FPC, nu blir de hel dag i Lindsdal.

Nu ska man spela nästan hela dagen i Lindsdal. Matchen på morgonen gick bra. Stolt över oss, men tyvärr blev de förlust. Nu tar vi nya tag!


Serieseger med Div.3!!!



Yesbox, rubriken stämmer väl! Serieseger med Div.3. Fettma gutt! Nu blir de käk hemma! Kommer snart bilder! Uppdaterar när jag har tid...

KRAM! :D

Dålig uppdatering, jo tack jag vet.

Hej! Helt sjukt var tiden går snabbt. Nu är de ju ljust när man vaknar. Herre jesus kristus. Påtal om jesus så har vi prov i kristendom på fredag. Bajs på de. Men de braiga med den dagen är att jag och Fia (alla som har franska, sv/en och tyska) börjar vid 11.40!! GUTTANS GUTT! Dålig uppdatering vet ni ju att de är här just nu. Det är pågrund av att min dator hemma är sjukt seg och sen har jag inte tid med att blogga. Innebandy is my whole life right now. Därför får ni vara lite vana vid dålig uppdatering men jag ska försöka att få iväg ett inlägg lite då och då så att ni vet att jag lever. Spelade med Div.3 i Lördags. FETTMA SKOJ! Bra gick de också. Vi vann med 8-5. Sedan efter de var de att duscha snabbt och se iväg för att spela en seriematch med mitt lag. Den matchen blev en förlust tyvärr. Dagen därpå var de dags igen för den sista seriematchen, de var då de skulle avgöras. Vinna eller försvinna. Matchen slutade 5-5 vilket också säger att vi kom 3!! Wohoo!! Sjukt stolt över vårat lag. Ser framemot Fairplay nu. Lovely! Nu ska jag käka, puss! :)

AWSOME HELG WTF, AWSOME VECKA WTF!!


Måndag: Innebandy träning med 97:orna. (Mitt lag)

Tisdag: Innebandy träning med U-laget. (Mårten tränade då)

Onsdag: Innebandy träning med 97:orna. (Mitt lag)

Torsdag: Innebandy träning med U-laget. (Johan tränade då)

Fredag: Gympa i skolan = Innebandy på spelefanten. Senare på kvällen blir de att kolla Craftstadens Herrar A-lag.

Lördag: MATCH MOT KARLSKRONA!

Söndag: MATCH MOT CRAFTSTADEN!

FEEEEEEEEEEEET VECKA ASSÅ!


He needs me now, but I can't seem to find the time





Godmorgon bloggen!

Ännu en fin vår dag är påväg. Älskar detta väder. Perfekt väder att använda mina fina Ray Ban! Lovely. Iaf, så igår så började ju träningen igen. FAN VA GUTT!! De var en bra träning. Vi saknade mycke folk men de löste sig tillslut. Magnus, jag och Backhand bestämmde lite övningar. Gick super!

I söndags så var de ju match. Fick ej vara utespelare eftersom mina revben. Men jag stog målis. De gick ganska bra, höll nollan gjorde jag iaf. Men jag fick inte så många skott på mig. Backarna gjorde ett mycke mycke mycke bra jobb!! De roliga var att på uppvärmningen fick jag ett skott RAKT PÅ BRÖSTET. ÅH FYFAN VAD ONT DE GJORDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är helt blå... ha-ha-ha.. -.-!

Nu väntar skolan och jag är inte pepp för 5 öre. Men me lite musik och vänner så fixar de sig.

Ha en bra dag! :)

Bloggning från Oskarshamn



Nu är man i Oskarshamn. Kul, pappa och jag ska snart se 101 blablabla på tv3. Askul! Vi har också ätit och då blev de hjortflié. Snäll han är...! Nu ska jag äta godis.. :)

Puss!

Lost in the music your heart will be mine


Har kommit in i en Enrique Iglesias period nu... som också förklarar rubriken...heh!


Hej bloggen, hur är läget?

Enrique Iglesias... vad kan man mer säga än att han är FETT SNYGG!?! Är i en sån period nu där jag lyssnar väldigt mycket på sommar musik. Enrique är ett exempel. Rhythm Divne är bra. De finns hundra låtar som är bra me han, men iaf..

Idag i skolan har man haft ganska chill. På SOn tittar vi på filmen Jesus från Nasaret. Filmen är väl ändån ganska bra för att vara en Jesus film. Satt ju brevid Alexander så vad kan bli dåligt då?? Haha, älskar dig min fula vän. Vi satt bara och flörtade heeela tiden, herregud... vi måste skärpa oss.. ;) Nae, ALDRIG.


Snart ska jag gå och göra lite bus, som jag älskar att göra. De gör jag hela tiden!


Puss, på dig!

Why do I wanna destroy something I've build?

 

Nu går jag till skolan... BLÄÄÄ!

Är helt plötsligt så glad... fast om jag tänker till så vill jag bara gråta.




Jag är ändån ganska glad nu. Fast egentligen inte. Jag är hur arg och ledsen som helst. Därför orkar jag inte skriva ett långt inlägg.

Jag har pluggat. Är helt klar me NOn och franskan. Nice, inga mer läxor att göra mig på ännu dåligare humör... Nu går jag och tar några tabletter.

Puss och kram från en VÄLDIGT besviken Natta..


Sprickor i revbenen... nu mera kallas jag '' revbenet ''


Min fina kompisar är ju för gulliga som kallar mig revebenet... haha..!

Hej bloggen!

Jag skrev inte efter när jag kom hem från matchen eller på kvällen sen men då hade jag så ont och jag orkade nästan inte göra någonting. Jag hann träffa min släkt. Visst är man flexibel (ingen aning om vad de betyder men de lät bra). Jag var i skolan igår men gick hem från sista lektionen. Jag hade ont och nu måste jag ta massa tabletter.. Juste jag, dom måste jag ju ta!! Vänta lite..



.. så, nu är dom tagna. Jag hatar att svälja tabletter men nu efter hundra år så har jag äntligen lärt mig. I helgen väntar match på söndag. HOPPPAS HOPPAS HOPPAS att jag kan vara med. Men de kan jag nog, ska gå till träningen för Utv idag och snacka lite me Ida för hon sa att man kunde linda på ngt vänster... aja. Får höra hur hon har tänkt. Jag ska ju till Oskarshamn också. Kuligt, hoppas på en resa till Moheda för att se Craftstaden. Har inte sett dom ngn gång denna säsongen... bad move av mig!



Nu ska jag fixa mig lite.. Puss!

RSS 2.0