Partylist

Min egna party-playlist som jag gör för er.

Tiesto ft. C.C Sheffield - Escape me
Tim Berg - Alcholic - Dada Life Remix
Taio Cruz - Higher
Swedish House Maffia - One (your name)
Tim Berg - Seek Bromance - Avicii Vocal Edit
Usher - More - RedOne Jimmy Joker Remix
Scotty - He's a pirate
Rave Allstars - Hardcore Vibes (Club Cut)
Nadia Ali - Rapture - Avicii New Generation Extended Mix
Mohombi ft. Akon - Dirty Situation
Martin Solveig ft. Dragonette - Hello
Magnus Uggla - Dansar aldrig nykter
Loreen - My Heart Is Refusing Me - PJ Harmony Remix
Ke$ha - Party At A Rich Dude's House
Inna - Hot - Play & Win Radio Version
Darius & Finlay & Shaun Baker - Show Me 10
Dance DJ Company - Let Me Think About It (Dance)
Culture Beat - Mr. Vain Recall
Cobra Starship - Good Girls Go Bad
Cascada - Evacuate The Dancefloor
Britney Spears - Hold It Against Me
Bodyrox - Yeah Yeah (ft. Luciana)
Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough
Big Ali - Hit the floor '' Power ''
Basshunter - Camilla - Swedish Version
Avril Lavigne - What The Hell
Avicii & Sebastien Drums - My Feelings For You
Ali Payami vs Aquagen & Warp Brothers - Blade - Ali Payami Orginal Radio
a-ha - Take On Me



Bruno Mars - Marry you


Blir så otroligt glad av den låten! Lyssna.

Bruno Mars - Marry you

ej länkad.

I got a Iphone!


Tjenare mannen!

Hur är läget? Med mig är de ganska bra. Faktiskt börjar de gå mot bra igen. Allting tar sin tid men allt kommer lösa sig. Underbart väder i Kalmar idag. WONDERFUL! Tyvärr har man bara varit inne i stan lite runt 12 tiden och kollade lite.

Jag har också som ni ser fått en iphone. Den vita 3gs. Om jag hade fått välja hade jag ju valt Iphone 4 men jag är hel nöjd med 3gs.

Snart ska uffe och jag köpa keebaab!! :D

Puss!





PS!! Jag har nästan inga nummer kvar så messa mig och skriv ditt namn i smset så får jag ditt nummer igen ;) Men jag har samma.. DS!!

Svar på tal

Från: Jasså
'' När kommer frågestund, många undrar nog hur många du har legat med ''

Lilla du. Eller ska jag säga ''jasså'' som du heter (;p) Den här komentaren gör mig så jävla förbannad!! Varför i helvete skulle jag säga hur många jag har legat med?? Och sen till en som jag inte änns känner?! Som kallar sig för jasså? Väx upp killen eller tjejen. Om ni vill veta så når ni mig på mobilen. Helt onödig komentar jävel!!

Jag börjar tro att vi kan gå genom eld



Lite oskar Linnros på rubriken. Lööv it! Haha.

Nu har ja slagit in lite packet till både Fia och Pappa. Nu ska jag gå och lägga mig!

Pusselipuss! :)

I know that I can use somebody



Tjena!

Förlåt för min usla uppdatering men a, jag har lite annat för mig. Sen har jag faktiskt glömt bloggen lite... hah (^^). Lyssnar på en kompis spellista nu och lyssnar på Kings of Leon. Vilket va ett tag sen faktiskt!! Use somebody heter den bästa låten med dom tycker jag, vilket som också förklarar rubriken. Lovely.

Snart kommer Micke, Gurra och Fredde (?) och hämtar upp mig. Då är de dags för träning som gäller. Bara matcher nu och visst. De är faktiskt rätt så kul när de är lite äldre med. Man lär sig lite mer. Kul!

Igår var de avslutning. Blandade känslor, blandade känslor. Hade gärna velat fortsätta hela året. Men men, man kan ju inte få allt. Jag tränar ju fortfarande så de e najs! Tillbaks till igår, fan va kul mitt lag hade. Särskillt Lisa och jag.. haha, you know what i'm talking about honey. HAHA!! Iaf, vi mötte små killar och små tjejer och sen Dam A. Haha, kul vare iaf! Fick medalj och en "glas sak" och sen fick ju vårt lag en "tavla" där våran tredje plats står inskrivet. Såklart tog min tränare den (och han förtjänar den faktiskt) och sen får jag den nästa säsong. LÄNGTAR TILLS DESS!! Den var verkligen fin. Jag är en stolt kapten.

Nu måste jag fixa mig!

Puss :)

Buss till träning, först snack.


Nu tar jag snart bussen för att snacka lite med Ida. Välbehövligt tycker jag.. iaf sen blir de träning! Guttans :D 

Puss! 

SOVMORGON!


Naajs bajs på rubriken.

Hej och godmorgon på er alla!

Jag hoppas att ni alla mår bra. Just nu mår jag ganska bra. Som vanligt långt ifrån bra. Men ganska. Jag vet inte men jag har blivit beroende av svensk rap. Typ som maskinen och petter och massa sånna.. haha! Fett skön musik!! Snackade med pappa två gånger igår me... de var skönt. Inte hört hans stämma på ett tag.. :(

Vid 9 ska jag iväg till fia och sen bär de av till skolan. Sen går vi ända tills 4..... shoot me please?? Får väl bita ihop och lyssna på musik istället ;) Haha!

Puss på er, hoppas ni alla får en bra dag som är bekymmerslös.


De kändes nästan överflödigt att använda rösten okej


Tjo!

Allt bra med er? Själv är de väl gaaanska okej. Men långt ifrån bra. Idag har jag spenderat dagen med bästa vän och fyfan vad kul vi har haft. Varit på stan och kollat på vad bästis ska önska sig i present av sin syster och jag har köpt present till min kära far. Miss him alooot!! Ska försöka träffa han imon... om de går.

Igår var ju jag och min kära vän jocke och tittade på fotboll mellan lindsdal och ifk. Haha, katastrof av kalmar... vet inte riktigt vad dom höll på me. Kul med jocke som komentator iaf. HAHA, bäst!

BTW! Idag är de typ invigning av guldfåglen arena.. haha, själv ska man inte gå... men jag känner många som ska. Dif intar Kff. Får väl se hur de går... bryr mig inte så mycke heller men kul att veta!

Kram och puss på er! :)



Stek dag, nu väntas en till!


De är helt underbart ute. Vädret. Solen lyser och fåglarna kvittrar. WONDERFUL!

Hej!
Igår gjorde min famlij som typ lite mer än hälften av alla smålänningar gjorde igår. GRILLADE. Myspys. Solen stekte och jag hade faktiskt på mig mina shorts. Är jag för tidig? Iaf satt jag mot en husvägg och myste. Jag tror jag tillochmed fick lite färg tro de eller ej.

De ända jag gör nu är att hoppas att de fina vädret håller i så att man kan titta på lite fotboll. Ja och en mycke fin vän och tränare (Jocke) ska kolla när ngr av våra tjejor spelar fotboll. Ifk Kalmar mot Lindsdal... ni vet ju vad jag hejar på.. ;)

Kul med lite roliga saker när man är så depp.. idag blir outfiten ett par jeans och en mag tröja! Klart när de är sol åker ray-bansen på..! :)


PUSS PÅ STEKDAGEN!

Depprimerad, jajamän.


Hej.

Jag vill be om ursäkt för att jag inte har bloggat. jag har inte haft någon större lust med de. De ända jag kan säga är att jag mår skit och dom få som vet vad som har hänt har givit mig ett otroligt stöd vilket jag behöver. Jag vill inte berätta vad de är här på bloggen, men allt kommer ordna sig... hoppas jag.

Idag fyller papi år. Grattis till han!! Ringt och snackat lite med honom. Underbart. Jag har också varit inne i stan och kollat på present till min underbara kompis och lite annat smått och gott. Jag fick tillochmed me mig en bh hem. Och ett par trosor. Nice. Sen satte jag mig i solen.

Så underbart väder nu. Ska gå ut igen tror jag.

Puss!

Ni kommer inte inse erat misstag förens de börjar hända saker



En evig kyss, kvinna man
se en drömm som aldrig blev sann.

Morfar, är de okej att jag kommer till dig snart?..

Upptagen hela dagen, sorry.


Förlåt för att de inte blivit någon bloggning. Men jag har varit upptagen heela dagen.

HEJ! :D

Hur mår ni? Jag mår faktiskt rätt grymmt just nu. Känns som att jag för en gångs skull ska kunna sova lite inatt... och somna direkt. De har som sagt varit fulltös ända sen jag vaknade. I skolan har de varit stressigt när jag skjutsade Fia på cyklen till Skällby på 20 minuter från vasaskolan + att vi fick vänta på en killkompis i hundra år.. (fu jonte) HAHA! Efter skolan var jag och Fia i stan och jag och hon köpte nya underkläder. Fett najs! En bh och ett par string köpte jag. Röda spets, lovely! Looking good.

Träningen igår var väldigt rolig. Vi spelade hela tiden (tre lags tunering). En gång vann mitt lag tuneringen och fick bestämma straff till dom andra. Hahah! KUL. Mohaha. Iaf kom man hem trött och de har jag lärt mig att de betyder att man har jobbat bra.

Hoppas ni har haft en fin dag :)

 

Med eller utan underkläder? Love u. Haha, där fick jag till de ;)

Snabba ryck är de som gäller!!

Nu är bajs skoldagen slut och den har inte varit lätt.. utan alexander och allt (Fia I know you love me.. ^^ haha!!). Nu är de snabba ryck som gäller när man ska iväg på träning. LOVELY MED STORA BOKSTÄVER..

Pussss

Vart tog de fina vädret vägen?? :(


Nu börjar de mulna på igen, jävla bullbritta också.. Typiskt svenskt att börja snacka om vädret.. men men.

Hej!
Nu är de tisdag vilket innebär en lång jävla skoldag. Får se om jag orkar den. Mår skit dåligt. Förkyld och hosta. Bajs. Ska försöka iaf, jävla massa ämnen har man me.. massa tråkiga ämnen. Slut på skol prat, gör mig bara förbannad iaf.

Jag har börjat med en ny ap på facebook. Friends Exposé. AS KUL!! Testa om ni inte har gjort de.. fett roligt. Man får se vad folk tror och tycker om en (^^) HAHA!! Igår var de en kille som skulle hångla med mig om han fick... haha! Började asgarva. :D

Nu ska jag börja röra mig mot Fias place! Lovely.

Talk to you later.

Puss :)

Skorna jag skulle nästan ge ALLT för..



Nellys skor gör mig knäsvag..

För du flyger väg som ett pappers flygplan..


Hej! :)

Jag hoppas att alla mina läsare mår bra. Som ice age scratch när han har fått sin nöt, eller som jag när jag får spela innebandy. Men ibland kanske mår mindre bra, men just nu mår jag jävligt bra!

Lite maskinen är i högtalaren just nu.. älskar kärlek vid sista ögonkastet som också förklarar rubriken. Lite kul faktiskt, måste bara berätta.

När jag var nere i Turkiet i Juli förra året så träffade vi ju jätte många turkar som kunde svenska. De roliga var att dom började sjunga på alla som inte dansar är våldtäkts män och jag sitter här i väntan. Jag tror inte dom visste vad de betydde men dom sjöng och kände sig jävligt stolta för att dom kunde svenska! Haha, ;)
 Härlig bild ifrån turkelandet. Dit ska man igen i Maj, sister, we'll keep on waiting!! :D

Har nog inte något anant kul att berätta.. Däremot något tråkigt, imon är de längsta dagen i veckan. Då slutar man vid 4. FUCK THAT SHIT IN THE ANUS. Så känner jag. Och sen blir de iväg att träna efter de som är UNDERBART.

Iaf, puss! :)

DROGER TA MIG FAN!!


Fishermans friend (salmiak)

Håkan Hellström - River en vacker dröm


Monday afternoon


Helluuu! Hur mår ni alla idag? Jag mår bra faktiskt, men dock är jag lite förkyld.. Äter fishermans friend som godis och hoppas på att jag blir frisk!

Jag måste medge till er alla att jag har faktiskt lyssnat bort denna skoldagen på musik. Och jobbat lite faktiskt ;) Haha, men denna underbara musik får jag ju värsta rycket och vill bara sjunga rakt ut... men jag antar att jag får vänta ett tag. Tills något spännande erbjudande dyker upp!


Nu ska jag gå och göra mig lite käk... blondie göra käk... jaja, får väl se om de går ;)



Puss!

4 sanningar om mig själv ... (^^)



1. Jag spottar ALLTID ner i toaletten när jag gjort mina behov.. haha..

2. Mina rubriker här på bloggen består OFTAST av låttexter.

3. Jag skulle ALDRIG kunna leva utan Fia.

4. Jag HATAR skolan, men vem gör inte de?..

Nails

Ohyes, nu har jag också fixat mina naglar. Nu är dom lila! Najs. Ni som följt mig ett tag vet ju att söndagen är en jagtarhandommigsjälv-dag. Där jag gör alla tjejiga saker, måla/fixa naglarna, raka mig, noppa ögonbryn, hårinpackning osv. Åter till mina naglar, jag använde denna färgen och den är super bra, dock att den lossnar från naglarna ganska snabbt (inom 1-2 dagar).



Nu ska jag vänta på att de torkar och sen ska jag sova. Imorgon är de upp som vanligt igen... bajsklickianalröven. De förklarar ganska bra hur jag känner inför morgon dagen. Haha!

Puss!

MUSIC

Lite ny musik in på mobilen nu då va! LOVELY. Då har man tidsfördriv på lektionerna imon (^^) haha!

Iaf, vad har hänt på eran helg? Min helg (som varit lång helg med 4 dagar) så har jag hunnit med rätt mycke. Bland annat färgat håret och festat lite! Naaajzz. Nu har jag ju också fått in ny musik på mobilen också. Mycke trevlig helg måste jag säga. Ont om bilder tyvärr, rättare sagt inga alls... hah!

Nu ska jag kolla lite tv och sen blir de väl att försöka sova, jag har ju lidigt av sömnsvårigheter dom senaste veckorna... Bajs. Vet inte vad de beror på.. hoppas de blir bra snart!

Puss..! :)

Jag lever, jag svär

Yeees, jag lever i högsta hugg! Lite fest är de me! SWEEET. Ville bara säga att jag lever. Hörs! Kram

RSS 2.0