Ingen fattar, ingen kommer någonsin förstå..



Tyvärr gillar jag inte rubriken. Men så är de, sanningen står där uppe. Sanningen är ju inte alltid fantastisk ellerhur?

Jag har verkligen hittat en sak jag brinner för! Verkligen. Detta är inget som jag ljuger om, detta stämmer till 110 %... om inte mer. Jag vet inte, men om man njuter av varje dag, timma, minut, sekund som man utför sporten så är det något speciellt. Eller har jag helt fel? Jag känner trygghet i sporten, även fast det är en tuff sport. Hårda sarger och tuffa motståndare.

Jag blir lugn av sporten. När morfar hade dött, direkt efter hans begravning så tränade jag innebandy. Vissa kallar mig galen. Vissa kallar mig dum i huvet. Men jag är bara jag. Jag brinner för detta. Spela eller titta, allt är en sån jävla härlig känsla. Snälla och goa människor.

Tränaren har en stor betydelse. Jocke är en väldigt bra tränare. De hoppas jag han vet och tar åt sig. Utan han hade vi inte varit var vi är idag. Att vara kapten i ett lag är ett stort ansvar. Men jag älskar de. Vara i centrum är där jag nästan trivs bäst. Jag gillar att ha ansvar och att vara kapten älskar jag verkligen.

Jag har möjlighet att träna innebandy 4 ggr i veckan. Jag tvekar inte. Klart jag tränar dom ggrna. Match oftast en gång varannan helg, nu när jag är me utvs-laget också så blir de oftast en match varje helg. Jag älskar de. Jag är verkligen besatt i sporten. Jag kommer aldrig sluta. Min släkt kommer idag, vi skulle träffat dom imon, men jag väljer att sepla innebandy.

Ni tycker säkert jag är dum i huvet. Som offrar min famlij, vänner och allt annat för innebandy. Men somsagt, ingen kommer någonsin förstå vad innebandy betyder för mig. Jag älskar verkligen de. Jag kommer alltid att göra me.

De spelar ingenroll vad ni säger, vad ni gör, inget kan ta detta ifrån mig.. Imorgon ställer jag klockan på halv åtta med ett leende på mina läppar och sätter på musik och taggar för en ny innebandy match.

That's all she wrote



Hej!

Nu ska jag käka och sen ska mamma iväg. Då taggar jag förfullt till träningen. Lovely! Jag har ju precis kommit hem från Fia! Lovely day me henne asså. Nu ska jag käka, snabbt inlägg.

Puss!


Om jag hade 400 kr i presentkort på hm (som jag har*blink*)...



... så skulle jag välja mellan att köpa detta!!





 

...och sen var de ju skorna, komsi komsi!!

 299
 399
 399
 399

BESLUTS ÅNGEST -.-

My birthday!


Hello bloggen!

Igår var ju som sagt min födelsedag. Jag vill än en gång tacka till alla som skrivigt på FACEBOOK eller skickat söta sms eller tillochmed ringt. Tack alla! Födelsedagen var helt underbar.

Jag har fått:

Ett par skor.

En klänning. Ser ganska stor ut men de är den inte på. Funderar också på att sy upp den lite eftersom den är så lång! *blink*

Innebandy strumpor
Present kort på skor och kläder
2 Nagellack
Pengar
Vattenflaska till Innebandyn
och lite till :)

Jag hoppas att ni hade en bra dag igår! :)

LÖRDAG = STOLT SOM FAAN


JAJAMÄN, LÖRDAGEN DEN 12 FEBRUARI 2011 SÅ SPELADE VI LIKA MOT FÄRJESTADEN HEMMA I LINDSDALS SPORTHALL! JAG ÄR EN SÅN JÄVA STOLT KAPTEN ÖVER MITT LAG. Vi skulle spelat idag också men tyvärr ligger hela Karlskrona i maginfluensa.

Men dagen idag har varit chill. Tagit de lugnt, varit inne i stan. Och köpt en as snygg kjol. Med hjärtan på. Hihi, gulligt! Ni får se sen.

Nu ska jag ta det lugnt och titta på How I met your mother, känns som att jag är den ända svensken som inte tittar på solsidan... det suttar get balle!!

Puss *blink* ;)

Jag döööööööööööör


Hej! :)

Idag mår jag faktiskt ganska bra. Eller aa, iaf bättre än vad jag har mått! Men jag har fortfarande hostan och en näsa som rinner, oerhört irriterande (döda mig) Idag ska jag försöka gå till skolan och ha mitt älskade NO på morgonen (DÖDA MIG GANSKA OMGÅENDE TACK!) Och sen musik med min röst nu... LOVELY, JAJAMÄN, KANON!

Nu ska jag käka lite frukost... Puss på er!

Morfar, hjälp mig nu..


Jag vet att det är hur patetiskt att be dig hjälpa mig. Be en död människa om hjälp. Men damn jag behöver det. På lördag står vi inför den viktigaste matchen i serien. Vi kan komma tvåa. Vi har en bra chans till att komma tvåa! Den här matchen är det ända vårt lag fokuserar på nu.. det har skapats en facebook grupp om det. ALLA ÄR SÅ JÄVLA INNE I DEN MATCHEN. Jag är lag-kapten. Jag vill leda mitt lag till en seger på Lördag!! Så jävla hårt, så jävla hårt. VÅRT LAG FÖRTJÄNAR EN ANDRA PLATS. Morfar, jag skulle aldrig ljuga om detta, det vet du. Vi förtjänar den segern. Mot Färjestaden. Segern skulle sitta så fint. Så fint.

Morfar, när jag var mindre undrade varför allting skulle hända mig? Nu gör jag det igen. Varför ska allting hända mig. Jag får inte missa denna matchen! Bara jag tänker på matchen så blir jag 110 % taggad och värme fylls i hela min kropp. Morfar, varför är det så att inte jag kanske får spela? Jag spelade med U-laget, två ggr förra helgen. Men jävla Hestra gjorde så att jag fick ta med mig en förkyldning hem.

JAG VET ATT JAG KOMMER BLI FRISK TILL LÖRDAG. JAG VET DET. Jag ber dig nu morfar. En sista gång.. Gör så att jag får provspela på Lördag mot Färjestaden i mina nya skor. Jag ber dig..

Jag älskar dig // Love N

SKORNA GÖR ALLT


I know love and friends, they don't mix but I can't help the way that I feel



Hej. Asså detta är helt sjukt. JAG HATAR ATT VARA SJUK. JÄVLA FÖRKYLDNING FRÅN HESTRA. JÄVLA HESTRA. MEN FAN VA KUL VI HADE (^^).

Iaf, ingen skola för mig idag heller. Är tveksam om imon men jag får väl bita ihop. Jag har en jävla hosta som inte vill ge me sig. Hate it. Men det braiga med att vara sjuk är att jag tittar skor på Nelly och andra ställen hela tiden. Kommer snart ett inlägg om det.. 

Nu ska jag väl äta liite mer panodil och liiite mer halstabletter... bajs på detta. 

Puss & Kram! 

Om man kunde få allt man pekade på..





 ÄLSKLINGAR KOM TILL MIG





TAGG TAGG TAGG TAGG

MATCH PÅ G MED U-LAGET. ÄR FETT STOLT ÖVER MIG SJÄLV OCH MINA ANDRA 97 KOMPISAR SOM SKA SPELA MED DOM OCKSÅ! JAG HOPPAS ATT ALLT KOMMER GÅ BRA, NU TAGGAR JAG FÖRFULLT, DET LÄR BEHÖVAS. GO CL ALLTSÅ!!!!

You would be more happy now

Morfar, nu ska jag spela med dom!! Dam Utv. U-laget!! Jag känner mig jävligt taggad på match och hoppas att du kollar på mig och ger mig ditt stöd. Denna matchen lär jag behöva det... Älskar dig, puss.

You would be happy..


Morfar. Du kan inte ana vad som har hänt. Jag har fått träna med Damer Utv i innebandyn. Precis som du sa innan du lämnade oss. '' Nathali, din sport är verkligen innebandy, det kommer passa bra för dig, jag tror du har hittat rätt tillslut... du kan gå långt i det ''. Nu står jag här utan dig och får träna med Damer utv. Allt jag vet är att du skulle vara jävligt stolt. Du sitter säkert där uppe, (förutom att spela kort) och tittar ner på mig och vara stolt. Hoppas jag. Idag är det träning med mitt riktiga lag! Där jag är Lagkapten. Vilket betyder en hel del för laget. Jag älskar innebandy morfar. Jag vill leva med det tills jag dör. När jag dör ska det vara på innebandy planen med min klubba i handen. 5 mål gjorde jag i helgen på 2 matcher!! Vilket är sjukt bra. Rekord för mig. Jag hoppas att var du än är är stolt... jag älskar dig, glöm aldrig de!


Dåligt updatering...lev med det.


Hej bloggläsare, om jag nu har ngr kvar... haha!

Jag sa att jag skulle förbättra min bloggning men det gick åt pipsvängen rent ut sagt. Jag har mycket annat i mitt liv så kommer före bloggen. Tyvärr.. Jag kommer nog inte få så mycket bättre uppdatering... om det inte händer ett mirakel. Men mer om ngt annat nu.

Skolan är i full rulle.. (vilket jag hatar...) och redan idag ska vi ha NO prov... dra åt helvete. Hatar verkligen det. Iaf, sen så ska vi ha språk och sen idrott. Kul iaf med idrott. Håltimma har vi inte idag -.- Vi har de på Måndag, Tisdag och Fredag. Skulle vilja ha det varje dag... men man kan ju inte få allt?


Hörs av, puss N.

RSS 2.0