


Godmorgon!

Nu är klockan snart 09.30 och jag är uppe på en helg? Det händer inte ofta ska ni veta! Faktiskt aldrig.. nästan. Om det inte är något viktigt som idag! 

Nu snart ska jag äta frukost och senare ska jag, mamma och min kära moster åka till Maxi för att handla till festligheterna idag. Sedan efter det ska vi upp och träffa på min kära morfar på sjukhuset. Har saknat han massor. Kändes så tomt att inte ha han i mormor o morfars hus.. det fanns bara mormor där. Men kul ska det bli att hälsa på han. Han ska också rösta som vi ska hjälpa han med.

Nu måste jag fixa mig! Ciao!


Dagens låt


Dagens låt:


Coldplay ft Jay Z - Lost

BBB = Blond Bitch Baby

Tjaa. 

Igår så färgade jag mitt hår igen. Det blev faktiskt jätte bra tycker jag! Fast lite 50 öringar finns kvar. Haha! Det kallas så säger Fanny och Lisa när det är små missfärgningar. Fast det syns inte så mycket, men nu är jag iallafall blond. Lisa ska ha all tack för att hon färgade mitt hår! Jag hängde även med på innebandy träningen även fast jag var sjuk och bara tittade på. Eller nej, jag tittade inte bara på, det vet mina kompisar att jag aldrig skulle kunna sitta still i 1 och ½ timma. Så jag passade lite med Olivia och sedan busade jag lite med Tuva.

En sak som jag jobbar på är att bli brunare. Haha, det kanske förklarar mitt inlägg som är före detta. Jag menar, är inte det själv klart att en blondin ska vara lite solbränd? Jag gilalr absolut inte när dom inte har någon färg alls. Då ser det bara lustigt ut...so... i'm working on it! Också att få vitare tänder...haha, men det är också skitfult när en blondin har gula tänder...usch nej tack!

Idag är det skola. Som vanligt. Men idag är det inte så jobbigt. Vi har bara 5 lektioner idag så det är nice. Fast dom är rätt långa. Jag får vänta lite grann till för jag vågar inte ringa till Fia vid denna tiden när vi har sovmorgon. Haha, jag gillar inte att väcka folk! 


KISSSSES!

 

Om du vill ha brunare hy!



Om du vill ha brunare hy så finns det faktiskt några alternativ som jag själv har gjort och jag tycker faktiskt att det hjälper.


Prova, Dove brunutansol eller något annan brunutansol lotion. Dove har jag prövat och det funkar utmärkt! Finns på hm för runt 50 kr.


Eller går du till det närmaste solarium som ser fräscht ut! Ibland så går jag till Meddo eller Solia. Fast det har jag inte gjort på jätte länge, men alltså, på ett solarium så får du brun hy för en liten slant.


Eller i värsta kris fall så äter du mer morötter. Okej, jag vet vad ni tänker. Är hon inte klok eller? Men faktum är att det hjälper. Det är faktiskt sant, ju mer morötter du äter desto mer förändras ditt pigment. So.. let's become rabbits!

Baby i'm a fucking free bitch


Hejsan!

Jag har sovit i några timmar nu och mår lite bättre! Fast jag är fortfarande täppt. Ska ringa Lisa snart och säga att jag hänger med på träningen och tittar (för det gjorde våra förra tränare väldigt klart för oss att vi måste) och sedan drar jag till Lisa av färgning av mitt hår! Inte kommer en liten (okej, ganska stor) förkyldning hindra mig från att färga mitt hår! Fuck no. Nu tror ja att jag ska sova lite till.

Mys pys, kisses!

Siick

i'm sick so I'll go to bed and stay there...Ciao!

Once when i was little..


Dagens låt:


James Morrison - Once when i was little

Nu väntar en timmas Innebandy!


Hej!

Skolan har slutat och jag har precis skickat min svenska läxa till min lärare! Nu rullar livet på ganska bra alltså! Sitter och peppar lite inför innebandyn som börjar snart...shit jag har franska kvar att göra! Aja, får göra det ikväll! Lisa dyker väl upp vilken sekund som helst hoppas jag. Fett nice, sedan sticker vi till Ollan och hämtar upp henne och sedan drar vi till Evelina och sedan till Lindsdal!

Haaha, sitter också och snackar lite med Alexander i min klass. Jag tror jag just blev bästa kill kompis med han! Haha! Vår humor alltså.

Talk to you later, kisses!

Tidig måndag...


Godmorgon!

Nu har jag gått upp och ska fixa mig lite innan jag går till Fia och sedan går vi vidare till school. Idag är det en jobbig dag, alla ämnen och ingen hål timma...eller har vi det? Jag vet inte, det får bli en överaskning! Detta blev ett litet kort inlägg för nu ska jag fixa mig lite mer.

PUSS!

Music


Yes i do, och här är två skräckexempel på vad jag lyssnar på just nu. När jag ska sova så lyssnar jag gärna på dom här låtarna. Finns en hel playlist men då kanske jag bara skriver låtarnas namn och inte länkar till youtube. Men vi får se när det blir! Nu ska jag blunda lite! Godnatt,


sjukhuset..


Hej bloggläsare!

Idag har jag faktiskt varit på det ställe som jag nästan ogillar mest. Hata är ett starkt ord så jag skriver ogillar. Jag ogillar sjukhuset! Jag har faktiskt varit där i morse av personliga familje orsaker. Inget ni behöver bry er om! Men det kommer ni nog så småningom få reda på!

Igår tills idag så sovde
Lisa här. Igår så färgade vi mitt hår och det blev väl ganska bra får jag väl ändån säga! Fasst jag ska bli blondare och färga mig på onsdag igen. Hihi, I like it! När vi hade färgathåret så drog vi ut ett tag på stan, senare så träffade vi Olle och så umgicks vi lite med han också. Sedan stack Lisa och jag hem och tittade i min gamla dagis pärm! Fett många minnen kom upp. Rätt kul faktiskt att titta i gamla pärmar från dagis. 

 

Jag har också varit hos min älskade Fia! Vi var på coop och sedan tittade vi på HARD TIMES OF RJ BERGER. Fett kul alltså, men det var bara ett avsnitt så det var lite tråkigt men annars så var det nice! Vi tittade också lite på Ghost Whisper. Ganska bra, ändån en bra helg måste jag säga! Fast oh ja, jag skulle vilja ha Lördag imon! Vill bara att ni ska observera dom två leopard tjejorna på bilden, det jag jag och min Fia!  

Kisses,

Hiss och Diss



:) - Allt rosa! Jag tror att jag är inne in någon slags "rosa drömm" nu tror jag. Allt rosa är skit snyggt. Jag tycker faktiskt att rosa är en fin färg!

:) - Ferrari bilar. Dom är fett goda, jag skulle kunna tänka mig att ha en hel låda med Ferrari bilar. Alltså godiset!

:) - Lie to me. Serien är sjukt bra och jag verkligen njuter av varje avsnitt.


:) - Amerikanska engelskan. Mycket bättre än den brittiska engelskan!




:( - Att det är så jävla fucking många spindlar i mitt rum!!

:( - Läxor...uuuäk!

:( - Politik. Vi läser det i SO nu och det är verkligen inte ett av de roligaste ämnerna nu..

Längtar tills måndagen den 20 september. Då kan det väl ändån var slut med allt detta tjat om politik?

Lisa och Felicia.


Tja!

Nu har mina bästisar dragit hem till sig. Fett tråkigt men vi har haft fett kul! Bara dampat runt i min lägenhet. Haha! Nu ska jag gå oc hgöra lite käk! Hörs av senare ;)



Kissesss

Gifta, hångla, skjuta

  • Gifta.

Även fast jag tycker att gifta sig är äverskattat så gifter jag mig faktiskt med Kellan Lutz. Titta på bilden som han gjorde för Calvin Klein. Lägg märke till det sneda leendet..!! För jävla snygg alltså.

 

  • Hångla:

Jag hånglar denna veckan med en väldigt stilig Ashton Kutcher. Måste jag utala mig mer.. *dregel*


  • Skjuta:

Denna veckan skjuter jag faktiskt svergiedemokraterna. Hela gruppen, alla. Varenda liten jävla människa. Rasism ska stoppas! Inte ökas.


Alors on dance, alors on dance


Tja gullungar!


Nu är det bloggning innan skolan. Hihi, den börjar vid 09.10 men jag ska till Fia vid 08.45. Ska försöka passa den tiden. Jag är faktiskt en tidsoptimist. Annars idag ska jag vänta på lisa som har slöjd idag och sedan ska vi väl hem till mig eller till stan. Vi ska fråga om Fia har lust att hänka! Nice!


Igår var det första innebandy träningen! Jag var taggad som fan och nu är det "back to basic" för mig. På måndag kör vi igen. Jocke var faktiskt riktigt bra! Vi har fått en riktig tränare som vet vad han gör. Riktigt kul alltså! Jag har tränings verk redan...inte okej däremot.


Nu ska jag snygga upp mig lite till skolan och vi hörs senare!


 
 Here we fucking go!

Kisses.

Dagens låt


Dagens låt:

Vi har sovmorgon, va fan gör jag uppe?



Eller ja, det är väl att ta i att jag är uppe för jag ligger nedstoppad i sängen. Men jag är iallafall vaken och fråga mig inte varför. Jag kan bara inte somna!


Hejsan bloggläsare!

Igår var man ute med Fia och Josse! Fett kul var det. Vi var på Fredrikskans och tittade lite på fotboll och sedan så hälsade vi på mina gamla kompisar från friidrotten och det var mer än populärt. Evelinn och Lovisa kom som två jag vet inte vad. Men sjukt trevligt att träffa dom iallafall!

Jag ska börja göra mig iordning snart för jag kan som sagt inte sova. Och det tillhör ovanligheterna? Jag kanske börjar bli sjuk! Nej nej, gud nej, får inte bli sjuk nu! Innebandyn börjar ju imon...gaah! NICE! Saknat det fett mycket. Men om vi nu har någon tränare för dom andra hade dissat oss typ.. Fuck vad otrevliga. Dom skulle bara veta vilket lag som dom två går miste om.

 

Nu är det faktiskt så att jag har bokat tid med Lisa Fisa på Onsdag! Det ska bli sjuukt mysigt att träffa henne för det har jag inte gjort på typ år hundraden..??


Kisses n' hugs!


Din bil är inte lik min bil, för jag har en lik bil!



Hej gullisar!

För att börja med så vet jag inte varför jag la upp rubriken...men Fia sa det idag jag tyckte det var fett kul efter tre hustler...


Nu sitter jag här framför datorn och ska gå och lägga mig snart. Jag har duschat och målat mina naglar. Typiskt tjejiga saker. Imorgon väntar en annan dag i helvetet men man får väl säga att det är väl helt okej. Imorgon har vi ju sovmorgon så allt är bra! Fast dessvärre går vi till fucking 15.55. Inte okej!

Jag är riktigt sur, men igentligen riktigt glad. Jag är glad, för att, jag har drukit mycket hustler men också varit med Josse och Fia. Och sedan är jag jäävligt sur också. För jag hade ju trott att vi skulle ha innebandy idag...alltså så att det skulle bli riktigt " back to basic ". Men nej nej, det blev inte så...utan vi har det på Onsdag istället för att våra tränare inte kunde komma... (!?) Fett sur, men ändån fett glad!

Kisses n' hugs!


Ain't no sunshine when he's gone



Michael Jackson. Vissa var rädd för han, vissa hatade han, vissa älskade han. Så är det med alla männsikor. Michael Jackson var otroligt duktig på att dansa och att göra musik. Jag har aldrig sätt någon röra sig så smidigt till musik som michael, som om han var gjord av gummi.

Det sägs att Michael blev mer känd när han var död. Det är sant, jag är en av dom som började älska hans musik när han hade dött. Jag gillade inte Michael Jackson före hans död. Jag kunde uppfatta han som läskig. Men nu förstår jag att jag var fel. Michael Jackson var inte farlig. Bilder och ryckten blev hans död. Han orkade inte med pressen. Jag skäms lite för att jag gillar hans musik nu.


Michael var salig. Han hade stor tro till gud, och var väldigt snäll. Iallafall vad man har sett på filmerna. Nu ska ju inte jag sitta här och skriva som om jag kände han men han var verkligen...speciell. Titta på filmen This is it, då förstår ni vad jag snackar om. Han har aldrig våldtagit ett barn. Eller opererat bort sin mörka hud färg för att han ville. Han hade en sjukdom så han blev vit fläckig. Hur kul är det att gå runt vitfläckig? Tänk på det själv. Skulle du vilja vara det? Men Michael var också en perfekstionist. Han var aldrig riktigt nöjd med någonting.




Säga vad man vill om Michael, men han dog för tidigt.

Lite vad som har hänt i helgen!



Hejsan!

Sorry for bad update. Men nu är jag tillbaks för nuet iallafall. Men snart så kommer Melissa hit. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, jag tror det blir att bara chilla lite och prata lite.

Jag tog bussen hem redan på lördagen för jag ville träffa Sofi som nu har åkt hem till Stockholm igen. Det suger, men jag ska nog upp dit på höstlovet. Det är ju för fan inte förrens vecka 44. Det är första veckan i November? Wtf, då är det ju typ bara en månad till jullovet...jag fattar ingenting. Jag tycker bara att det blev lite sent med höstlovet så sent. Men skitsamma, vi var hemma hos mormor o morfar och festade lite grann. Sedan gick vi hem...i typ 10 graders luft och skinjacka. Men som tur så fick jag låna ett par skinhandskar av mormor. Det tror jag att jag ska köpa.

Jag fick reda på en jätte rolig nyhet i förrgår. Att innebandyn börjar imon. Det ser jag verkligen fram emot. Jag har försökt att få tag på Lisa men hon är ju svårare att få tag på än en nål i en höstack.. Får ringa ikväll!


 Gottigt värre!

Kisses n' hugs!

Torsdag kväll



Hejsan sötnosar!

Nu har jag just fått en behövlig ryggmassage. MED RIKTIG OLJA! Det skulle vara så skönt att få det varje dag. Men men, man för nöja sig med dom få gånger det blir! Det är så jävla skönt. Min rygg mår så mycket bättre nu. Den oljan som jag har på min rygg blir värmande efter ngr sekunder. Man blir helt varm på ryggen.

Jag har varit med mormor o mamsen idag. Vi var på maxi och handlade och sedan körde vi hem mormor o sedan åkte vi hem till oss igen då vi packade upp våran mat. Sedan så åkte vi tillbaks till mormor o skjutsade henne till en kompis. På maxi vill jag bara säga att jag fick en jätte snygg halsduk. Den var vit lite tunt stickad. Mycket snygg!

Imorgon ska vi ha idrott på Långviken och spela beachvolleyboll. Sedan efter det så får man bada. Undrar om jag gör det...jag menar, det är ju rätt kallt nu. Vi får se. Sedan efter idrotten så har jag håltimma. Det är nice! Då duschar jag hemma och sedan efter skolan så ska jag till pappa. Sedan på lördag så kommer jag hem igen för att träffa Sofi. Då ska vi till mormor o morfar. Och umgås lite granna. Sedan på söndagen har jag inget planerat.



Hoppas ni får en bra kväll! Kisses n' hugs!

Mina "chill låtar"







Dom här är fyra låtar som jag lyssnar på när jag går och lägger mig.

Abooww jao




Godmorgon!

Nu har jag precis gjort mig klar. Haha, jag vet att jag är jävligt tidig men jag vill inte komma försent till Fia en gång till. Hihi, det räckte med en gång tack. Jag är inte riktigt klar än för jag måste sminka mig och sånt, lite tjej saker. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, jag tror att jag skulle kunna tänka mig och träffa lisa ett tag men bajs ungen är ju aldrig ledig..man måste boka tid för att träffa sin bästis.

Jag lyssnar på lite lugna låtar jag tänkte att ni skulle få ett smak prov ikväll. Men nu måste jag göra mig i ordning.

Kisses n' hugs!


RSS 2.0