I Stockholm,


Hejsan mina bloggläsare!

Jag har snott min syrras data ett tag, jag ska bara uppdatera er med det senaste.

I fredags kom jag hem vid 23.00 till Stockholm. Ganska segt om ni frågar mig eftersom att det var typ 300 grader på bussen...
I lördags så var jag på stan med min andra syrra och hennes kille och min pappa. Vi shoppade litegrann, jag shoppade två BH:ar och en ring som jag är helt förälskad i. Jag kollade också Inception med min syrra och hennes kille. Fett bra film men många snygga kändisar..! Jag sov också hos min syrra då..
Sedan idag har jag varit hos min kusin och träffat mina kusin barn på LINDINGÖ. Oerhört kul, men man blir ganska trött efter ngr timmar hos småbarn, så är det hos alla.

Nu ska vi ta och titta lite på TV. Hörs när jag kommer hem eller innan, vi får se! PUSS!! :)

Let the picture speak



Fråga på medans jag är i stockholm! Peace out.

Gotta keep my head held high



Hejsan bloggäsare!

Idag har det varit skola som vanligt..vi började med NO. Där håller vi på med rymden/planeterna. Jag och Fia har Saturnus. Det gick bra tycker jag, sedan hade vi SO. Sen LUNCH, sen språk (som inte blev ngt språk), sen bild, sen SV. Så såg min dag ut, sedan nu ska jag ut ett tag! CYA, N.

Svar på tal

 

Svar på tal till min lilla Elihn:

Hejsan gumman! Och tack så jätte mycket! Vi har en sjukt roligt klass och FINNS I SJÖN är bara ett exempel...att gå i samma klass med dig och Fia i tre år till betyder så jävla mycket, och så jävla mycket kul vi kommer att ha! Tack än en gång, älskar dig! Krya på dig BTW! Puss, N

Going 2 School


Godmorgon!

Ska snart om en stund börja gå till skolan. Första lektionen är NO. Jag säger bara ett ord.. Oh NO, inte NO! (DET FÖRSTA ÄR PÅ ENGELSKA..hihi) Sedan har jag ingen aning om vad vi har för andra lektioner men det lär vi märka. Ha det bra så hörs vi ikväll!

Ciao!

HISS/DISS


:) - Att jag ska till STHLM på FREDAG!!

:) - Innebandyn går riktigt bra, vi är ett bra lag!

:) - Dead By April! (Jag brukar inte lyssna på sånna band men dom här as asgrymma och har riktigt fina acuostisca låtar.)

:) - Håltimma, feeeeett nice.



:( - Utvecklings samtal nu..

:( - Mina naglar är helt cp..

:( - Jag är hungrig..

:( - Jag har inte orken till att städa mitt rum..HAHA!


Precis kommit hem, ska snart iväg igen!



Hejsan, nu har jag precis kommit hem från skolan, men snart så ska jag tillbaks dit igen..!

Jajemän, ni hörde vad jag sa. Eller skrev. Ni fattar. Natta ska tillbaks till skolan snart..fast inte med så bra humör. Jag ska ha lärakänna samtal...eller så kallade utvecklingssamtal. Det känns väl sådär, men det kommer nog att kännas bättre när det är över.
Imon har vi engelska prov också. Men det känner jag mig ganska säker på...så det är inga problem! Annars är det inget nytt tror jag, vad jag kommer ihåg just nu.

 Bilden som är min header...omtyckt av många..!

Nu ska vi snart dra! PUSSS.

Dagens låtar


Dagens låtar:



Dead By April - Losing you (acoustic)



Dead By April - What can I say (no screaming)

All I have is you, It is all that I'm breathing for



Hej, stort fucking sorry för att jag inte har bloggat i helgen men jag har haft fullt upp kan man säga!!

Igår tills idag så sov Fia här. Fett mysigt, vi hade så jäkla kul igår. Vår match där emot (CL98 - Lessebo) gick inge vidare. Vi har några små saker vi måste finslipa. Men Fia och jag hade så jäkla kul igår. Efter vår match då käkade vi lite. Jag råkade tappa Fias glass..haha! Men det gick bra! Haha, så typsikt mig.. Men anyway, sedan när vi hade käkat så träffade vi (efter mycket om och men) Jocke. Fett kul, han bjöd oss på glass! Snäll ju.

Sedan efter det så åkte Fia och jag hm och satte på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Vi båda somnade som två grisar.

Idag så har man spenderat 2-3 timmar i Sporthallen för att stå sarjvakt. Haha, det var ganska tråkigt men jag fick insperation från A-laget vilket jag hoppas att många i vårt lag fick. Det är viktigt. Damerna förlorade tyvärr med 2-5 tror jag. Anna och jag hade fett kul, vi har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjorde idag.. sånna misstolkningar.

*spelarna slår till sarjen så att den böjs lite*

NATTA - Anna, ska vi inte rätta till sarjen?

ANNA - Nej, det behövs inte.

NATTA - Men den ser ju ut som en krokig banan.

!*båda två brister i gapskratt*!


Nu väntar man på att mamma och Uffe ska komma hem så man kan få lite mat..muhaha!

PUSS!

Jag älskar viberationer! (Alex ord, och ja, man får misstolka!)



Haha, rubriken..! Det är Fredag i skolan alltså, det märkte man!

Hejsan bloggläsare, jag måste bara säga att just nu, när jag skriver denna rubrik, mår jag så jävla fucking awsome!

Kanske beror på att man snackar med Jocke, som jag har upptäckt är as bra att snacka med om man mår dåligt. Han ger ett sånt bra stöd, ni vet.

Idag har jag bara chillat kan man säga. Fredag = den roligaste dagen i skolan! Alla är hur okoncentrerade som satan och det blir bara flumm av det mesta! HAHA, titta på rubriken tex. Bara det förklarar hur sjuk vår klass är. Men jag älskar den, oh yeah!
Efter skolan drog jag, Elihn, Alex och Olle och träffade ett gäng andra killar. Fett kul. Men jag gick hem ganska snabbt för jag skulle käka, men shit alltså. Fett niceiga killar. Man kom hem i tid och nu ligger man bara och chillar och tittar på The Simpsons samtidigt som man chattar lite med Jocke!

Ha det bra, och alla ni som ska på fester, ni vet mitt citat...uppför er inte! PUSS!

 

I will have a drink for you, each day that passes without you..

Vilken dag..


Hej bloggläsare, idag i Kalmar har det varit värsta random dagen alltså..

Först på morgonen så möttes man av snön...i oktober..?? Fan va kul. Och sedan när vi skulle sluta så var det bombhot på MAX. Fia var så jävla gullig och sa att jag inte skulle gå hem (sör jag bor typ snettbakom MAX), så vi gick hem till henne och dampade lite stället. Kändes bra, riktigt bra. Jag älskar att dampa och att flumma. Fia och jag har så jäkla kul när vi är på flumm och övertröttighets humöret. Haha, minnen alltså, minnen.

Fatta vilken dag dethär har varit för Kalmar..? Typ värsta dagen ever..! Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imon för att åka ut till Stensö och ha orientering...helvete.

PUSS.

Dagens låt


Dagens låt:



Usher ft. Justin Bieber - Somebody to love

Det är snö i Oktober...döda mig!


Nu är det snö här i vårt kära lilla SNEKN*LLADE kalmar.
Fett mysigt när man ska till skolan nu...kul..jävligt kul!

Here is a little story I got to tell, about this boy I know so well.



Godmorgon.

Nu är jag tidigt uppe men snart ska jag dra mig vidare till Fia och vi ska dra oss vidare till school. Ganska tråkig dag om jag får säga mitt, men det är bara att bita ihop och ha kul istället! För tro mig, det kommer vi att få idag, det känner jag på mig.

Annars idag så ska vi hämta upp alla Kalmariter till innebandyn och även åka och hämta ut mina kläder från CL98IC på intersport!! ME LIKE IT.

Hörs senare, PUSS.


Photographs



Dagens låt:


Rihanna ft. Will.I.Am - Photographs

natta tycker bäst, punkt slut.



Hoppas att ni ser vad det står, annars...synd för er!


Efter regnet kommer solen, i solen kommer du.



Her
His eyes make the stars look like they are not shining..

Heej bloggläsare!

Jag hoppas att ni har haft en bra dag allihopa, för det har jag! Jag svär, så mycket jag har skrattat idag har jag inte gjort på länge och det är så jäkla kul! Haha, kan börja gapskratta om jag bara tänker på det nu. Men jag svär, jag älskar alla 7or som går på Vasa. Haha, fan vad kul vi har tillsammans! Hela vår klass har så jäkla roligt tillsammans, jag vet inte om jag har skrivigt det men våran klass (7c) är AS ROLIG!

Vi var på någon teater idag på Kalmarslott. Fett tråkigt, men ändån fett kul! Först gick vi på en tur genom slottet och jag, Omar, och Fia skrattade verkligen as mycket där, för hon som höll i det var typ PMS kärring. Haha, omg! Sedan teatern, Jag, Omar, Fia, Josse satt i ett hörn. Sedan inte alls långt ifrån satt Ali, Calle, Melissa, Fanny. Ni kan ju bara tänka er ni som känner oss. Haha, fyfan vad kul vi hade. Fast det som inte var så kul var att det hängde ju uppstoppade djur över hela rummet. 
Men en sak som vi skrattade om va att ett av djuren hade ett nithalsband. HAHA, lägligt. 
 

Efter skolan så drog jag och Fia hem till henne. Där blev det inte vila på skratten, o nej, dom fortsatte! Vi flummade största tiden vi va, och nu har jag kommit hem och ska snart äta! Mammas kompis kommer hit idag med, men jag ska nog bara tadet lugnt då och göra läxan, be a good girl! Haha,
 CYA!

HAHAHA, omfg!


Jag svär på gud att jag är ett lycko barn..

Igår på träningen fick vi vårat medlems kort...äntligen! Bara en sak, det var inte inplastat! Jag fick dampet och jag svärde och skällde ut Jocke, och sa att jag kommer tappa bort/ta sönder innan jag hade kommit hem. Och mycket riktigt, jag hade tappat bort det när jag kom hem! Blev as tjurig på morgonen efter (alltså idag) för jag kom inte på det förrens idag. Haha, men iallafall..sedan bad jag Olivia att titta bak i hennes bil och mamma att städa lägenheten, men nu när jag kom hem från skolan så sa mamma att hon hade hittat det utanför vår port..HAHA!

Läskigt, men ändån så jävla nice. Så nu har jag mitt medlemskort och allt är bra, förutom att Jocke (intevårantränare) hånar mig på facebook. Haha! Får man väl bjuda på..hihi!


When i see your face,


Gå och lägga mig...i min säng..bara min, ingen annans!


Nu är jag hemma i Kalmar igen och tro mig, det var skönt. Jag tog bussen hem och har typ bara tagit det lugnt hemma. Det är rätt skönt att bara ta det lugnt på söndagen..för imon återgår man till basic igen. Till en ny vecka, nya möjligheter, nytt drama.

Ha det bra, Puss och GODNATT!


Dagens låt



Dagens låt drog:


Heidi Montag - Look how i'm doing


Look at me baby how i'm doin.


Godmorgon/döda mig.

Jag vaknade för en stund sedan med världens huvudvärk. Mår inte så bra..tyvärr! Men igår va as roligt! Vi hade några kompisar här hos pappa på middag. Det var så jävla kul, fast jag tröttnade ganska snabbt och gick och la mig. Haha, så social va jag igår. Nej, men jag var fett trött igår!

Idag tar jag bussen hem och sedan blir det att plugga till matte provet imon. Usch, ogilla till tusen! Man får väl bara ta tjuren vid hornen.. så att säga! Just nu chattar jag lite med Omar. Haha, han är go han! Men vi hörs senare!

PUSS!

What a feeling



Godmorgon kära bloggläsare!

Idag vaknade jag upp i Oskarshamn och nu ska jag ut och göra lite små hyss.

CYA!

'cause you're amazing just the way you are!



Dagens låt:


Bruno Mars - Just the way you are

Have2have


Vi kom hem med en 3-7 vinst, han gav oss ett fys-pass..!




Erkänn att vi har den snällaste tränaren i världen. (ja, jag syftar på rubriken)


Hejsan gulliga bloggläsare!

Som sagt. Vi kom hem med en 3-7 seger. Jag gjorde ett mål! Fett skönt tyckte jag att det var. Den känslan när alla tittar på dig, just dig och du är bäst, du har gjort mål för vårt lag, är helt enorm. Den går inte att beskriva. Iallafall, på måndags träningen så väntade oss ett (otippat) fys-pass. Trodde att jag seriöst skulle dö, men jag lever.

Skolan går bra. Nu har vi bytt platser så jag fick säga hejdå till Oliver och Alexander. Haha, så jävla sköna bänkkompisar! Men nu sitter jag brevid Elihn (som jag är riktigt jävla glad över) och Olle (som också är bra). Imorgon har vi franska, som jag ska öva på...snart...ikväll...senare iallafall!!


Jag får värsta dampet!! Spotify funkar inte, och det har det inte gjort på typ tre dagar. Och jag svär, jag får totalt RYCKET! Inte kul, alltså. Faan, jag klarar mig inte utan musik. Men jag har fått lite nya låtar på mobilen så jag går och lyssnar där. Haha, men fyfan vad handikappad man känner sig!! Lackar ur om det ska hålla på såhär hela jävla veckan.



Gamal bild men vi kör på den ändån eftersom vi snackade lite om innebandy.

PUSS från en sur och irreterad BLONDIN!

Serie start



Nu kör vi!

Hos min Josse.


Hejsan bloggläsare!

Bara ett snabbt inlägg från Josses place. Fyfan vad vi har haft kul. Vi har tittat på två asbra filmer. I love you Philip Morris är en av dom! Fyfan vad jag grät..omg. Jag har jävligt lätt för att börja gråta till filmer? Varför är jag det.. Ganska läskigt tycker jag. Haha!


Nu ska vi gå och ta på oss kläder antar jag. Sedan blir det nog hemmet eller jag har faktiskt inte en susning vad vi ska göra! Vi får se.
 Lägger upp en bild på mig och söta Elihn!


PUSS!

Lagkapten, och allt!


Hejsan blogg läsare!

Idag var det innebandy och kan ni gissa vem som blev utlottad till lagkapten? Jo jag. Jag är fan helt galen. Känner mig så jävla stolt över mig själv, men det är mycket man måste ta ansvar för. Men det gillar jag, hihi!

Innebandyn gick bra faktiskt! Jag ska inte spela forwad på söndag utan nu har dom ändrat det igen...(gaahh) till center. Min kondition hänger INTE med men det orndnar sig..hoppas jag?

Förlåt föresten för att jag inte har bloggat men jag har faktiskt haft lite annat för mig. Sorry asså. Men så är livet antar jag. Jag kan ju inte updatera 24/7 här hela tiden eller? Jo det kan jag, men jga vill inte!

Jag har precis gjort klart min läxa. Muhaha, stolt. Nu ska jag gå och måla mina naglar! CYA, N

Jävla bög blogg.se vill inte att jag lägger upp någon blid verkar det som?!! Damp.

Dagens låt


Dagens låt:


Mark oh - Scatman

För innebandyn...

Frisk, oh yeah!

Äntliiiiggeeeeeeen!

Godmorgon mina bloggläsare, idag är jag helt frisk!

Det känns så faktiskt. Helt frisk. Matlusten och det pigga jag är tillbaka. Det måste ju betyda att jag är frisk? Eller? Hope so! Idag har jag faktiskt gjort ganska mycket...jag vet att klockan bara är 12 någonting men jag har faktiskt ränsat svamp med Pappa och Erja. Ganska äckligt faktiskt med alla kryp... och sedan har jag gått lite på motionscyklen. Jag vet att det inte är bra för imunförsvaret att träna precis efter man har varit sjuk men jag ville så gärna!


Idag så ska jag åka hem till mina homies igen. Ska bli kul faktiskt, men inte allt för kul att lämna pappa. Men så har det alltid varit och jag har fått gå igenom det jag vet inte hur många gånger som helst.. "what ever doesn't kill you, makes you stronger". Så är det!


Har fått en ny låt som jag verkligen älskar. Det dåliga med det är att man kommer att lyssna ut den så mycket så att på Tisdag är den inte alls lika bra som den var idag. Men det är gårdagens låt. "Only girl (in the world) - Rihanna". HELT SJUKT AWSOME låt asso.
 
 Gaamal bild.. men har inga andra på pappas data.
PUSS!


Two different colors






Dom här assnygga skorna från Nelly skulle inte vara helt fel att ha! Dom med paljetterna var väl lite roliga och dom rosa var väl också rätt snygga? Gaaahh, vill ha nu! Synd att det inte finns en affär på riktigt av Nelly, fyfan vad jag skulle handla skor där! Oh yeah, dom har typ min sko-smak. Fan också! Dom här pärlorna kostar iallafall 299 kr st. Absolut värt det!

Skostorlek 36!!


Tja mina läsare, idag fick jag ett par skor av pappa och ni kan inte gissa vad som hände!

Är det sant att man kan minska i skostorlek? För isånnafall har jag gjort det! Jag brukar ha 39 och ibland tillochmed 40, men nu när jag fick mina skor så hade jag 36. Haha, jag blev helt paff. Rätt lustigt..men ganska roligt också att inte ha så stora fötter!


Annars idag så har jag tagit det ganska lugnt. Rätt skönt på en Lördag men ändån inte, man vill ju ut och festa lite, men jag antar att jag får bli helt frisk innan dess.. Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan krypa ner i en filt och titta på en film! Mysigt. Jag har också hunnit med att prata lite med Fia också, saknar henne och dom andra som attan!


Ha en trevlig kväll! PUSS.

Dagens låt


Dagens låt:


Rihanna - Only Girl (in the world)

Fredag kväll, lugnt i Oskarshamn!

Go' kväll mina kära bloggläsare, jag är typ sjuk!

Idag var jag hemma från skolan mina kära blogg läsare för att jag kräktes på morgonen...usch! Fyfan vad jag hatar att spy, det är typ det värsta. Men jag har ätit mat nu och inte spytt på länge så jag hoppas att jag mår bättre imon.

Jag har bara sovigt och tagit det lugnt idag. Pappa kom och hämtade mig 10 i 4. Då åkte vi hem och käkade och nu sitter jag här framför TVn och tittar på "Titta, han snackar!" Ganska rolig film. Påtal om John Travolta så ska ju han och hans fru få ett till barn. Men sedan så såg jag nu för typ någon timme sedan att det stog att han var bög..eller att han hade haft sex med män? Ganska äckligt..Oh yeah. Stackars frun, men...det är ju bara skitsnack så vem vet..det kanske inte änns är sant.
 Säga vad man vill, men han var ganska snygg som ung!

Är lite avensjuk på mina friska kompisar i Kalmar som just nu är på Sandra. Vill också vara där, vill också vara frisk! Men jag antar att man blir frisk snart. Hoppas så snart som möjligt. Nu ska jag titta på filmen,

 CYA!


RSS 2.0