Not everybody, knows how to make my body, knows how to keep me want it, but boy you stay up on it




I just arrived in Kalmar! Home sweet home, eller vad säger man? Imorgon är det back to basic med skola och träning. Träningen blir det ngt test glömt bort vad, men jag ska iaf göra det, ser fram emot det.
Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem och göra sig i ordning sen så ska vi till grandmaaaaaaaaa! Inte träffat henne på länge nu...trevligt! Sen får vi se vart kvällen tar mig.
  

Rally time


Hejsan bloggen, jag vill be om ursäkt för den dåliga uppdateringen...men jag lovar en förbättring!

Igår var Jag, Pappa, Micke, Palle och Kenneth och tittade på rally i Rimforsa. Undebart! Många skratt och många bilar! Lovely. Bil turen gick bra, haha, även fast det var trångt där bak i bilen där jag och Micke och Palle satt, men allt gick bra. Härligt återseende för Ekman- familjen kan man ju säga! Har faktiskt inte träffat dom på länge, så det var på tiden. Allt gick bra..

Snart går bussen till Kalmar igen...hörs av när jag är där!
 I got a secret that only me and one else knows... shhhh!

Puss!

Being me is hard when someone is trying to destroy what Iam








Att man inte får vara den man vill för någon är som ett brott. Ett grovt brott. Man kan inte bli dömd för det. Men det är ett utav de hemskaste brotten man kan göra. Tänk dig själv, om du inte fick vara som du ville! Din personlighet, dina egenskaper, får du inte vara/ha. Alla ska respekteras lika, även om du ser annorlunda ut! Om någon säger att du inte får vara det du verkligen känner att du är så ska du verkligen inte lyssna på dom. Varför ska då han/hon få vara som han/hon är? 

Varför ska man änns lägga sig i varför man ser lite "annorlunda" ut? Emo, fjortis, bög, ginger, blond eller bara en vanlig "tönt" om man nu vill vara något av dom alternativen så ska du få det! Jag förstår inte varför man inte skulle kunna vara det man vill?

Om du inte får vara det du vill kommer hela ditt liv vara förstört tills du är 18 (om du har föräldrar som säger att du inte får vara eller inte får klä dig som dig) Jag beundrar alla människor där ute, som verkligen skiter i vad alla andra tycker. Som är (t ex) emo även fast hans/hennes föräldrar hatar det och drömmer madrömmar om det, eller bög och du blir slagen men ändån fortsätter var bög. Det är DIN personlighet, INGEN kan ta dig ifrån den.

Va som du vill, och skit i alla andra. (Bra ord det där)


Jag vet inte vad jag skriver när jag blir flummig,


Hej bloggen!


Haha, mitt inlägg förut va helt och hållet ett "flumm-inlägg". Sorry 'bout that.. hehe! Det var iaf håltimma då och nu är jag hemma eftersom att vi inte hade någon NO lektion idag!! JIPPIE. Lovely. Jag är hemma nu, tagit på mig mjukisarna och en mysig kofta och nu väntas bara lugn och ro. Jag ska ta det jävligt lugnt tills söndag. Min höft gör ont och huvudet bankar... Don't like it..

Jag tror jag ska sätta på lite bra musik och sova lite, är lite trött. Mamma och Uffe kommer hem snart och sen ska vi väl till mormor.. eller ? Haha, kommer inte ihåg men tror det va de... iaf, CYA.

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.


Put your hands on me


Hejsan bloggen!

Just nu lyssnar jag på lite fet musik och är godis sugen som faaaaaaaen!!! ALLT JAG VILLE SÄGA,

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

Some true words..

Protect her, fight for her, kiss her, love her, hold her, laugh with her. But don't make her fall, If you are not plan to catch her..


Green Day på högsta volym!

Bästa Green Day låtarna, enligt mig!

Green Day - American Idiot
Green Day - 21 Guns
Green Day - Holiday
Green Day - Know Your Enemy
Green Day - Jesus Of Suburbia
Green Day - Wake Me Up When September Ends
Green Day - Basket Case
Green Day - Good Riddance (Time Of Your Life)
Green Day - 21st Century Breakdown
Green Day - Boulevard Of Broken Dreams
Green Day - Are We Waiting
Green Day - St. Jimmy

(finns säkert många fler, men dom här lyssnar jag mest på)


4 sanningar om mig själv



1. Jag tycker det är mycket roligt att resa bort, skulle vilja göra det mer än vad jag gör just nu!!

2. Jag älskar att sjunga!

3. På söndag ska jag stå målvakt för första gången...

4. Jag trivs mycket bättre i mitt blonda hår... lite mer, mig, eller vad man nu ska säga..? ;d

Love the way you make me smile, just look at your smile makes me insaine..


Hey-o bloggish!

Tisdag är det idag... hur känns det? Helt ok. Det går väl ganska bra i skolan just nu. Jag vet, vi har bara haft två dagar... whatevah, jag tycker det går bra! Fick idag veta att på onsdag näsa vecka har vi studiedag!! LOVELY MED STORA BOKSTÄVER.

Jag har tänkt på en sak... det "nya" albumet med Michael Jackson. Alltså, så dumt? Skivan är inte änns bra? Vem får hans pengar? Alla fans köper ju skivan och får en stor besvikelse? Det tycker iaf jag, finns liksom inte en låt på skivan som jag gillar... om Michael hade funnits så hade han gjort lite bättre låtar tror jag!



Peace an' löööve

Beating like a disco drum


Tja bloggen, jag är på ganska bra humör...jag har ingen aning varför?

Haha, jag tror att jag är övertrött.. det är nog ganska förstårligt! Iaf, idag var det skolan igen... FUCK IT HARD IN THE AS, och sen på kvällen träning. Härligt, målvakt får jag va på söndag... känns helt okej men inget jag längtar efter, hade behövt lite mera tid... men men, skitsamma. Viserum ska vi klara även om vi har mig som målvakt...hihi.

För det andra vill jag säga att Ida skjuter så jääääääääääävla hårt... Jocke också för den delen... shit alltså, allt guld till Lisa, men hon hade lite andra handskar än vad jag hade tror jag, men iallafall!! Lisa du är awsome! 

Nu blir det sängen, jag tror jag dör av trötthet, PUSS! 

Soon, stensö... fuck it!

 

Men som tur har man Alexander som piggar upp en lite, ingen är perfekt som sagt..! ;-)

Jumpsuits

 

Den rosa är väl gullig? Tycker jag iallfall. Till våren/sommaren perfekt! Löööv it! Det svarta är också fin. Väldigt fin, finns på Nelly och den rosa finns på H&M. This is what I call fashion.   

Allt redo tills imon... hoppas jag!



Tja bloggen!

Nu är jag hemma i Kalmar igen. Jag har precis duschat och fixat lite inför imorgon (dvs raka benen, måla naglarna, noppa ögonbrynen sånna tjej saker) Härligt att ha en sån "me" time. Snart blir det faktiskt sängen, ne, jag bara skojar, jo men faktiskt, snart... måste ju orka me morgon dagen... hemskt. Kommer dö.
 
But I guess we all have to go back to basic, även om vi vill eller inte.. (Väldigt fin bild som förklarar hur jag känner inför morgondagen i mammas morgonrock...HA-HA!)

Puss.

Scary thought

 
Godmorgon!

Söndag... kul. Jävligt kul.. Imorgon börjar skolan. Kul... jävligt kul... De ända som är roligt imon är att innebandyn börjar igen och att vi får sluta tidigare i skolan! Skönt!!


Iallafall. Godmorgon, förlåt mig om jag är lite sur nu på morgonen men jag vill verkligen vara ledig minst en vecka till. Sen har jag knappt sovit ngt idag.. Men skitsamma. Idag ska jag back to Kalmar! Där hemma har dom gjort om i hallen så det ska bli kul att se de!

The Prestige. Var det någon som såg den igår? Jag gjorde, lite halvt. Jag har ju redan sett den typ två gånger, men erkänn! What a movie?! Älskar den. Christian Bale, Hugh Jackman och Scarlett Johansson. Vilka skådisar säger jag bara.

Jag tror den katten som pappa och jag passar är dum i huvudet.. Hahah, jag gick ut i köket där hon och pappa satt och sen satte jag mig hos henne. Och då helt plötsligt börjar katten slicka mig om händerna (?!) Haha, det roliga var att hon höll på i typ 10 minuter!! Så nu är jag ny tvättad... av en katt.. haha!

 
Hon har inte så läskiga ögon irl!


Puss!

Film film och mera film

Nu när jag skrivit klart alla filmer jag sett i veckan så ska jag faktiskt slappa och titta på lite mer film. Hihi, jag ska se The Prestige. Jag tror jag har skrivit om den? Right? Annars är det en utav mina favorit filmer! Jag orkar inte berätta om vad den handlar om, ni får helt enkelt se den ikväll klockan halv tio på kanal 5. You won't be dissapointed! Massa coola trolleri trick och snygga killar att drägla över, LOVELY! 

Puss så länge! 

The Hills Have Eyes 1-2

(för båda filmerna)

T.H.H.E 1:

Om filmen: Man får följa en stads famlij på sin bil-resa genom mexikanska (?) öknen till Kalifornien. Dom åker alltså bil. När dom kommer till en mack för att tanka så får dom lite tips om hur dom kan köra snabbast till Kalifornien. Ju längre dom åker desto öde blir det. Dom får punka på sina deck, alla sina deck. Det är mil ifrån macken och dom är fast ute i öknen bland bergen, själva.. Eller är dom själva? Det är någonting ute i bergen iallafall, ni får själva lista ut vad. Men jag kan ge er en ledtråd, dom är inte säkra någonstans, för kompisarna ute i bergen är kannibaler.

Genre: Skräck/Rysare/Thriller

Lite kort vad jag tycker själv: Blodig och äcklig. Oh ja! Då har du kommit till rätt film. Dom testade atombomber ute i öknen men missade en stad där det levde människor. Vilket ledde till att radioaktvit ämne påverkade människorna när dom födde barn. Barnen blev missbildade kan man säga. Det är inget fel med det kan man ju säga, men dom här missbildade människorna är kannibaler. Som dom kallas i filmen "muterade kannibaler". Dom leker och dödar människor som kommer nära bergen. Filmen är bra, jag gillar inte skräck, men denna är ett undantag!






T.H.H.E 2:

Om filmen:
Uppföljaren till ettan. Nu får vi följa en grupp soldater som ska göra ett uppdrag i bergen. Men uppdraget går helt åt hellsike! Dom muterade kannibalerna är hungriga, det visas också i filmen. Blodigt och äckligt precis som i den första. Samma lek, samma hunger. En efter en försvinner dom ner i grottorna. Spännande!

Genre: Skräck/Rysare/Thriller

Lite kort vad jag tycker om filmen: Uppföljare, lovely. Spänningen tar sig verkligen till varenda muskel i kroppen! Denna gången är den lite mera blodig och man får se lite mer hur dom har det nere i grottorna. Jag tycker fortfarande filmen är äcklig men det är något som gör att storyn blir bra tillslut! Jag älskar dom här filmerna, riktiga rysare här!!



American Pie - Beta House





Om filmen: Nu ska Eric, Ryan och "Cooze" börja på collage och hamnar i brödrarskapet "Beta House". Där dom får 50 uppgifter som dom måste lösa innan en termin har gått. Beta House har allt som en tonårs kille vill ha, öl-fester, galna tjejer och en massa annat. Men ett gäng nördar försöker stoppa Beta House och begär en kamp i ett grekiskt spel. Beta House mot Nördarna. Vem vinner? Vem förlorar?

Genre: Komedi

Lite kort vad jag tycker om filmen: American Pie är mina favorit filmer. Denna är super bra! Rolig, pinsam och allt som en bra komedi ska ha. Många skratt blev det under denna kväll kan jag säga. Passar utmärkt om man är lite depp. Asbra film iallafall!!













Dream away, to make my mouth smile


Godmorgon bloggen, eller ska jag säga god förmiddag?

Iallafall så är jag i Oskarshamn just nu. Jag har precis ätit lite, innan det var pappa och jag och köpte skor. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE. Ett par "fake" converse igen. Fast denna gången svarta. Det är en sak jag undar över... i dom jag har nu och dom jag hade innan så har jag 36 i sko-storlek.. men i mina klackisar har jag 38-39 och ibland 40 (????!) Va fan, är detta normalt??

Anyway nu är det Lördag. Nice and sweet. Man är i Oskarshamn och chillar, skönt. Det behövdes. Jag skrev inte det men jag har varit jätte duktig tycker jag! Jag har lärt mig att tvätta (fia är vittne xd) och sen har jag rensat hela mitt rum(!?!) Jag fick typ ett sånt ryck. Men det ser bra ut nu iallafall. Nu ska vi bara måla om och skaffa en soffa. Lovely.


I Torsdags så sovde Lisa och Fia över hos mig. Hahaha, fan va kul vi hade! Film kväll som blev på natten istället. Haha, bara en varning! Se ALDRIG The Hills Have Eyes på natten. Fyfan, haha. Jag är inte mycket för skräckisar men dom där filmerna är faktiskt rätt bra! Och läskiga. Fyfan. Efter Hills Have Eyes tittade vi iallafall på AMERICAN PIE - Beta house. Hahah, jävla snygga killar och en jävla massa skratt. Haha, fett rolig film.





SVARIS PÅ TALIS



Om ni inte ser ;)
Från FIA :D

"Du är fan trög Natta, en som ringer till din mobil kan väl inte veta att du håller på att skriva ett sms? xD"

SVAR: Haha, lilla gumman! Jag håller med dig till viss del, men det är lite irriterande om man håller på att skriva ett mess och sen ringer någon... Förstår du mig? Haha, jag anklagar inte personen ;) Mihihi, :D (Jag kan hålla med om att jag är trög, men man blir som man umgås! :D HAHAHA, xD ^^ ) Föresten GUDRUUUUUUUUUUUN, jag har ngr saker till dig :D Ring mig så fort du kan!


How can you see into my eyes like open doors?


Hejsan bloggläsare!

Fotboll. Fotboll. Fotboll. Det har jag, Fia och Elihn tittat på hela dagen! Träffat massa kul folk, och många skratt har kommit och passerat. Iallafall så vann IFK Kalmar blå.. eller? Jag minns inte.. >.< Hah! Jag tror jag seriöst håller på att bli senil..



Nu ska jag äta och sen blir det nog sällskapsresan tror jag. PUSS.

In your eyes, I see myself and you, together, forever, you and me, always

My spirit's sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home

Låt tips - FEEEST & PEPP





Lööve it!

Bad update.se


Hejsan bloggen, fan, förlåt, det har varit lite mycke i mitt liv just nu så jag har inte hunnit att blogga!

Jag håller på att storstäda i mitt rum!! Lovely, snart ska vi måla och ändra lite granna där. På tiden, men som ni vet så har jag min sko-hylla! Och dom där skorna i förra inlägget skulle VERKLIGEN passa in där. Som jag sa, JAG SKA HA DOM!!

Just nu sitter jag och målar naglarna. Lila blir det denna gången. Jag har ganska mycket nagellack. Men vissa passar bara till sommarn (understand me?) Typ som gul och turkos och det. Dom passar ju bara när man är lite brun. Haha!

Nu ska jag måla klart mina naglar sedan blir det käk! Puss.

MUST MUST MUST HAVE!!!!!!!!!!!



Jag SKA spara pengar!
Jag SKA ha denna skon!
Jag SKA bara SKA ha den, okej?!

GALET nyår!


Go' kväll mina bloggläsare!

Gott nytt åt på er! Nyåret blev perfekt till slut. Fia och jag lagade mat (vi är skit duktiga jag lovar) och sen så gick vi till hennes syrra och hennes kompisar och WOOOOHOOOO! Girls gone wild verkligen, nej men det var väldigt roligt! Vid 00.00 slaget så var vi på nygatan och smällde raketer. Min nyårskyss blev Fia! Lovely. Sedan så råkade Fia smälla upp en raket i trädet men det började inte brinna som tur var... Hihi! Sedan efter det gick vi hem till mig och deckade i min säng! Haha, låter som en awsome kväll/natt va?


Idag så vaknade Fia och jag vid 12.00 någonting. Kuligt då gick vi upp och käkade lite, men inte så mycket gick ner. Fias mamma ringde sen och frågade om vi ville ha pizza och "Why not liksom" Så vi fick pizza också. Lovely.

Nu ska jag varva ner lite och titta lite på tv. Hoppas ni hade det awsome!

RSS 2.0